• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Het werken met verse en eerlijke producten, maar er vooral voor zorgen dat gasten zich thuis voelen, dat is wat ik graag doe. Ook vind ik het fijn om in teamverband te werken. Juist daarom heb ik met…

Persoonlijk

Het werken met verse en eerlijke producten, maar er vooral voor zorgen dat gasten zich thuis voelen, dat is wat ik graag doe.
Ook vind ik het fijn om in teamverband te werken. Juist daarom heb ik met zoveel plezier meer dan 25 jaren meegewerkt aan het succes van La Place.
Dat de omstandigheden nu zo zijn dat hier een einde aan is gekomen, spijt mij zeer, maar biedt mij nu ook de mogelijkheid verder te kijken naar een nieuwe uitdaging, waar ik met dezelfde toewijding en hetzelfde enthousiasme hard voor kan werken.
Dit kan weer in de HORECA zijn wat ik nog altijd leuk vind., maar kan ook iets heel anders zijn.
Het lijkt mij immers ontzettend motiverend om nieuwe dingen te leren, en te werken in een voor mij nieuwe omgeving.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

1990-2016 La Place B.V. Vestiging Breda. . Functie: Horeca Medewerker Werkzaamheden: Afwisselend werkzaam geweest op de afdelingen Zoet, voor het produceren van gebak, desserts, en verse sappen.
Hartig, voor het produceren van salades, broodjes, soepen, en warme maaltijden.
Controleren van HACCP en borgingstijden.
Medewerker+, assisteren van afdelingshoofd.

1990-1990 Zusters Franciscanessen te Dongen.
Functie: Medewerker keuken.
Werkzaamheden: Het verzorgen van maaltijden voor de zusters en senioren uit de omgeving van Dongen (tafeltje dekje).

1990-1990 Hotel Mastbosch te Breda
Functie: kok
Werkzaamheden: Het, in teamverband, verzorgen van ontbijt, lunch en diner voor de hotelgasten.

1988-1990 Defensie, gelegerd te Haarlem en Ermelo.
Functie: Soldaat 1e klasse
Werkzaamheden :Tijdens het vervullen van mijn dienstplicht was ik het merendeel van de tijd werkzaam in de kazernekeuken.
Diverse werkzaamheden tijdens grote evenementen (O.a. 4-daagse Nijmegen, C.I.S.M .Hockey Championship Laren)

1987-1988 Zusters Franciscanessen te Dongen
Functie: Hulpkracht in de keuken tijdens schoolvakanties
Werkzaamheden: Assisteren in de keuken.

Werkervaring

1990-2016 La Place B.V. Vestiging Breda. . Functie: Horeca Medewerker Werkzaamheden: Afwisselend werkzaam geweest op de afdelingen Zoet, voor het produceren van gebak, desserts, en verse sappen.
Hartig, voor het produceren van salades, broodjes, soepen, en warme maaltijden.
Controleren van HACCP en borgingstijden.
Medewerker+, assisteren van afdelingshoofd.

1990-1990 Zusters Franciscanessen te Dongen.
Functie: Medewerker keuken.
Werkzaamheden: Het verzorgen van maaltijden voor de zusters en senioren uit de omgeving van Dongen (tafeltje dekje).

1990-1990 Hotel Mastbosch te Breda
Functie: kok
Werkzaamheden: Het, in teamverband, verzorgen van ontbijt, lunch en diner voor de hotelgasten.

1988-1990 Defensie, gelegerd te Haarlem en Ermelo.
Functie: Soldaat 1e klasse
Werkzaamheden :Tijdens het vervullen van mijn dienstplicht was ik het merendeel van de tijd werkzaam in de kazernekeuken.
Diverse werkzaamheden tijdens grote evenementen (O.a. 4-daagse Nijmegen, C.I.S.M .Hockey Championship Laren)

1987-1988 Zusters Franciscanessen te Dongen
Functie: Hulpkracht in de keuken tijdens schoolvakanties
Werkzaamheden: Assisteren in de keuken.

Lees meer

Opleiding

1986-1988 K.M.B.O. Beroeps opleidend Programma HORECA. Restaurant keuken (diploma behaald)
1982-1986 L.T.S. R.K. Technische school "Tuinzicht" Algemeen consumptief (diploma behaald)

Opleiding

1986-1988 K.M.B.O. Beroeps opleidend Programma HORECA. Restaurant keuken (diploma behaald)
1982-1986 L.T.S. R.K. Technische school "Tuinzicht" Algemeen consumptief (diploma behaald)

Vaardigheden

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Goed), Engels (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Goed)

Hobby's & interesses

Fietsen, verzamelen van kunst en antiek, bezoeken van rommelmarkten, schilderen en creatief bezig zijn

Hobby's & interesses

Fietsen, verzamelen van kunst en antiek, bezoeken van rommelmarkten, schilderen en creatief bezig zijn

Eigenschappen

Gastgericht, Inzet, Creatief, Sociaal, Loyaal, Zelfstandig, Resultaatgericht, Samenwerken, Discipline, Kwaliteitsbesef.

Eigenschappen

Gastgericht, Inzet, Creatief, Sociaal, Loyaal, Zelfstandig, Resultaatgericht, Samenwerken, Discipline, Kwaliteitsbesef.

Mijn actuele situatie

  • Functie: Algemeen medewerker
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Productiemedewerker
  • Sector: Algemeen
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: Nader overeen te komen
  • Aantal uren: 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden