Verkoop in de supermarkt - AGF Fruit

Verkoop in de supermarkt - AGF Fruit

Jij werkt in een supermarkt en er wordt onder andere van jou verwacht dat je een zinvolle bijdrage levert aan de verkoop van fruit op de afdeling AGF. Maar wat weet je er eigenlijk van af? Stel dat een klant jou om advies vraagt? En hoe zit het precies met de beste methode om de diverse soorten fruit te presenteren? Als deze en andere vragen bij jou bovenkomen, dan is het tijd om je kennis bij te spijkeren en/of op te frissen met deze online training.

De e-learning 'AGF - Fruit' bespreekt in zes categorieën, verdeeld over drie modules, de voornaamste soorten fruit die op de AGF-afdeling in de supermarkt worden aangeboden. Je krijgt zinvolle informatie over de voedingswaarde, productbehandeling en adviezen voor presentatie. Ook aanwijzingen voor het bewaren en bereiden van de groenten hebben een plaats in deze online training. De informatie is zo opgezet dat de kennis die je in deze e-learning opdoet ook kan worden ingezet bij de advisering van klanten, bijvoorbeeld over de gerechten waarin je de behandelde fruitsoorten kunt toepassen.

Duur

De e-learning 'AGF - Fruit' duurt ongeveer 80 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de beroepscompetenties Vakdeskundigheid toepassen (op MBO-niveau).

Lesmaterialen

De cursus 'AGF - Fruit - Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.' bestaat uit:

  • VideoCollege
  • E-books
  • Samenvatting
  • Overzichtstabellen

Toetsing

De cursus 'AGF - Fruit - Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.