• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Werkervaring

Periode: 23/07/2013- 28-02-2015
Naam bedrijf: Mövenpick hotel
Functie: Roomservice medewerker
Werkzaamheden: bediening roomservice en restaurant

Periode: 05/09/2012-31/04/2013
Naam bedrijf: Palace Hotel
Functie: Alround F&B medewerker
Werkzaamheden: Bediening ontbijt, lunch, roomservice

Periode: 20/02/2012-03/09/2012
Naam bedrijf: Tempo Team
Functie: Horeca medewerker
Werkzaamheden Banqueting[Okura, Grand Hotel] ontbijt medewerker[NH
Hoteles Schiphol]

Periode: 03/01/2008-30/11/2011
Naam bedrijf: Sheraton Schiphol Hotel/Pulitzer Hotel Amsterdam
Functie: Alround F&B medewerker [Banqueting, Restaurant, Roomservice en Bar medewerker] Storekeeper
Werkzaamheden eten en drinken serveren, gasten ontvangen, roomservice trays ophalen, roomservice wegbrengen, vips wegbrengen, zalen zetten, boardrooms checken, pas lopen, koffie en thee klaar zetten voor de zalen. Magazijn bijhouden en orders klaarzetten voor alle afdelingen in het hotel.

Periode: 31/10/2006-31/10/2007
Naam bedrijf: NH hoteles Den Haag
Functie: Banqueting, Roomservice medewerker
Werkzaamheden: Gasten ontvangen, klaarzetten van de zalen, computer en audiovisuele apparaten instaleren, catering verzorgen, mise & place klaar zetten, sheets doornemen, sheets wijzigen.

Periode: 01/12/2004-01/05/2005
Naam bedrijf: Ibis hotel Leiderdorp[stage]
Functie: F&B[food&beverage] medewerker
Werkzaamheden: bediening, keukenwerkzaamheden, schoonmaaklijsten controleren en maken, THT producten controleren, banqueting zalen klaar zetten.

Werkervaring

Werkervaring

Periode: 23/07/2013- 28-02-2015
Naam bedrijf: Mövenpick hotel
Functie: Roomservice medewerker
Werkzaamheden: bediening roomservice en restaurant

Periode: 05/09/2012-31/04/2013
Naam bedrijf: Palace Hotel
Functie: Alround F&B medewerker
Werkzaamheden: Bediening ontbijt, lunch, roomservice

Periode: 20/02/2012-03/09/2012
Naam bedrijf: Tempo Team
Functie: Horeca medewerker
Werkzaamheden Banqueting[Okura, Grand Hotel] ontbijt medewerker[NH
Hoteles Schiphol]

Periode: 03/01/2008-30/11/2011
Naam bedrijf: Sheraton Schiphol Hotel/Pulitzer Hotel Amsterdam
Functie: Alround F&B medewerker [Banqueting, Restaurant, Roomservice en Bar medewerker] Storekeeper
Werkzaamheden eten en drinken serveren, gasten ontvangen, roomservice trays ophalen, roomservice wegbrengen, vips wegbrengen, zalen zetten, boardrooms checken, pas lopen, koffie en thee klaar zetten voor de zalen. Magazijn bijhouden en orders klaarzetten voor alle afdelingen in het hotel.

Periode: 31/10/2006-31/10/2007
Naam bedrijf: NH hoteles Den Haag
Functie: Banqueting, Roomservice medewerker
Werkzaamheden: Gasten ontvangen, klaarzetten van de zalen, computer en audiovisuele apparaten instaleren, catering verzorgen, mise & place klaar zetten, sheets doornemen, sheets wijzigen.

Periode: 01/12/2004-01/05/2005
Naam bedrijf: Ibis hotel Leiderdorp[stage]
Functie: F&B[food&beverage] medewerker
Werkzaamheden: bediening, keukenwerkzaamheden, schoonmaaklijsten controleren en maken, THT producten controleren, banqueting zalen klaar zetten.

Lees meer

Opleiding

Opleiding

Periode: 2005-2006
Naam school instelling: Haagse Hogeschool
Opleiding: HBO Facility management
Diploma: nee
Voornaamste vakken: Marketing, Gebouwenonderhoud, Service, Communicatie

Periode: 2001-2005
Naam school instelling: Mondriaan college MBO Horeca& Toerisme
Opleiding: MBO Facilitaire dienstverlening niveau 4
Diploma: ja
Voornaamste vakken: Gebouwonderhoud en Service, Logistiek, Ergonomie, Hygiëne en Veiligheid, Voedingsleer, Gastenservice, Schoonmaakbeheer, Textielbeheer.

