Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Danny van der Vecht

Danny van der Vecht

Commercieel medewerker

Personalia

Leeftijd
63 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Duits
  • Indonesisch
  • Spaans
Talen (schrijven)
  • Indonesisch
  • Duits
  • Engels
  • Spaans
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik heb mijn opleiding gehad middels een vakgerichte opleiding en dat was Brood/banketbakker aan de School voor Banketbakkers/Wibautstraat te Amsterdam.
Via diverse omwegen ben ik uiteindelijk terecht gekomen in de levensmiddelen groothandel en diverse supermarkten met als laatste werkgever Food Village bv Te schipholplaza om daar te mogen werken als versspecialist.
Ik heb een uitgebreide kennis van levensmiddelen zowel op nationaal als internationaal vlak en voel me daarmee zeer verbonden.
Daarnaast ben ik werkzaam geweest als warehousemedewerker in Vancouver Canada, alwaar ik geboren ben. Daar ben ik als orderpicker en shipping/receiving medewerker actief geweest. Ik verzorgde het klaar zetten van klantenbestellingen en het ontvangen en controleren van goederen. Tevens heb ik gewerkt op de dispatch afdeling.
Ik ben een zeer enthousiast en gemotiveerd mens en kan over mijn kennis met grote passie vertellen en weet dat over te dragen op anderen.
Door mijn jarenlange en internationale ervaring kan ik dan ook naar mijn bescheiden mening een belangrijke bron zijn in uw onderneming.
Door beeindiging van de activiteiten op Schipholplaza van Food Village ben ik nu op zoek naar een leuke afwisselende functie als commercieel medewerker.
Ik ben tevens in het bezit van een mooi getuigschrift welke ik U graag wil laten lezen.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik ben een ondernemend persoon. Ik ben geduldig en kalm. Dit uit zich in de omgang met andere mensen met verschillende achtergronden en culturen. Mijn invoelende karakter heeft mij gemaakt tot wie ik ben, aanpassend, beheerst, behulpzaam, besluitvaardig, betrouwbaar, eerlijk, enthousiast. Ik kan ook indien nodig corrigerend zijn. Dit zijn een paar voorbeelden van mijn persoonlijke eigenschappen.
Ik wil graag omgaan en werken met mensen. Dat kan zelfstandig zijn maar ook in teamverband. Ik ben een handig iemand die van vele markten thuis is. Klusjes, dingen maken, omgaan met computers zowel hardware als software. Ik voer graag overleg over de uitvoering van het werk met mensen en dat kan ik goed. Het is belangrijk dat mijn werk leuk is en dan maakt het niet uit wat ik ga doen.

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • distributiemedewerker
Sector(en):
  • Detailhandel & retail
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

05-1997 tot 09-2014: Vers manager/specialist
Food Village Supermarkt BV te Schiphol Plaza. Het begeleiden van medewerkers en administratieve handelingen en uitvoerend op de afdeling.contact met leveranciers en nieuwe producten aan assortiment toevoegen.
05-1995 tot 04-1997: Chef KW
Hanos Horeca Groothandel te Amsterdam.
08-1985 tot 05-1994: assistent chef KW. Het uitvoeren van logistieke taken zoals bestellen/voorraadbeheer/klantbehandeling/schap beheer/leidinggeven aan medewerkers.
Makro ZB Groothandel cv te Amsterdam. Assistent sectiechef kruidenierswaren. Het uitvoeren van logistieke taken zoals bestellen en voorraad beheer/ goederenstroom beheersing ( reachtruck ) / logistiek schap beheer/leiding geven aan medewerkers.
Malkin&Pinton Industrial supplies te Vancouver Canada.
10-1980 tot 08-1981: Orderpicking / shipping&receiving Het verzamelen van bestellingen en verzendklaar maken en het ontvangen van goederen t.b.v. het magazijn en de plaatsing hiervan.
Kingswaymall Bakeryshop te Vancouver Canada.
08-1981 tot 06-1982: Het zelfstandig runnen van de bakkerijafdeling. Brood en banket bereiding.
Hotel Vancouver Canada.
06-1982 tot 05-1983.Pastrychef: het bereiden van gebak en snacks tbv het restaurant.

Opleidingen

1974 - 1979: consumptieve technieken en horeca
School voor Banketbakkers, Amsterdam. Diploma,s 3e/2e/1e bediende & chocolaterie.
CURSUSSEN
1980 – 1981 Certificate of Achievement, Malkin&Pinton, certificaat
1992 – 1992 Reachtruck chauffeur, Blom Reachtruck opleidingen., certificaat
2004 – 2004 Sociale Hygiëne Slijterij, Horeca Nederland, certificaat
2006 – 2006 Preventie dag Retail managers, R&F Trainingscenter, certificaat

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Het houden van Epiphytische planten ( Hoya,s) dit doe ik nu ongeveer 25 jaar en behoor tot een kleine selecte groep van verzamelaars in Nederland. Op Facebook heb ik een groep van internationale verzamelaars en kwekers en deze telt nu 2035 leden! Facebook Hoya lovers Group

Daarnaast ben ik een enthousiast antieke klokken verzamelaar en repareer/restaureer deze ook.
Vooral de Franse pendules hebben mijn voorkeur in de periode van 1800 tot 1900.

ook geniet ik veel plezier van het houden van discusvissen.Het geeft ontspanning en plezier en maakt je rustig!

Werkgebied

  • Nieuw Vennep 50km
Talentcard®