• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2014 – tot heden : Regthuys
Wirdum
Functie : Sous chef
Werkzaamheden : Vervangen Chef kok
Planning, inkoop, Haccp registratie, koken,begeleiding en opleiding medewerkers
eindcontrole

2013 – sept 2014 : Brasserie Dendermonde
Winschoten
Functie : Chef Kok
Werkzaamheden : Planning, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst


2011 – 2013 : Project hotel Envilla (onderdeel v/d Valk)
Wagenborgen

2009 – 2011 : v/d Valk
Groningen/Zuidbroek
Functie : Chef-kok
Werkzaamheden : Planning, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst


2006 – 2009 : Kaap Hoorn / Louis XV
Groningen
Functie : Chef-kok
Werkzaamheden : Planning, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst


2005 - 2006 : Van der Zee Vleesgrootverbruik b.v. – Emmen
Functie : Hoofd groot keuken
Werkzaamheden ( op project basis) : Opzetten nieuwe afdeling
planning, product ontwikkeling, koken, eindcontrole, opleiding nieuwe
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst.



2004 - 2005 : Fresh Food Creations – Winschoten
Functie : Hoofd keuken
Werkzaamheden : Planning, koken, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie.






2003 - 2004 : MKS Food Products – Winschoten
Functie : Hoofd keuken
Werkzaamheden : Planning koks, medewerkers afwas voorbereiding, en ontvangst goederen. Bestellingen plaatsen bij leveranciers. Directie overleg over budgettering. Voorraadbeheer en waar nodig hulp in de keuken. Training en opleiding medewerkers.


1997 – 2004 : In den Stallen – Winschoten
Functie : Chef Kok – Klein restaurant/Hotel
Werkzaamheden : Planning medewerkers , Inkoop , Voorraadbeheer Bewaking budgetten, Koken , opleiding leerlingen en het maken van de menu planning.

1992 – 1997 : Hotel Homan V.O.F. - Sellingen
Functie : Eigenaar

1991- 1992 : Eemshotel – Delfzijl
Functie : Chef Kok klein restaurant
Werkzaamheden : Menu planning, calculeren , Koken , Inkoop en opleiding medewerkers plus roosteren.

1989 – 1991 : Hotel Bieze – Borger
Functie : Sous chef Klein restaurant
Werkzaamheden : Vervanging Chef kok bij diens afwezigheid.

1988 – 1989 : Veenlust – Veendam
Functie : Sous chef Klein restaurant
Werkzaamheden : Vervanging Chef kok bij diens afwezigheid.

1986 – 1988 : Stadsparkpaviljoen – Groningen
Functie : Leerling kok / Zelfstandigwerkend kok .

1985 –1986 : D` Olle witte schoulle – Vriescheloo
Functie : Leerling kok

Werkervaring

2014 – tot heden : Regthuys
Wirdum
Functie : Sous chef
Werkzaamheden : Vervangen Chef kok
Planning, inkoop, Haccp registratie, koken,begeleiding en opleiding medewerkers
eindcontrole

2013 – sept 2014 : Brasserie Dendermonde
Winschoten
Functie : Chef Kok
Werkzaamheden : Planning, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst


2011 – 2013 : Project hotel Envilla (onderdeel v/d Valk)
Wagenborgen

2009 – 2011 : v/d Valk
Groningen/Zuidbroek
Functie : Chef-kok
Werkzaamheden : Planning, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst


2006 – 2009 : Kaap Hoorn / Louis XV
Groningen
Functie : Chef-kok
Werkzaamheden : Planning, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst


2005 - 2006 : Van der Zee Vleesgrootverbruik b.v. – Emmen
Functie : Hoofd groot keuken
Werkzaamheden ( op project basis) : Opzetten nieuwe afdeling
planning, product ontwikkeling, koken, eindcontrole, opleiding nieuwe
medewerkers, Haccp registratie, inkoop en administratieve werkzaamheden waaronder bewaking van de brutowinst.



2004 - 2005 : Fresh Food Creations – Winschoten
Functie : Hoofd keuken
Werkzaamheden : Planning, koken, eindcontrole, opleiding
medewerkers, Haccp registratie.






2003 - 2004 : MKS Food Products – Winschoten
Functie : Hoofd keuken
Werkzaamheden : Planning koks, medewerkers afwas voorbereiding, en ontvangst goederen. Bestellingen plaatsen bij leveranciers. Directie overleg over budgettering. Voorraadbeheer en waar nodig hulp in de keuken. Training en opleiding medewerkers.


