• Delen:
 Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging


De online training “Informatiebeveiliging” is erg nuttig voor iedereen die zijn eigen informatie goed wil beveiligen en wil weten waar de risico’s zitten.

 

Inhoud

Deze korte online training over informatiebeveiliging gaat in op de essentie van informatiebeveiliging. We behandelen een set basisonderwerpen, zodat je jouw eigen informatie en die in je organisatie al een stuk beter kan beveiligen of tenminste weet waar risico’s zitten. In deze e-learning wordt er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan het goed instellen van een wachtwoord. Het verkeerd instellen hiervan is één van de meest voorkomende fout die gemaakt wordt in het beveiligen van informatie. Verder komen er natuurlijk ook verschillende virusscanners aan bod en gaat het over het meenemen van je eigen apparatuur (BYOD). Ook komt de Wet datalekken en 27001 aan bod en een stukje zodat je weet wat er voor nodig is om een beleid te gaan formuleren op informatiebeveiliging Kortom, alles wat er nodig is om je informatie zo goed mogelijk te beschermen.

 

Duur

De online training “Informatiebeveiliging” duurt ongeveer 7 dagen. Iedere dag komt er een ander onderdeel aan bod.

 

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor IT professionals, maar voorkennis van het onderwerp is niet vereist. Ook voor degene zonder voorkennis is de training goed te volgen, er zitten echter zo nu en dan verwijzingen naar IT beleid in deze training.

 

Lesmaterialen

De online training “Informatiebeveiliging” bestaat uit:
E-Book
Vervolgadvies
Evaluatie
Certificaat

 

Toetsing

Bij de online training “Informatiebeveiliging” is er geen eindtoetsing.

 

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Prijs

Voor het volgen van deze training is een "onbeperkt leren" abonnement nodig. Met dit abonnement heb je toegang tot deze training, maar ook onbeperkt tot alle andere ruim 400 gecertificeerde online trainingen, webinars en assessments. Omdat we "leren" voor iedereen toegankelijk en bereikbaar willen maken, kun je bij At Monday voor een vast bedrag van slechts €14,95 per maand onbeperkt alles volgen. Je kunt dus meerdere trainingen, webinars en assessments tegelijk starten, waar en wanneer je maar wilt. Het abonnement is dagelijks opzegbaar, zonder verdere verplichtingen. Ben je er klaar voor? 

 

 >> START NU MET LEREN <<  

 

 

Aanbevolen trainingen

 

Zakelijk gebruik van Social Media 

Elk platform heeft zijn eigen imago, doelgroep en functies. In deze online training leer je die gebruiken.

 

Informatiemanagement

Informatiemanagement is een cruciaal onderdeel van nagenoeg elke organisatie. De rol en invloed hiervan neemt ook nog eens sterk toe. Daarom is het essentieel dat er meer kennis is over de frameworks voor informatiemanagement.

 

Machine learning

Machine Learning is een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst. Deze Online Training leert je alles wat je er over moet weten!