• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Goedemiddag beste lezer, Graag wil ik mijzelf kort voorstellen. Ik ben Klaske *****. 29 jaar en woonachtig in Brummen.. Het lijkt wel of ik voor de horeca geboren ben, al vanaf mijn 12e wist ik dat d…

Persoonlijk

Goedemiddag beste lezer,

Graag wil ik mijzelf kort voorstellen. Ik ben Klaske *****. 29 jaar en woonachtig in Brummen..
Het lijkt wel of ik voor de horeca geboren ben, al vanaf mijn 12e wist ik dat d

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Naam bedrijf: Restaurant het Ijsselpaviljoen
Plaats: Zutphen
Functie: Medewerker bediening/administratie
Periode: 22-07-2014 / 22-07-2015

Naam bedrijf: Bistro de Gelaarsde Kat
Plaats: Zutphen
Functie: Medewerker bediening
Periode: 30-04-2012 / 01-02-2014

Naam bedrijf: Pure Taste, delicatesse-winkel
Plaats: Zutphen
Functie: Verkoopmedewerker, oproepkracht
Periode: 01-03-2012 / 01-02-2013

Naam bedrijf: Restaurant Galantijn
Plaats: Zutphen
Functie: Medewerker bediening, oproepkracht
Periode: 01-03-2012 / 01-05-2012

Naam bedrijf: Uitspanning de Vroolijke Frans
Plaats: Brummen
Functie: Eerste medewerker bediening
Periode: 01-09-2010 / 01-03-2012

Naam bedrijf: Grand Café Suisse
Plaats: Wageningen
Functie: Eerste medewerker bediening/keuken
Periode: 01-04-2009 / 30-09-2010

Naam bedrijf: Patisserie van Woerekom
Plaats: Wageningen/Bennekom
Functie: Medewerker verkoop winkel
Periode: 15-10-2008 / 31-03-2009

Naam bedrijf: Kruimeltje Stadsbakkerij
Plaats: Arnhem
Functie: Allround medewerker lunchroom/bakkerij
Periode: 01-04-2007 / 14-10-2008

Naam bedrijf: Bistro Robin Hood
Plaats: Arnhem
Functie: Medewerker bediening
Periode: 01-11-2006 / 31-03-2007

Naam bedrijf: Herberg de Engel
Plaats: Dodewaard
Functie: Leerling Zelfstandig werkend Gastvrouw (niveau 3)
Periode: 01-09-2005 / 31-10-2006

Naam bedrijf: Restaurant het Koetshuis
Plaats: Bennekom
Functie: Leerling Zelfstandig werkend Gastvrouw (niveau 3)
Periode: 01-08-2004 / 31-08-2005

Naam bedrijf: Horeca uitzendbureau JMW
Plaats: Wisselend, oa: Gelredome, Rai, concours hippique Rotterdam, e.v.a.
Functie: Uitzendkracht, werkzaam als bedieningsmedewerker en gastvrouw
Periode: 18-08-2003 / 02-05-2004

Naam bedrijf: Hotel 't Paviljoen
Plaats: Rhenen
Functie: Stagaire niveau 2
Periode: 10-06-2003 / 03-07-2003

Naam bedrijf: Restaurant het Carillon
Plaats: Wageningen
Functie: De eerste paar maanden afwas, daarna: Medewerker bediening
Periode: 04-02-2000 / 17-08-2003

Werkervaring

Naam bedrijf: Restaurant het Ijsselpaviljoen
Plaats: Zutphen
Functie: Medewerker bediening/administratie
Periode: 22-07-2014 / 22-07-2015

Naam bedrijf: Bistro de Gelaarsde Kat
Plaats: Zutphen
Functie: Medewerker bediening
Periode: 30-04-2012 / 01-02-2014

Naam bedrijf: Pure Taste, delicatesse-winkel
Plaats: Zutphen
Functie: Verkoopmedewerker, oproepkracht
Periode: 01-03-2012 / 01-02-2013

Naam bedrijf: Restaurant Galantijn
Plaats: Zutphen
Functie: Medewerker bediening, oproepkracht
Periode: 01-03-2012 / 01-05-2012

Naam bedrijf: Uitspanning de Vroolijke Frans
Plaats: Brummen
Functie: Eerste medewerker bediening
Periode: 01-09-2010 / 01-03-2012

