• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Graag omschrijf ik mij zelf als een gedreven en gemotiveerd persoon. Mijn werk en denkniveau is verkregen door veel afwisselend werk te verrichten en ervaring op te doen in de zorg en in de catering…

Persoonlijk

Graag omschrijf ik mij zelf als een gedreven en gemotiveerd persoon. Mijn werk en denkniveau is verkregen door veel afwisselend werk te verrichten en ervaring op te doen in de zorg en in de catering branche. Heden zoek ik een nieuwe uitdaging. Daarbij denk ik aan assistent leidinggevende. Ik wil mij meer toeleggen op de kant van plannen, organiseren en begeleiden van medewerkers op de werkvloer, waarbij HSE een grote rol speelt. Ik ben gewend om doelgericht en met deadlines om te gaan en houd mijn focus op de wensen zowel van de gasten als de eigen organisatie.

Met doorzettingsvermogen blijf ik bij moeilijke situaties en tegenslagen op pijl en ben ik in staat om initiatief nemend, overtuigend en besluitvaardig op te treden. Met een analytisch vermogen, maak ik heldere probleemanalyse en werk oplossingsgericht. Ik schep genoegen in het begeleiden van medewerkers op allerlei gebieden en maak mij sterk om alles in goede banen te laten lopen om een gezamenlijk goed eindresultaat te behalen.

Mijn hoge maten van betrokkenheid en gerichte adviezen (tot dat elk persoon zich kan vinden in de manier van aanpak) staat bij mij hoog in het vaandel. Ik bekijk zaken vanuit verschillende invalshoeken. Teamspirit, betrokkenheid en het uitdragen van een heldere visie zijn voor mij belangrijke punten waarbinnen ik werk. Met een inbreng aan nieuwe ideeën denk ik graag mee met de ontwikkelingen en werkprocessen.
Een hoge mate van gastgerichtheid, serviceverlening, kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel.

Communicatief gezien sta ik goed in mijn schoenen en ik beschik over een goede vakkennis. Om mijzelf te blijven ontwikkelen wil ik graag aanvullende cursussen en trainingen blijven volgen om nog meer verdieping in mijn functie aan te kunnen brengen.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Werkervaring

Augustus 2013 tot Februari 2015:
Eurest services, Voorvrouw, schoonmaak en catering, locatie uwv. Zorg dragen dat de medewerkers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen verrichten. Urenregistratie bijhouden en verzenden. Bij komende administratie. Operationeel coatsen waarbij knelpunten oplossen.
Zorg dragen en het naleven van HSE regels binnen deze organisatie.
Het naleven van de HACCP regels en Arbo milieu. Bij ziekte ven collega's voor vervanging zorgen of het werk anders verdelen. Het maken en bespreken van kwaliteit verbetering binnen de werkzaamheden een keer in de zes weken werkoverleg plannen en bespreken.

Januari 2013 tot 3 Juli 2013: G-Cleaning schoonmaakbedrijf, schoonmaakster bouwketen locatie kazerne Eindhoven.

Augustus 2009 tot Augustus 2012:
Sodexo catering locatie Daf, Catering medewerkster B,
Zorg dragen dat de medewerkers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen verrichten. Uren registratie overdragen aan manager. Operationeel coatsen waarbij knelpunten oplossen.
Zorg dragen en het naleven van HSE regels binnen deze organisatie.
Het naleven van de HACCP regels en Arbo milieu. Bij ziekte van collega's voor vervanging zorgen of het werk anders verdelen.

Werkervaring

Werkervaring

Augustus 2013 tot Februari 2015:
Eurest services, Voorvrouw, schoonmaak en catering, locatie uwv. Zorg dragen dat de medewerkers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen verrichten. Urenregistratie bijhouden en verzenden. Bij komende administratie. Operationeel coatsen waarbij knelpunten oplossen.
Zorg dragen en het naleven van HSE regels binnen deze organisatie.
Het naleven van de HACCP regels en Arbo milieu. Bij ziekte ven collega's voor vervanging zorgen of het werk anders verdelen. Het maken en bespreken van kwaliteit verbetering binnen de werkzaamheden een keer in de zes weken werkoverleg plannen en bespreken.

Januari 2013 tot 3 Juli 2013: G-Cleaning schoonmaakbedrijf, schoonmaakster bouwketen locatie kazerne Eindhoven.