Periode: 1997-2001
Naam school instelling: Teylingen College Mavo, Havo
Diploma: ja Mavo diploma
Voornaamste vakken: Nederlands, Engels, Economie, Wiskunde, Geschiedenis en Aardrijkskunde

Opleiding

Opleiding

Periode: 2005-2006
Naam school instelling: Haagse Hogeschool
Opleiding: HBO Facility management
Diploma: nee
Voornaamste vakken: Marketing, Gebouwenonderhoud, Service, Communicatie

Periode: 2001-2005
Naam school instelling: Mondriaan college MBO Horeca& Toerisme
Opleiding: MBO Facilitaire dienstverlening niveau 4
Diploma: ja
Voornaamste vakken: Gebouwonderhoud en Service, Logistiek, Ergonomie, Hygiëne en Veiligheid, Voedingsleer, Gastenservice, Schoonmaakbeheer, Textielbeheer.

Periode: 1997-2001
Naam school instelling: Teylingen College Mavo, Havo
Diploma: ja Mavo diploma
Voornaamste vakken: Nederlands, Engels, Economie, Wiskunde, Geschiedenis en Aardrijkskunde

Lees meer

Vaardigheden

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

Hobby's & interesses

Hardlopen
mountainbiken
Lp's verzamelen, klein beetje mixen van muziek

Hobby's & interesses

Hardlopen
mountainbiken
Lp's verzamelen, klein beetje mixen van muziek

Eigenschappen

Vaardigheden

Oog voor detail: Ervoor zorgen dat alles strak staat in het restaurant: tafels op een rechte lijn, elke tafel verlichting heeft, glazen allemaal op de juiste volgorde staan op de tafels.

Vergaderen: In het Ibis hotel tijdens mijn stage periode hadden we om de maand een F&B vergadering. Tijdens een vergadering werd er gesproken over positieve en negatieve punten die in de maand voorgekomen waren. Als er een situatie was die negatief of positief was, schreef ik dit op en gaf ik mijn punten aan tijdens de vergadering. Tijdens een vergadering was er een voorzitter die de vergadering goed moest leiden. Een paar keer was ik voorzitter en dit ging mij goed af. Ik liet iedereen uitspreken, ik kon orde houden, ik kon goed kort samenvatten.

Plannen: Bij mijn baan als banqueting medewerker was het belangrijk dat je alles goed kon plannen. Als ik begon met werken nam ik eerst een blaadje en schreef daarop de belangrijkste punten door van de dag. Hoe laat kwamen de eerste gasten binnen voor een zaal hoe laat moeten de zalen klaar staan. Heb ik wel genoeg pennen , schrijfblokken en waterflessen voor iedere zaal.


Bevoorraden: Bij het werk in de horeca is het belangrijk dat producten goed worden bevoorraad. Het is vervelend voor de gasten als ze lang moeten wachten op hun koffie en thee omdat een medewerker van een restaurant vergeten is om koffie bij te vullen. Op zulke punten let ik extra goed op.








Sterke punten

Flexibiliteit: Als ik opgebeld wordt om voor iemand in te vallen ben ik bijna altijd bereid om in te vallen voor deze persoon.

Samenwerken: Het Sheraton is een groot hotel met veel verschillende afdelingen daarom is het belangrijk om goed te kunnen samenwerken zodat er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt en er geen irritaties optreden tussen je collega’s

Eigenschappen

Vaardigheden

Oog voor detail: Ervoor zorgen dat alles strak staat in het restaurant: tafels op een rechte lijn, elke tafel verlichting heeft, glazen allemaal op de juiste volgorde staan op de tafels.

Vergaderen: In het Ibis hotel tijdens mijn stage periode hadden we om de maand een F&B vergadering. Tijdens een vergadering werd er gesproken over positieve en negatieve punten die in de maand voorgekomen waren. Als er een situatie was die negatief of positief was, schreef ik dit op en gaf ik mijn punten aan tijdens de vergadering. Tijdens een vergadering was er een voorzitter die de vergadering goed moest leiden. Een paar keer was ik voorzitter en dit ging mij goed af. Ik liet iedereen uitspreken, ik kon orde houden, ik kon goed kort samenvatten.

Plannen: Bij mijn baan als banqueting medewerker was het belangrijk dat je alles goed kon plannen. Als ik begon met werken nam ik eerst een blaadje en schreef daarop de belangrijkste punten door van de dag. Hoe laat kwamen de eerste gasten binnen voor een zaal hoe laat moeten de zalen klaar staan. Heb ik wel genoeg pennen , schrijfblokken en waterflessen voor iedere zaal.


Bevoorraden: Bij het werk in de horeca is het belangrijk dat producten goed worden bevoorraad. Het is vervelend voor de gasten als ze lang moeten wachten op hun koffie en thee omdat een medewerker van een restaurant vergeten is om koffie bij te vullen. Op zulke punten let ik extra goed op.








Sterke punten

Flexibiliteit: Als ik opgebeld wordt om voor iemand in te vallen ben ik bijna altijd bereid om in te vallen voor deze persoon.

Samenwerken: Het Sheraton is een groot hotel met veel verschillende afdelingen daarom is het belangrijk om goed te kunnen samenwerken zodat er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt en er geen irritaties optreden tussen je collega’s

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Barbediende, Bartender, Bedienend Medewerker, Gastheer/-vrouw, Horeca-assistent, Ober
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Productiemedewerker
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: 1.750 - 2.500
  • Aantal uren: 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Armando de Bruin te bekijken