Naam bedrijf: Grand Café Suisse
Plaats: Wageningen
Functie: Eerste medewerker bediening/keuken
Periode: 01-04-2009 / 30-09-2010

Naam bedrijf: Patisserie van Woerekom
Plaats: Wageningen/Bennekom
Functie: Medewerker verkoop winkel
Periode: 15-10-2008 / 31-03-2009

Naam bedrijf: Kruimeltje Stadsbakkerij
Plaats: Arnhem
Functie: Allround medewerker lunchroom/bakkerij
Periode: 01-04-2007 / 14-10-2008

Naam bedrijf: Bistro Robin Hood
Plaats: Arnhem
Functie: Medewerker bediening
Periode: 01-11-2006 / 31-03-2007

Naam bedrijf: Herberg de Engel
Plaats: Dodewaard
Functie: Leerling Zelfstandig werkend Gastvrouw (niveau 3)
Periode: 01-09-2005 / 31-10-2006

Naam bedrijf: Restaurant het Koetshuis
Plaats: Bennekom
Functie: Leerling Zelfstandig werkend Gastvrouw (niveau 3)
Periode: 01-08-2004 / 31-08-2005

Naam bedrijf: Horeca uitzendbureau JMW
Plaats: Wisselend, oa: Gelredome, Rai, concours hippique Rotterdam, e.v.a.
Functie: Uitzendkracht, werkzaam als bedieningsmedewerker en gastvrouw
Periode: 18-08-2003 / 02-05-2004

Naam bedrijf: Hotel 't Paviljoen
Plaats: Rhenen
Functie: Stagaire niveau 2
Periode: 10-06-2003 / 03-07-2003

Naam bedrijf: Restaurant het Carillon
Plaats: Wageningen
Functie: De eerste paar maanden afwas, daarna: Medewerker bediening
Periode: 04-02-2000 / 17-08-2003

Lees meer

Opleiding

Voortgezet onderwijs: Mavo, het Streek te Bennekom
Periode: 1998 / 2002
Diploma: Nederlands, Engels, Duits, Economie, Biologie, Tekenen.

Beroepsonderwijs: Manager-Ondernemer, Vakschool Wageningen
Periode: 2002 / 2004
Diploma: Niveau 2

Zelfstandigwerkend Gastvrouw, Vakschool Wageningen
Periode: 2004 / 2006
Diploma: Niveau 3

Diploma: * Sociale Hygiёne
* Bedrijfshulpverlening (BHV) via Asphalia te Ede, 17-05-2010

Opleiding

Voortgezet onderwijs: Mavo, het Streek te Bennekom
Periode: 1998 / 2002
Diploma: Nederlands, Engels, Duits, Economie, Biologie, Tekenen.

Beroepsonderwijs: Manager-Ondernemer, Vakschool Wageningen
Periode: 2002 / 2004
Diploma: Niveau 2

Zelfstandigwerkend Gastvrouw, Vakschool Wageningen
Periode: 2004 / 2006
Diploma: Niveau 3

Diploma: * Sociale Hygiёne
* Bedrijfshulpverlening (BHV) via Asphalia te Ede, 17-05-2010

Lees meer

Vaardigheden

  • Talenkennis (spreken)

    Duits (Uitstekend), Engels (Goed), Nederlands (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

Hobby's & interesses

Zwemmen, koken en bakken, tuinieren, met vrienden afspreken, uit eten gaan, creatief bezig zijn Netflix, en muziek.

Hobby's & interesses

Zwemmen, koken en bakken, tuinieren, met vrienden afspreken, uit eten gaan, creatief bezig zijn Netflix, en muziek.

Eigenschappen

Competenties: Samenwerken, gastgericht, creativiteit, oog voor detail, inlevingsvermogen, vakmanschap, integriteit, stressbestendig, inzet, kwaliteitsgericht, flexibiliteit, aansturen, betrouwbaar, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid.

Eigenschappen

Competenties: Samenwerken, gastgericht, creativiteit, oog voor detail, inlevingsvermogen, vakmanschap, integriteit, stressbestendig, inzet, kwaliteitsgericht, flexibiliteit, aansturen, betrouwbaar, doorzettingsvermogen en zelfstandigheid.

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Receptionist
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Administrateur, Hoofd Administratie, Salarisadministrateur
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk
  • Salaris: Nader overeen te komen
  • Aantal uren: 16-24 uur, 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Klaske Kuipers te bekijken

Mijn documenten