• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Ik vind het belangrijk om mijn kwaliteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen en ervaring op te doen. Ik wil constant groeien als persoon. Het is goed om af en toe kritisch naar jezelf te kijken…

Persoonlijk

Ik vind het belangrijk om mijn kwaliteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen en ervaring op te doen. Ik wil constant groeien als persoon. Het is goed om af en toe kritisch naar jezelf te kijken
Ben daarom veel bezig met ''The Big Five” oftewel extraversie', 'inschikkelijkheid', 'zorgvuldigheid', 'emotionele stabiliteit' en 'openheid voor ideeën/ervaringen'

Het mijn steentje bijdragen aan de mensheid geeft mij voldoening
Daarom wil ik uiteindelijk een belangrijk factor zijn om op een of andere manier in dienst te kunnen zijn voor de mensheid. Specifiek wil ik noodlijdende mensen voorzien van basisbenodigdheden en verwacht bijhorende vaardigheden en competenties te leren op de opleiding 'facilitair leidinggevende'

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2015 – 2016 Gastheer
Sushi Restaurant Geisha Lounge
– Welkom heten van gasten
– Bediening
– Barwerkzaamheden

2014 – 2015 Commercieel Binnendienst medewerker
LedLight Breda
Breda
Werkzaamheden:
– Bedrijven benaderen voor vrijblijvende afspraken.

2006 – 2014: Diverse bijbanen
Informatiemedewerker, receptionist, callagent horecamedewerker(gastheer), verzorgende, Nachtportier

Bedrijven: SelectStaffing Uitzendbureau, Restaurant Pieter aerts, Ikea Food, CarijnThuiszorg, Hotel Bastion.
Breda

Werkervaring

2015 – 2016 Gastheer
Sushi Restaurant Geisha Lounge
– Welkom heten van gasten
– Bediening
– Barwerkzaamheden

2014 – 2015 Commercieel Binnendienst medewerker
LedLight Breda
Breda
Werkzaamheden:
– Bedrijven benaderen voor vrijblijvende afspraken.

2006 – 2014: Diverse bijbanen
Informatiemedewerker, receptionist, callagent horecamedewerker(gastheer), verzorgende, Nachtportier

Bedrijven: SelectStaffing Uitzendbureau, Restaurant Pieter aerts, Ikea Food, CarijnThuiszorg, Hotel Bastion.
Breda

Lees meer

Opleiding

2016 – 2019 Facilitair Leidinggevende (start schooljaar 2016-2017)
Cingelcollege, Breda

2010 – 2016: Juridisch/Sociaal Cultureel werk
Florijncollege/Vitalescollege, Breda
Diploma niet behaald

2006 – 2010: Mavo, profiel Economie & Maatschappij
Newmancollege, Breda
Diploma Behaald

Opleiding

2016 – 2019 Facilitair Leidinggevende (start schooljaar 2016-2017)
Cingelcollege, Breda

2010 – 2016: Juridisch/Sociaal Cultureel werk
Florijncollege/Vitalescollege, Breda
Diploma niet behaald

2006 – 2010: Mavo, profiel Economie & Maatschappij
Newmancollege, Breda
Diploma Behaald

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

Hobby's & interesses

2016 – Heden Modellenwerk
Mix Models Internationaal Agency te Amsterdam
www.mix-models.nl/portfolio/naoufal/

Heb internationaal en nationaal veel interesse opgewekt als model. Een vereiste is dat ik nu nationaal ervaring moet opdoen en ook mijn portfolio/fotoboek moet uitbreiden om uiteindelijk in beeld te komen van het hogere segment in het modellenwerk(internationaal)

Hobby's & interesses

2016 – Heden Modellenwerk
Mix Models Internationaal Agency te Amsterdam
www.mix-models.nl/portfolio/naoufal/

Heb internationaal en nationaal veel interesse opgewekt als model. Een vereiste is dat ik nu nationaal ervaring moet opdoen en ook mijn portfolio/fotoboek moet uitbreiden om uiteindelijk in beeld te komen van het hogere segment in het modellenwerk(internationaal)

Lees meer

Eigenschappen

Aanpassingsvermogen, Discipline, Durf, Flexibel

Eigenschappen

Aanpassingsvermogen, Discipline, Durf, Flexibel

Mijn actuele situatie

  • Functie: Barbediende, Bartender, Bedienend Medewerker, Gastheer/-vrouw, Horeca-assistent, Ober
  • Sector: Voeding & Beweging
  • Carrièreniveau: Beperkt ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Stagiair
  • Sector: Voeding & Beweging
  • Dienstverband: Vast, Bijbaan
  • Salaris: < 1.750
  • Aantal uren: 16-24 uur, 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden