Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Ton Boertien

Ton Boertien

Project Manager

Personalia

Leeftijd
66 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ervaren Project Manager met brede kennis op het gebied van de inrichting en werking van bedrijfs- processen zoekt uitdagende projecten en interim opdrachten. Met name projecten in het kader van kennismanagement spreken mij zeer aan.

Ik zoek een uitdagend en grensverleggend werkveld waarbij ik o.a. jongeren zou willen coachen op het gebied van Informatie-, communicatie technologie en kennis management.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik ben: prettig in de omgang, eerlijk en betrouwbaar, positief denkend, praktisch ingesteld, graag analytisch en systematisch bezig, los problemen op, heb een luisterend oor en empathisch vermogen, ben teambuilder en coach. Mijn LinkedIn netwerk bevestigt mijn vaardigheden op het gebied van Auditing, Internal Audit, Internal Controls, IT Management, Project Management, Process Improvement en SharePoint.

Diepgaande ervaring met zowel Apple als Microsoft omgevingen. Bedreven in MS Office, MS SharePoint, Lotus Notes en Adobe Creative suite.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • programmeur internet
Sector(en):
  • ICT
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Eigenaar Ton Boertien Fotografie Jan. 2013 - Jun. 2015
In de vorm van een sabbatical mijn grote hobby tot professioneel werk verheven met het devies: Fotograaf met luisterend oor en affiniteit voor bedrijfsprocessen zoekt organisaties die zich willen onderscheiden met uniek beeldmateriaal.

Lead Special Projects Internal Audit Philips International BV Jan. 2011 - Sep. 2012
Ik was met name verantwoordelijk voor: de interne IT processen, Eindgebruikersondersteuning en een succesvolle migratie van het geïntegreerde IT platform bestaande uit een combinatie van Lotus Notes en SharePoint 2007 naar SharePoint 2010. Daarnaast was ik zeer nauw betrokken bij de registratie, verwerking en afhandeling van klachten in het kader van de Company Ethics en Legal Compliance Directives.

Backoffice manager Internal Audit Philips International BV Nov. 2003 - Dec. 2010
In deze functie was ik verantwoordelijk voor: de planning en uitvoering van backoffice activiteiten wereldwijd, IT Management, Informatie Management, Informatiebeveiliging, Database Management (Lotus Notes / SharePoint 2007), Project Management, Eindgebruikersondersteuning, Website Management, Huisvesting en Archivering. Daarnaast was ik ook sterk betrokken bij de inrichting van het registratiesysteem voor klachten in het kader van de Company Ethics en Legal Compliance Directives.

Opleidingen

Afgezien van mijn Bachelor Bedrijfseconomie behaald aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven in juli 1979 heb ik via Philips in de loop der jaren tal van applicatiecursussen kunnen volgen op het vlak van bijv.: Accountant Administratie Consulent, Bedrijfskunde, Nivra, EDP Auditing.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Fotografie en beeldbewerking
Informatie Technologie
Koken

Werkgebied

  • Veldhoven 25km
Talentcard®