Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Anneke Galligani

Anneke Galligani

Personalia

Leeftijd
71 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Duits
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Koninklijke Marechaussee: de module Engels maakt deel uit van de competentiegerichte opleiding tot wachtmeester. De taken van de wachtmeester zijn gericht op het bewaken van de veiligheid op luchthavens, het bewaken van de grenzen, zowel op land als ter zee, het uitvoeren van politietaken en het assisteren van de politie. De module Engels is praktijkgericht en heeft als doel het verbeteren van de uitspraak en spreekvaardigheid en het leren gebruiken van het juiste vakjargon zodat de wachtmeester reizigers en vreemdelingen correct te woord kan staan en zonodig ondervragen. De senior medewerker geeft leiding aan de wachtmeester.

Schoevers Opleidingen: de modules vallen binnen het kader van respectievelijk de opleiding secretaresse, directiesecretaresse en office manager en zijn gericht op het verbeteren van zowel de schriftelijke als de mondelinge vaardigheden. Doel is dat zij een zakelijke brief of email in goed Engels kunnen schrijven, deze op juiste wijze indelen en hierbij de correcte werkwoordsvormen en idioom gebruiken, passend bij de stijl van de brief of email. De mondelinge vaardigheden worden geoefend door middel van praktijkgerichte simulaties en rollenspellen zoals het ontvangen van een gast, het informatie geven aan toeristen, de weg wijzen, telefoongesprekken, het behandelen van klachten en het deelnemen aan vergaderingen.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Onderwijs
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Docent Engels
Vanaf augustus 2009 verzorg ik lessen aan studenten van de opleiding Wachtmeester en de Leergang Senior Medewerker van de Koninklijke Marechaussee.

Vanaf 2006 heb ik lessen verzorgd voor Schoevers Opleidingen (deeltijd en voltijd). Het betreft beroepsopleidingen op MBO niveau 3 en 4: Algemene Correspondentie, Bedrijfscorrespondentie en Office Talk alsmede het geven van lessen aan studenten van de HBO opleiding Associate Degree Officemanagement.

Opleidingen

English UK/Trinity College London
Certificate in International Business English Training (Cert IBET)
April 2011

Archimedes lerarenopleiding van de Hogeschool Utrecht
Diploma eerste graad lerarenopleiding Engels (Master of Education)
Juli 2007

School voor Taal en letterkunde te ‘s-Gravenhage
Diploma M.O.A. Engels
Augustus 1974

Meer over mij

Werkgebied

  • Apeldoorn 50km
Talentcard®