• Delen:
 Juridische basiskennis

Juridische basiskennis


De online training “Juridische basiskennis” is erg nuttig voor iedereen die basiskennis wil opdoen van het recht en wil leren regels en wetten op te zoeken.

 

Inhoud

Vaak heb je als werkgever te maken met ingewikkelde vraagstukken van het arbeidsrecht en het belastingrecht. En als werknemer is het goed te weten wat je rechten en plichten zijn als je aan het werk bent. In deze online training doe je basiskennis op van het recht en leer je om wetten en regels op te zoeken. De juridische basiskennis rond het thema arbeid wordt behandeld en na deze online training ben je in staat een eenvoudige casus op te lossen. Verder komt er aan bod wat rechtsbronnen zijn, het verschil tussen publiekrecht en privaatrecht, internationaalrecht en europeesrecht en de invloed op nationaalrecht. Na dit alles wordt er dieper ingegaan op belastingrecht en arbeidsrecht.

 

Duur

De online training “Juridische basiskennis” duurt ongeveer 3 weken. De training is opgebouwd uit kleine hoofdstukken, zodat het niet ineens te veel informatie is.

 

Doelgroep

De training is geschikt voor iedereen die iets meer wil weten over juridische basiskennis rond het thema arbeid. Voorafgaande kennis is niet nodig.

 

Lesmaterialen

De online training “Juridische basiskennis” bestaat uit:
E-Book
Vervolgadvies
Evaluatie
Certificaat

 

Toetsing

Bij de online training “Juridische basiskennis” is er geen eindtoetsing.

 

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Prijs

Voor het volgen van deze training is een "onbeperkt leren" abonnement nodig. Met dit abonnement heb je toegang tot deze training, maar ook onbeperkt tot alle andere ruim 400 gecertificeerde online trainingen, webinars en assessments. Omdat we "leren" voor iedereen toegankelijk en bereikbaar willen maken, kun je bij At Monday voor een vast bedrag van slechts €14,95 per maand onbeperkt alles volgen. Je kunt dus meerdere trainingen, webinars en assessments tegelijk starten, waar en wanneer je maar wilt. Het abonnement is dagelijks opzegbaar, zonder verdere verplichtingen. Ben je er klaar voor? 

 

>> START NU MET LEREN <<

 

Aanbevolen trainingen

 

Algemene voorwaarden

De online training: Algemene voorwaarden - Hoe je de kleine letters bij een overeenkomst compleet maakt helpt je te bepalen wat je wel wat je wel en wat je niet in de algemene voorwaarden kunt zetten.

 

De wet op internet

De e-learning 'De wet op internet (voor bedrijven)' geeft je op een praktische manier inzicht in de rechtskundige (juridische) aspecten van werken op en via internet.

 

Wet- en regelgeving voor ondernemers

De e-learning 'Wet en regelgeving voor ondernemers' bespreekt de hoofdzaken van de Arbowet,  de Wet bescherming persoonsgegevens, Regelgeving voor bedrijf en omgeving en de Wetten met betrekking tot verkoop van genots- en geneesmiddelen.