• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Ik hou erg van koken en reizen in mijn vrije tijd kook ik dan ook graag voor vrienden en familie. De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt als magazijn medewerker dit omdat er op dat moment geen werk…

Persoonlijk

Ik hou erg van koken en reizen in mijn vrije tijd kook ik dan ook graag voor vrienden en familie. De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt als magazijn medewerker dit omdat er op dat moment geen werk voor me was als kok. Ik ben een vrolijke man die van aanpakken houdt en zijn werk serieus neemt. Ik kan goed zelfstandig werken maar ben erg sociaal dus in een teamverband kan ik ook prima mijn plek vinden. Ik ben een harde werker die flexibel is en out of the box durft te denken. Ik ben erg leergierig en enthousiast van aard en vind overal wel een uitdaging in. Ik ben doorzetter die niet op geeft en een echte aanwinst voor elk bedrijf.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

De afgelopen jaren heb ik vooral gewerkt in de sector logistiek, als magazijn medewerker de functie die ik hier heb verricht waren, inpakken, orderpicker, sielen, heftruck en administratieve werkzaamheden.
Dit heb ik gedaan bij de volgende bedrijven; Pantos BV te Oosterhout, Opel BV vestiging Hazeldonk in Breda, Hitachi te Oosterhout.

Hiervoor heb ik gewerkt bij verschillende horeca gelegenheden als basis kok. Ik heb gewerkt bij de volgende restaurants; Popocatepeti in Breda, La Marina in Made, Go kantine in Oosterhout en Chasse in Breda.

Werkervaring

De afgelopen jaren heb ik vooral gewerkt in de sector logistiek, als magazijn medewerker de functie die ik hier heb verricht waren, inpakken, orderpicker, sielen, heftruck en administratieve werkzaamheden.
Dit heb ik gedaan bij de volgende bedrijven; Pantos BV te Oosterhout, Opel BV vestiging Hazeldonk in Breda, Hitachi te Oosterhout.

Hiervoor heb ik gewerkt bij verschillende horeca gelegenheden als basis kok. Ik heb gewerkt bij de volgende restaurants; Popocatepeti in Breda, La Marina in Made, Go kantine in Oosterhout en Chasse in Breda.

Lees meer

Opleiding

Opleiding basiskok BBL, afgerond bij Baronie College te Breda op mbo niveau2
Opleiding zelfstandige kok BBL, niet afgerond wel 2 jaar gevolgd bij Baronie College te Breda op mbo niveau 2

Opleiding

Opleiding basiskok BBL, afgerond bij Baronie College te Breda op mbo niveau2
Opleiding zelfstandige kok BBL, niet afgerond wel 2 jaar gevolgd bij Baronie College te Breda op mbo niveau 2

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto, AM - Brommer en scooter

  • Talenkennis (spreken)

    Bosnisch (Goed), Kroatisch (Goed), Nederlands (Goed), Servisch (Goed), Engels (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Bosnisch (Goed), Kroatisch (Goed), Nederlands (Goed), Servisch (Goed), Engels (Matig)

Hobby's & interesses

Ik hou van sport, zwemmen, fitness, voetballen. Daarnaast hou ik van films kijken en koken.

Hobby's & interesses

Ik hou van sport, zwemmen, fitness, voetballen. Daarnaast hou ik van films kijken en koken.

Eigenschappen

Ik ben erg loyaal en eerlijk, ik ben een aanpakker en harde werker.
Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, ben erg sociaal en collegiaal.

Eigenschappen

Ik ben erg loyaal en eerlijk, ik ben een aanpakker en harde werker.
Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, ben erg sociaal en collegiaal.

Mijn actuele situatie

  • Functie: Productiemedewerker
  • Sector: Transport & Logistiek
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Productiemedewerker
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: < 1.750
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Adnan Lisica te bekijken

Mijn documenten