• Delen:
Mindfulness - Bezinning kun je leren

Mindfulness - Bezinning kun je leren


De online training “Mindfulness” is erg nuttig voor iedereen die stress wil verminderen, zijn/ haar focus wil verbeteren en wil zorgen voor meer plezier in het werk. Bezinning kun je leren. De online trainingen van At Monday, meer mogelijk.

 

Inhoud

In de online training “Mindfulness” ga je met 5 verschillende onderdelen aan het werk. De onderdelen komen elke week terug. Je gaat werken aan ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ziet het programma er hetzelfde uit. Alleen ligt het niveau elke week net een stapje hoger, dat is zodat jij aan het einde van de training mindfulness hebt geïntegreerd in jouw dagelijks leven. Iedere week krijg je oefeningen die meteen heel praktisch zijn.

 

Duur

De online training “Mindfulness” duurt ongeveer 5 weken. Dat is niet voor niets, door langere tijd elke dag even te oefenen, verbeter je zichtbaar onder andere je concentratievermogen.

 

Doelgroep

Deze online training is voor iedereen die graag stress wil verminderen, de focus wil verbeteren en wil zorgen voor meer plezier in het werk.

 

Lesmaterialen

E-Book
Vervolgadvies
Evaluatie
Certificaat

 

Toetsing

Er is geen eindtoetsing bij de training “Mindfulness”.

 

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Prijs

Voor het volgen van deze training is een "onbeperkt leren" abonnement nodig. Met dit abonnement heb je toegang tot deze training, maar ook onbeperkt tot alle andere ruim 400 gecertificeerde online trainingen, webinars en assessments. Omdat we "leren" voor iedereen toegankelijk en bereikbaar willen maken, kun je bij At Monday voor een vast bedrag van slechts €14,95 per maand onbeperkt alles volgen. Je kunt dus meerdere trainingen, webinars en assessments tegelijk starten, waar en wanneer je maar wilt. Het abonnement is dagelijks opzegbaar, zonder verdere verplichtingen. Ben je er klaar voor? 

 

 >> START NU MET LEREN <<  

 

Aanbevolen trainingen

 

Burn-out voorkomen

Merk je dat het niet meer gaat op je werk? Opeengestapelde verplichtingen en verwachtingen kunnen niet meer worden waargemaakt. Hoe voorkom je een burn-out? In deze online training wordt op een rustige en nuchtere manier uitgelegd hoe je de alarmsignalen kunt herkennen.Natuurlijk krijg je ook deskundige aanwijzingen voor het tijdig nemen van noodzakelijke maatregelen.

 

Gelukkig leven

De e-learning 'Gelukkig leven' is opgebouwd rondom de volgende vragen: Wat is geluk? Hoe werd en wordt er tegen geluk aangekeken vanuit diverse wereldbeschouwingen? Wat maakt een mens gelukkig en welke factoren spelen daarbij een rol? Wat is de waarde van geluk eigenlijk? Wat zijn gelukkige mensen en in hoeverre voldoen gelukkige mensen aan bepaalde eisen? Hoe word je gelukkig? We besteden veel aandacht aan onderwerpen als bewustwording en zelfvertrouwen.

 

Stressmanagement

Stress ervaren veel mensen op hun werk. De mate van stress is vaak per persoon verschillend en ook per situatie. Het is belangrijk te snappen waar bij jou stress vandaan komt en wat je kan doen om stress te reduceren en/of er mee om te leren gaan. Hiermee maak je een begin in deze introductietraining.