• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Al meer dan 7 jaar heb ik ervaring als horeca manager, in een zorgomgeving en daarvoor geruime ervaring binnen de reguliere horeca. Vanuit een houding met beide voeten op de grond en een gezonde…

Persoonlijk

Al meer dan 7 jaar heb ik ervaring als horeca manager, in een zorgomgeving en daarvoor geruime ervaring binnen de reguliere horeca.

Vanuit een houding met beide voeten op de grond en een gezonde dosis humor stuur ik mijn team aan. Collega’s omschrijven mij als innovatief, planmatig en gedisciplineerd. Het best kom ik tot mijn recht in een informele setting waarbij ik zelfstandig kan zorgen voor optimale werkprocessen, plezierige werksfeer en een hoge klanttevredenheid. Als ik op deze manier de doelen kan halen dan geeft mij dat veel energie. Mijn persoonlijk doel is mijn kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Ik breng mijn enthousiasme en gedrevenheid over op het team, "Ik zorg ervoor dat een team gaat lopen”.

Sleutelbegrippen voor mij zijn: teamgeest, resultaatgericht, klantgericht, openheid, duidelijkheid en realiteitszin.

Ik ben op zoek naar een baan als leidinggevende in horeca of facilities bij voorkeur in de zorgbranche. Aangezien ik een grote affiniteit heb met organiseren, structureren, HACCP en allergenen wetgeving, wil ik andere uitdagingen zeker niet uitsluiten.

Bent u op zoek naar iemand met deze kwaliteiten, neem dan gerust contact met mij op

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2015 tot heden
Coördinator Horeca Joannes Zwijsen, De Wever
- dagelijkse coördinatie van keuken, restaurant en afwas
- tijdens mijn aanwezigheid zorg ik voor rust en een goede
teamspirit
- aansturen van afdeling horeca
- inkoop en voorraadbeheer op zo efficiënt mogelijke wijze
- planning van dagelijkse werkzaamheden, activiteiten en partijen
- H.A.C.C.P plannen geactualiseerd en geïmplementeerd daarna coördineren en controleren
- creatieve invulling van menu’s, kleine kaart, diners en activiteiten
- onderhoud contacten bewoner, gasten, managers, medewerkers en leveranciers
- verzorgen van een zeer smakelijke en gezonde maaltijd
- begeleidt en instrueer, vrijwilligers en stagiairs

2015
Teammanager dienstverlening Padua, De Wever

- leiding geven aan de afdelingen horeca, receptie, huishouding, technische dienst en welzijn
- zorg dragen voor kwalitatieve en kwantitatieve personeelsinzet
- verantwoordelijk voor huisvesting en veiligheid
- financiën en beheer en budget verantwoordelijk
- toepassen van P&O beleid
- zorgdragen voor een goed overlegklimaat
- werven, selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers
- onderhouden van contacten bewoner, gasten, managers, medewerkers en leveranciers

2009 - 2015 Teamleider horeca
Notre Dame, De Wever
- leidinging geven aan afdeling horeca
- door inkoop voorraadbeheer kosten met 12% teruggebracht in het eerste jaar.
- de planning van het rooster en werkzaamheden aanzienlijk efficiënter gemaakt
- budget verantwoordelijk, dit altijd naar tevredenheid
- H.A.C.C.P. verantwoordelijk, plannen gemaakt en geactualiseerd
- uitvoeren van verzuimbeleid, het verzuim binnen het team was nihil
- klantvriendelijkheid en klantgerichtheid aanzienlijk verbeterd
- verspilling van voeding met 20% teruggebracht
- werven, selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers

2000 - 2009
Souschef Herberg St. Petrus te Hilvarenbeek.
Restaurant Het Huys van Voskens
Mansion Hotel Bos & Ven te Oisterwijk
- dagelijkse leiding
- verantwoordelijk voor de keuken en afwas
- H.A.C.C.P. verantwoordelijke, uitvoeren en controleren
- inkoop, calculatie, voorraadbeheer
- menukaarten maken
- begeleiden van leerlingen en koks

Chef de Partie 1997- 2000
Restaurant de Hofstee te Bladel
Restaurant de Luytervelden te Eindhoven
Mansion Hotel Bos & Ven te Oisterwijk.

1996-1997
Demi-chef de partie MS. Veendam Holland America line.