1997 – 2004 : In den Stallen – Winschoten
Functie : Chef Kok – Klein restaurant/Hotel
Werkzaamheden : Planning medewerkers , Inkoop , Voorraadbeheer Bewaking budgetten, Koken , opleiding leerlingen en het maken van de menu planning.

1992 – 1997 : Hotel Homan V.O.F. - Sellingen
Functie : Eigenaar

1991- 1992 : Eemshotel – Delfzijl
Functie : Chef Kok klein restaurant
Werkzaamheden : Menu planning, calculeren , Koken , Inkoop en opleiding medewerkers plus roosteren.

1989 – 1991 : Hotel Bieze – Borger
Functie : Sous chef Klein restaurant
Werkzaamheden : Vervanging Chef kok bij diens afwezigheid.

1988 – 1989 : Veenlust – Veendam
Functie : Sous chef Klein restaurant
Werkzaamheden : Vervanging Chef kok bij diens afwezigheid.

1986 – 1988 : Stadsparkpaviljoen – Groningen
Functie : Leerling kok / Zelfstandigwerkend kok .

1985 –1986 : D` Olle witte schoulle – Vriescheloo
Functie : Leerling kok

Lees meer

Opleiding

1980 - 1984 : VBO Consumptieve techniek – Koken Diploma

1984 – 1986 : SVH – Kok Primaire opleiding Diploma

1986 – 1988 : SVH – Kok Voortgezette opleiding Diploma

1988 – 1989 : SVH – Keukenmanagement Diploma

1989 – 1991 : SVH – Bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer
Certificaten Personeelsmanagement en Bedrijfsadministratie.

1992 – 1993 : SVH – Leermeester Keuken Diploma

1994 – 1995 : Vakbekwaamheid restaurantbedrijf Diploma

1999 – 2000 : Sociale hygiène Diploma

2003 – 2004 : CIN – Midden kader voedingsdienst Diploma

2007 – 2008 : Commercieel management

2011 : BHV Diploma

2013 : BHV Herhaling

2014 : Update leermeester (kenwerk)

2015 : Praktijk diploma boekhouden Gestart

Opleiding

1980 - 1984 : VBO Consumptieve techniek – Koken Diploma

1984 – 1986 : SVH – Kok Primaire opleiding Diploma

1986 – 1988 : SVH – Kok Voortgezette opleiding Diploma

1988 – 1989 : SVH – Keukenmanagement Diploma

1989 – 1991 : SVH – Bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer
Certificaten Personeelsmanagement en Bedrijfsadministratie.

1992 – 1993 : SVH – Leermeester Keuken Diploma

1994 – 1995 : Vakbekwaamheid restaurantbedrijf Diploma

1999 – 2000 : Sociale hygiène Diploma

2003 – 2004 : CIN – Midden kader voedingsdienst Diploma

2007 – 2008 : Commercieel management

2011 : BHV Diploma

2013 : BHV Herhaling

2014 : Update leermeester (kenwerk)

2015 : Praktijk diploma boekhouden Gestart

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    A - Motor, B - Personenauto, E - Aanhanger

  • Talenkennis (spreken)

    Duits (Goed), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Engels (Matig)

Hobby's & interesses

Motor rijden
Sport duiken

Hobby's & interesses

Motor rijden
Sport duiken

Eigenschappen

Lid cao commissie FNV Horecabond
Lid verantwoordingsorgaan pensioenfonds Horeca en Catering
Vrijwilliger Hart veilig afdeling Groningen
Vrijwilliger Regiocoördinator Diabetesfond regio noord tot eind 2013
Bestuurslid Rainbow divers Hoogezand

Eigenschappen

Lid cao commissie FNV Horecabond
Lid verantwoordingsorgaan pensioenfonds Horeca en Catering
Vrijwilliger Hart veilig afdeling Groningen
Vrijwilliger Regiocoördinator Diabetesfond regio noord tot eind 2013
Bestuurslid Rainbow divers Hoogezand

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Kwaliteitscontroleur, Kwaliteitscoördinator
  • Sector: Algemeen
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: In overleg

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Kwaliteitscontroleur, Kwaliteitscoördinator
  • Sector: Algemeen
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk
  • Salaris: 2.500 - 3.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Rene Striezenau te bekijken

Mijn documenten