• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Na het beëindigen van mijn eigen evenementen bedrijf eind 2014, wilde ik een jaartje vrij nemen, maar het stilzitten verveelt inmiddels behoorlijk, dus ben ik nu gewoon weer gewoon op zoek naar een…

Persoonlijk

Na het beëindigen van mijn eigen evenementen bedrijf eind 2014, wilde ik een jaartje vrij nemen, maar het stilzitten verveelt inmiddels behoorlijk, dus ben ik nu gewoon weer gewoon op zoek naar een leuke vaste baan. Hotel, cafe, restaurant, of banqueting is mijn eerste keus. Daar heb ik het meeste plezier en de meeste ervaring in. Catering is daarnaast ook een optie. Ik heb 15 jaar jaar lang in Amsterdamse hotels, restaurants en cafe's gewerkt. Elke functie heb ik daarmee wel gehad. Van ontbijt lunch, diner, banqueting, terras kelner, a la carte kelner, bartender, tot assistent manager van catering en banqueting afdelingen.

Hoewel ik geen 20 meer ben, kan ik u verzekeren dat u als werkgever blij zal zijn met mijn inzet en prestaties. Mijn kennis van zaken en ervaring staan garant voor een brede inzetbaarheid. Ik ben gewend om hard te werken en doe graag dat beetje extra voor de gasten. Eer in mijn werk is altijd een van mijn sterke punten geweest, net als een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Ik voldoe natuurlijk aan al de gestelde eisen. Ik ben vloeiend in Nederlands en Engels, heb een net voorkomen en goede contactuele eigenschappen. Ik ben stressbestendig en creatief in het vinden van snelle en praktische oplossingen, mochten er problemen opdoemen en ik vind het leuk om in een team te werken.

Graag zou ik snel aan de slag gaan en ben natuurlijk altijd bereid mijn CV persoonlijk toe te lichten.
Ik ben ten alle tijden telefonisch te bereiken op nummer: 06-51336377

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2002 - 2012 Horeca, Eigenaar Evenement bedrijf.
1999 - 2002 Horeca, Manager nachtclub.
1994 - 1998 Horeca, Cafe manager.
1989 - 1993 Horeca, Hotel Victoria. (Ontbijt/lunch medewerker, hotel bar, a la carte restaurant en F&B algemeen medewerker. Opgeklommen naar Interim manager Banqueting operations, (1,5 jaar).
1987 - 1991 Van algemeen horeca medewerker tot Manager Catering Service, (logistiek, planning en uitvoering).
1990 - 1990 Restaurant kelner Premier Cruiseline.
1986 - 1989 Horeca, Hotel/bar/restaurant/Discotheek.
1984 - 1986 Chauffeur personenvervoer.
Tussendoor: Verschillend productie en chauffeurswerk via uitzendburo’s
en incidenteel horeca werk op festivals, in bars en discotheken.

Werkervaring

2002 - 2012 Horeca, Eigenaar Evenement bedrijf.
1999 - 2002 Horeca, Manager nachtclub.
1994 - 1998 Horeca, Cafe manager.
1989 - 1993 Horeca, Hotel Victoria. (Ontbijt/lunch medewerker, hotel bar, a la carte restaurant en F&B algemeen medewerker. Opgeklommen naar Interim manager Banqueting operations, (1,5 jaar).
1987 - 1991 Van algemeen horeca medewerker tot Manager Catering Service, (logistiek, planning en uitvoering).
1990 - 1990 Restaurant kelner Premier Cruiseline.
1986 - 1989 Horeca, Hotel/bar/restaurant/Discotheek.
1984 - 1986 Chauffeur personenvervoer.
Tussendoor: Verschillend productie en chauffeurswerk via uitzendburo’s
en incidenteel horeca werk op festivals, in bars en discotheken.

Lees meer

Opleiding

Horeca
Hygiene

Opleiding

Horeca
Hygiene

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    A - Motor, B - Personenauto, E - Aanhanger

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Duits (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Duits (Matig)

Hobby's & interesses

Muziek, Film, Internet, Games

Hobby's & interesses

Muziek, Film, Internet, Games

Eigenschappen

Harde weker, goed overzicht en goed oog voor details, goede teamspeler, veel ervaring, brede inzetbaarheid.

Eigenschappen

Harde weker, goed overzicht en goed oog voor details, goede teamspeler, veel ervaring, brede inzetbaarheid.

Mijn actuele situatie

  • Functie: Algemeen medewerker
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk, Freelance
  • Salaris: < 1.750
  • Aantal uren: 16-24 uur, 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Mijn documenten