Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Jeroen Van Hoecke

Jeroen Van Hoecke

Shopmanager - commercieel medewerker

Personalia

Leeftijd
53 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik heb gedurende een lange periode met veel plezier een leidinggevende functie uitgeoefend als shop manager. Eerst een jaar of zestien in de telecomsector en daarna ook een korte periode in de zorgmiddelen sector. of het nu gaat om een mobiele telefoon of een rollator; de klant informeren, adviseren en een uitgebreide service bieden moet leiden tot een optimale klantbeleving. Daar zorg voor dragen is waar mijn persoonlijke drive ligt. Dat kan via rechtstreeks contact met de klant maar ook door ondersteuning te bieden binnen bijvoorbeeld een sales afdeling. Ik sta open voor allerlei commerciële (binnendienst) functies waar ik mijn ervaring op het gebied van sales, sales administratie en sales management kan inzetten. Daarbij ben ik zeker bereid om qua functie een stap achteruit te doen als ik op die manier de kans krijg om opnieuw branche ervaring op te doen. Ik ben op zoek naar een baan voor langere termijn zodat de gedane investering op dit vlak zeker ten goede zal komen aan het bedrijf dat mij die kans biedt.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik heb een rustige persoonlijkheid en zie mijzelf als people person en coachend manager. Ik ben niet van het type "snelle jongen" maar hou meer van "goed en volledig aanpakken". Daarbij steek ik ook graag zelf de handen uit de mouwen als dat zo uit komt. Ik ben gewend om te gaan met budgetten en targets en zal ook altijd streven naar het behalen ervan maar vind het belangrijker dat de klant tevreden terugkomt dan dat er direct een grotere aankoop wordt gedaan. Ik zal altijd het bedrijfsbeleid vanuit het management uitdragen naar het team maar kan me daarin achter de schermen tegelijk ook kritisch opstellen. Ik hecht enorm veel belang aan eerlijkheid en duidelijkheid binnen een bedrijf en op de werkvloer zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Mijn huidige situatie

Huidige werkgever:
  • Reclameborden Totaal
Functie(s):
  • commercieel medewerker binnendienst
Sector(en):
  • Detailhandel & retail
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

winkelleider, Vegro thuiszorgwinkels - oktober 2016 - mei 2017
Verkoop, verhuur en uitleen van zorg hulpmiddelen, algehele leiding geven aan winkelteam, monitoren reparatietraject, voeren van functionering en Bila gesprekken, interne opleidingen verzorgen, coachen, organiseren van local marketing acties en ontwerpen van posters/flyers hiervoor, in kaart brengen en bezoeken van verwijzers om samenwerkingsverbanden te creëren, orderadministratie, voorraadcontrole, bijwonen regio vergaderingen, verzorgen diverse rapportages naar regiomanager, verantwoordelijk voor halen winkelbudget.


Verkoopassistent, Optie1 - november 2015 - mei 2016
Verkoop mobiele telefoons/contracten, monitoren reparatietraject, orderadministratie, voorraadcontrole, verzorgen diverse rapportages, winkelpresentatie, zakelijk contactpersoon voor de winkel, vervangen van de shopmanager.


Filiaal Manager bij BelCompany-Vodafone (Telecom sector)
Taken: eindverantwoordelijk voor behalen omzetbudgettering en -targets, bewaking van winkelbeeld, personeelsplanning, coaching en opleiding personeel, werving personeel, vertalen en uitvoeren van het bedrijfsbeleid, opstellen offertes, adviserende verkoop aan particulieren en klein-zakelijke ondernemingen, opzetten local marketing activiteiten, klachtafhandeling, gebruiken van geautomatiseerde (CRM) systemen, deelname aan de BelCompany Klankbordgroep, Spoc functie voor het project Vodafone Thuis, deelnemen aan rayon vergaderingen en conference calls.

Opleidingen

Interne MBO 4 opleiding BelCompany School Filiaal Manager Detailhandel, aangevuld met cursussen waaronder Werving en Selectie, Voortgangsgesprekken voeren, Time Management, Slechtnieuwsgesprekken voeren, Veiligheid voor ondernemers. Via Optie 1 verschillende verkooptrainingen gevolgd.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Geschiedenis en genealogie, film, muziek, tuinieren, lezen, motorrijden, fitness, Apple fan.

Werkgebied

  • Chaam 50km
Talentcard®