1993-1996
Primaire en Voortgezette opleiding restaurant kok
Restaurant De Zwaan te Oirschot
Mansion Hotel Bos & Ven te Oisterwijk
Restaurant De Jonge Hertog te Oisterwijk

Werkervaring

2015 tot heden
Coördinator Horeca Joannes Zwijsen, De Wever
- dagelijkse coördinatie van keuken, restaurant en afwas
- tijdens mijn aanwezigheid zorg ik voor rust en een goede
teamspirit
- aansturen van afdeling horeca
- inkoop en voorraadbeheer op zo efficiënt mogelijke wijze
- planning van dagelijkse werkzaamheden, activiteiten en partijen
- H.A.C.C.P plannen geactualiseerd en geïmplementeerd daarna coördineren en controleren
- creatieve invulling van menu’s, kleine kaart, diners en activiteiten
- onderhoud contacten bewoner, gasten, managers, medewerkers en leveranciers
- verzorgen van een zeer smakelijke en gezonde maaltijd
- begeleidt en instrueer, vrijwilligers en stagiairs

2015
Teammanager dienstverlening Padua, De Wever

- leiding geven aan de afdelingen horeca, receptie, huishouding, technische dienst en welzijn
- zorg dragen voor kwalitatieve en kwantitatieve personeelsinzet
- verantwoordelijk voor huisvesting en veiligheid
- financiën en beheer en budget verantwoordelijk
- toepassen van P&O beleid
- zorgdragen voor een goed overlegklimaat
- werven, selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers
- onderhouden van contacten bewoner, gasten, managers, medewerkers en leveranciers

2009 - 2015 Teamleider horeca
Notre Dame, De Wever
- leidinging geven aan afdeling horeca
- door inkoop voorraadbeheer kosten met 12% teruggebracht in het eerste jaar.
- de planning van het rooster en werkzaamheden aanzienlijk efficiënter gemaakt
- budget verantwoordelijk, dit altijd naar tevredenheid
- H.A.C.C.P. verantwoordelijk, plannen gemaakt en geactualiseerd
- uitvoeren van verzuimbeleid, het verzuim binnen het team was nihil
- klantvriendelijkheid en klantgerichtheid aanzienlijk verbeterd
- verspilling van voeding met 20% teruggebracht
- werven, selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers

2000 - 2009
Souschef Herberg St. Petrus te Hilvarenbeek.
Restaurant Het Huys van Voskens
Mansion Hotel Bos & Ven te Oisterwijk
- dagelijkse leiding
- verantwoordelijk voor de keuken en afwas
- H.A.C.C.P. verantwoordelijke, uitvoeren en controleren
- inkoop, calculatie, voorraadbeheer
- menukaarten maken
- begeleiden van leerlingen en koks

Chef de Partie 1997- 2000
Restaurant de Hofstee te Bladel
Restaurant de Luytervelden te Eindhoven
Mansion Hotel Bos & Ven te Oisterwijk.

1996-1997
Demi-chef de partie MS. Veendam Holland America line.

1993-1996
Primaire en Voortgezette opleiding restaurant kok
Restaurant De Zwaan te Oirschot
Mansion Hotel Bos & Ven te Oisterwijk
Restaurant De Jonge Hertog te Oisterwijk

Lees meer

Opleiding

2013 - 2015 NCOI HBO facility management
2012 NCOI MHBO facilitair management
2011 Operationeel management voor horeca De Rooi Pannen, te Tilburg
2011 BHV First Care, te Tilburg
2007 Leermeester SVH
2004 Personeelsmanagement Horeca ROC, te Eindhoven
1994 -1996 Spectrum College, te Breda SVH
1994 Sociale hygiëne
1993 Handelskennis voor Horeca
1993 Vakbekwaamheid Café bedrijf
1989 -1993 SKB te Eindhoven

Opleiding

2013 - 2015 NCOI HBO facility management
2012 NCOI MHBO facilitair management
2011 Operationeel management voor horeca De Rooi Pannen, te Tilburg
2011 BHV First Care, te Tilburg
2007 Leermeester SVH
2004 Personeelsmanagement Horeca ROC, te Eindhoven
1994 -1996 Spectrum College, te Breda SVH
1994 Sociale hygiëne
1993 Handelskennis voor Horeca
1993 Vakbekwaamheid Café bedrijf
1989 -1993 SKB te Eindhoven

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Engels (Goed)

Eigenschappen

Al meer dan 7 jaar heb ik ervaring als horeca manager in een zorg omgeving.
Vanuit een houding met beide voeten op de grond en een gezonde dosis humor stuur ik mijn team aan. Collega’s omschrijven mij als innovatief, planmatig en gedisciplineerd. Het best kom ik tot mijn recht in een informele setting, waarbij ik zelfstandig kan zorgen voor optimale werkprocessen, plezierige werksfeer en een hoge klanttevredenheid. Als ik op deze manier de doelen mag halen dan geeft mij dat veel energie.

Eigenschappen

Al meer dan 7 jaar heb ik ervaring als horeca manager in een zorg omgeving.
Vanuit een houding met beide voeten op de grond en een gezonde dosis humor stuur ik mijn team aan. Collega’s omschrijven mij als innovatief, planmatig en gedisciplineerd. Het best kom ik tot mijn recht in een informele setting, waarbij ik zelfstandig kan zorgen voor optimale werkprocessen, plezierige werksfeer en een hoge klanttevredenheid. Als ik op deze manier de doelen mag halen dan geeft mij dat veel energie.

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Voeding & Beweging
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: In overleg

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functieomschrijving: Willy van Rijzingen Manager - facility – horeca – zorg
  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Handel (detail)
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: 1.750 - 2.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden