Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Hein Broekhoven

Hein Broekhoven

Personalia

Leeftijd
60 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Frans
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Begeleidend schrijven

Geachte mevrouw

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken me aan u voor te stellen, als kandidaat voor een functie als Horeca Manager / Pre-Opening, Turn-Over, Operations binnen uw organisatie.

Ik kan mezelf kenmerken als een energieke persoonlijkheid met een ruime ervaring op het gebied van operationeel management. Ik per 1 september beschikbaar voor een nieuwe uitdaging, vast of tijdelijk.

Ik heb mijn werkzaamheden voor de Ijsseldelta Stadion bv na twee jaar naar tevredenheid en succesvol beëindigd.
Het IJsseldelta Center participeert in de joint venture met voetbal club PEC Zwolle, Hotel Lumen en het Organisatie team. Hier was ik gedurende de turnover de afgelopen twee jaar verantwoordelijkheid voor het stroomlijnen van de dagelijkse operatie in de (nieuwe)structuur en het verhogen en implementeren van kwaliteit en service. Een consistente en soepele operatie was hier onze doelstelling.
De locatie biedt veel mogelijkheden, met 28 vergader zalen een full service event center van 1.200 vierkante meter met een grote in-house eigen Food & Beverage operatie en last but not leased het PEC Zwolle stadion met gemiddeld 12.500 bezoekers per wedstrijd..

Verder heb ik diverse management functies in de gastvrijheid bekleed en ben ik altijd op zoek naar een uitdagende rol waar ik me buitengewoon in thuis kan voelen. Gedurende de laatste zeven jaar heb ik me gespecialiseerd in operationeel project management, pre opening en turn-around activiteiten.
Mijn uitgebreide ervaring in de overall gastvrijheid industrie heeft me de mogelijkheid geboden om een deze unieke all round horeca professional te worden. 

Ik ben hands-on, commercieel gedreven, resultaat gericht met oog voor detail
Geboren op 29 juni 1963 te Goirle, opgegroeid en geschoold in België, spreek en schrijf de Nederlandse, Franse, Engelse vloeiend, en ben near native in de Duitse taal. Frans is altijd mijn tweede taal geweest, daar ik mijn studie en een groot deel van zijn carrière in Brussel heb gewoond en een groot gedeelte van zijn familie Franstalig is.
Ik zou mezelf omschrijven als:

Gedisciplineerd 
Vastberaden en doelgericht 
Pro-active 
Methodisch 
Perfectionist 
Doelgericht 

Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen ik dan graag van u en ben ik natuurlijk altijd bereid in een persoonlijk gesprek mij motivaties verder mondeling aan u toe te lichten
Met vriendelijke groet,

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Senior management
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

Werk ervaring

08-2012 / 7-2014 IJsseldelta stadion bv Zwolle Nederland

Zonder aarzeling nam ik de rol van Manager Operations aan tijdens de reorganisatie van deze high-end grootschalige operatie. Na te zijn benaderd door de Chagall-group, die in een joint venture met de voetbalclub PEC Zwolle http://www.peczwolle.nl / en alle operationele niet voetbal gerelateerde activiteiten . Hierin zijn mijn kerntaken de stroomlijning van dag tot dag operatie van deze jonge nieuwe organisatie en het daarmee bewaken van de hoge kwaliteit en de consistentie van de totale service.

Met onder andere 25 vergaderzalen, met een totale oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter, en full service event center met alle bijbehorende activiteiten en de volledige F&B. Het PEC Zwolle voetbalstadion biedt plaats aan 12.500 bezoekers per wedstrijd .Met een bestand meer dan 12 vaste medewerkers was het doel simpel, een ​​solide, flexibele en winstgevende onderneming te creëren uniek in zijn soort . http://www.ijsseldeltacenter.nl/

03-2012/ 06-2012 The Capaldi Hotel Marrakech Marocco
Interim General Manager voor de pre en opening en opening van dit nieuwe 23 kamers luxury hotel

05-2011/07-2011 Harbour Village Beach Club Bonaire Interim General Manager / Manager Food & Beverage

2007 - 2011 Chagall Hotels & Restaurants GM / Project manager Nederland
GM / Project manager
Een volledige en renovatie en reorganisatie van alle activiteiten zowel operationeel als commercieel van Hotel Corona ,met als buren de Israëlische Ambassade was dit een zeer veeleisende en uitdaging ervaring.
Tevens was en ben ik nog steeds actief voor de Chagall Group als onafhankelijk adviseur bij diverse operationele activiteiten voor het Grand Winston Hotel in Rijswijk en het Green Park Hotel te Leidschendam en hotel Lummen zwollen.
2007 - 2007 Aruba Restaurants/Tango Restaurant Aruba Interim General Manager gedurende de complete restaurant renovatie.

2005 - 2006 Divi Aruba Golf NV Director Operations Aruba
Als directeur van de operaties was ik verantwoordelijk voor het toezicht op de bouw en lancering van het nieuwe clubhuis, inclusief 2 restaurants, golfshop en timesharing verkoopkantoor en tussentijds alle dagelijkse activiteiten op gebied van Golf, 3 Food & Beverage outlets en de verkoop en marketing van de The Links at Divi Aruba.

2002 - 2005 Lorries Group Director F & B-Operations Brussel-België
Gedurende mijn drie jaar als directeur Food and Beverage en operations was ik betrokken bij de pre-opening en het beheer van vijf van de meest prestigieuze evenementen zalen van Brussel, namelijk Château de la Solitude, L'Arsenal, Theater Vaudeville, BOZAR en Château St. Anne dit alles voor traiteur Loriers.

Traiteur Loriers wordt beschouwd als het beste catering bedrijf in België. Onder haar clientèle valt de Belgische Koninklijke familie, de Europese Commissie en de Communautaire Raad, alle grote modeontwerpers in Parijs en de top van de Europese autobedrijven als Porsche, Audi en Toyota Europa.

2001 - 2002 Broekhoven N.V. België

Als gevolg van de 9/11 aanslagen in de VS kwam ik weer bij het familiebedrijf tijdelijk in dienst.

2001 - 2001 Sheraton Aero golf (5*) Human Resources Manager. Luxemburg

Als Human Resources Manager, met een staf van 120 medewerkers was mijn belangrijkste taak de hele dag-tot-dag taken te beheren. Het inhuren van nieuwe medewerkers, de implementatie van een nieuw salarissysteem, het omgaan met de diverse vakbonden en de invoering van het Six Sigma programma van Starwood Intl.

1999 - 2001 Kelly Services Senior Recruitment Maastricht

Senior Recruitment voor Mercedes-Benz CAC
On site Project Management, Assessment and training

1998 - 1998 GT Hotel Restaurant Corona **** Hotel Manager Den Haag

Hotel Manager (interim management)
Reorganisatie van de Food and Beverage afdeling, de Front Office en Housekeeping

1995 - 1997 Start Uitzendbureau bv. Horeca Valkenburg

Senior Consultant, Horeca vestiging Valkenburg/Maastricht
Opstart assistentie voor hotel en restaurant, training ontwikkeling, salarisadministratie en facturering

1992 - 1994 La Reserve Golf Hotel **** Genk-Belgium

Clubhouse Manager
Restaurant met buiten terras (120 zitplaatsen)

1989 - 1992 Van Rennes Horeca wholesale Comp. Valkenburg –Holland

Manager Non-food en afdeling keuken design en restaurant inrichting (nu Hanos)

1989 - 1989 Golden Tulip Green Park Hotel ***** Leidschendam

Assistant Food and Beverage Manager
Restaurant Chagall 1 ster Michelin restaurant (75 zitplaatsen) + banketing 6 vergaderzalen met een capaciteit van 350 gasten

1987 - 1988 Switel Hotel ***** Antwerpen

Banquet supervisor, Assistant Food and Beverage Manager
200 kamer hotel, 5 vergader zalen met een totaal capaciteit van 800 gasten

1985 - 1987 Maison van den Boer Veghel-Holland

Catering Manager
No 1 cateraar in Nederland met 20 locaties doorheen geheel Nederland en België

1984 - 1985 Hotel Restaurant ‘t Scholtenshof ***** Hasselt-Belgium

Chef de rang (60 couverts restaurant)
2 sterren Michelin restaurant met 25 kamers in een vintage stijl hotel

Meer over mij

Werkgebied

  • Maastricht 50km
Talentcard®