• Delen:
  Zakelijk gebruik van Social Media

Zakelijk gebruik van Social Media


De online training “Zakelijk gebruik van Social Media” is geschikt voor iedereen die meer wil weten over de verschillende platformen en hoe je ze gebruikt.

 

Inhoud

In de online training “Zakelijk gebruik van Social Media” leer de je wereld van Social Media kennen. Deze wereld is zeer divers. Facebook is vaak wel bekend, maar doe je ook iets met Google+ en Pinterest? Elk platform heeft zijn eigen imago, doelgroep en functies. In deze online training leer je die gebruiken, je gaat dagelijks aan de slag om je zakelijke gebruik van Social Media een vliegende start te geven. Je werkt aan je klantenservice, marketing en profilering. Na het volgen van deze training weet je welke Social Media er zijn, hoe je elk platform voor je laat werken en wat het oplevert om gebruik te maken van Social Media.

 

Duur

De online training “Zakelijk gebruik van Social Media” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag wordt een ander kort onderdeel behandeld, zodat je alle informatie goed opslaat en het makkelijk te combineren is.

 

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zakelijk meer wil halen uit Social Media. Geen idee waar je moet beginnen of welk platform het beste past bij je doelen? Dan is deze training iets voor jou.

 

Lesmaterialen

E-Book
Vervolgadvies
Evaluatie
Certificaat

 

Toetsing

Er is bij de online training “Zakelijk gebruik van Social Media” geen eindtoets.

 

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Prijs

Voor het volgen van deze training is een "onbeperkt leren" abonnement nodig. Met dit abonnement heb je toegang tot deze training, maar ook onbeperkt tot alle andere ruim 400 gecertificeerde online trainingen, webinars en assessments. Omdat we "leren" voor iedereen toegankelijk en bereikbaar willen maken, kun je bij At Monday voor een vast bedrag van slechts €14,95 per maand onbeperkt alles volgen. Je kunt dus meerdere trainingen, webinars en assessments tegelijk starten, waar en wanneer je maar wilt. Het abonnement is dagelijks opzegbaar, zonder verdere verplichtingen. Ben je er klaar voor? 

 

>> START NU MET LEREN <<

 

Aanbevolen trainingen

 

Klantgericht werken

Klantgericht werken begint bij weten wie je klant is en vervolgens weten wat hij/zij eigenlijk wil. In deze Online Training leer je niet alleen die twee dingen maar ook hoe je jouw klantgerichtheid vervolgens praktisch kan verbeteren. Overigens ook zonder jezelf hierbij uit het oog te verliezen.

 

Online Marketing

Online Marketing is voor elke organisatie. Steeds meer van de marketing gaat via online media. Van advertentieverkoop tot zoekresultaten beïnvloeden en zichtbaar zijn op social media. Online aanwezigheid is essentieel in deze tijd.

 

Profielfoto's maken voor het web
De e-learning 'Profielfoto's maken voor het web' geeft op een bondige en praktische manier aanwijzingen voor een succesvolle zelfpresentatie via 'het beste visitekaartje'. Aandacht wordt gegeven aan wat er wel en niet op een profielfoto thuishoort, welke uitstraling je wilt neerzetten en ook hoe je dat doet.