Augustus 2009 tot Augustus 2012:
Sodexo catering locatie Daf, Catering medewerkster B,
Zorg dragen dat de medewerkers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen verrichten. Uren registratie overdragen aan manager. Operationeel coatsen waarbij knelpunten oplossen.
Zorg dragen en het naleven van HSE regels binnen deze organisatie.
Het naleven van de HACCP regels en Arbo milieu. Bij ziekte van collega's voor vervanging zorgen of het werk anders verdelen.

Lees meer

Opleiding

2014 Schoonmaak opleiding, Diploma behaald
2011 MUM. My Unit Manager, Administratieve opleiding, Certificaat behaald
2010 Occ-b hygiëne, diploma behaald
2007-2007 Helpende niveau 2 Nti, geen diploma.
2003-2005 VMBO Zorg en Welzijn, aan het Stedelijk College te Eindhoven, Diploma behaald
2001-2003 VMBO, aan het Stedelijk College te Eindhoven

Opleiding

2014 Schoonmaak opleiding, Diploma behaald
2011 MUM. My Unit Manager, Administratieve opleiding, Certificaat behaald
2010 Occ-b hygiëne, diploma behaald
2007-2007 Helpende niveau 2 Nti, geen diploma.
2003-2005 VMBO Zorg en Welzijn, aan het Stedelijk College te Eindhoven, Diploma behaald
2001-2003 VMBO, aan het Stedelijk College te Eindhoven

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto, AM - Brommer en scooter

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Matig)

Hobby's & interesses

Taarten decoreren, bloemschikken, en gewoon creatief bezig zijn.

Hobby's & interesses

Taarten decoreren, bloemschikken, en gewoon creatief bezig zijn.

Eigenschappen

Graag omschrijf ik mij zelf als een gedreven en gemotiveerd persoon. Mijn werk en denkniveau is verkregen door veel afwisselend werk te verrichten en ervaring op te doen in de zorg en in de catering branche. Heden zoek ik een nieuwe uitdaging. Daarbij denk ik aan assistent leidinggevende. Ik wil mij meer toeleggen op de kant van plannen, organiseren en begeleiden van medewerkers op de werkvloer, waarbij HSE een grote rol speelt. Ik ben gewend om doelgericht en met deadlines om te gaan en houd mijn focus op de wensen zowel van de gasten als de eigen organisatie.

Met doorzettingsvermogen blijf ik bij moeilijke situaties en tegenslagen op pijl en ben ik in staat om initiatief nemend, overtuigend en besluitvaardig op te treden. Met een analytisch vermogen, maak ik heldere probleemanalyse en werk oplossingsgericht. Ik schep genoegen in het begeleiden van medewerkers op allerlei gebieden en maak mij sterk om alles in goede banen te laten lopen om een gezamenlijk goed eindresultaat te behalen.

Mijn hoge maten van betrokkenheid en gerichte adviezen (tot dat elk persoon zich kan vinden in de manier van aanpak) staat bij mij hoog in het vaandel. Ik bekijk zaken vanuit verschillende invalshoeken. Teamspirit, betrokkenheid en het uitdragen van een heldere visie zijn voor mij belangrijke punten waarbinnen ik werk. Met een inbreng aan nieuwe ideeën denk ik graag mee met de ontwikkelingen en werkprocessen.
Een hoge mate van gastgerichtheid, serviceverlening, kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel.

Communicatief gezien sta ik goed in mijn schoenen en ik beschik over een goede vakkennis. Om mijzelf te blijven ontwikkelen wil ik graag aanvullende cursussen en trainingen blijven volgen om nog meer verdieping in mijn functie aan te kunnen brengen.

Eigenschappen

Graag omschrijf ik mij zelf als een gedreven en gemotiveerd persoon. Mijn werk en denkniveau is verkregen door veel afwisselend werk te verrichten en ervaring op te doen in de zorg en in de catering branche. Heden zoek ik een nieuwe uitdaging. Daarbij denk ik aan assistent leidinggevende. Ik wil mij meer toeleggen op de kant van plannen, organiseren en begeleiden van medewerkers op de werkvloer, waarbij HSE een grote rol speelt. Ik ben gewend om doelgericht en met deadlines om te gaan en houd mijn focus op de wensen zowel van de gasten als de eigen organisatie.

Met doorzettingsvermogen blijf ik bij moeilijke situaties en tegenslagen op pijl en ben ik in staat om initiatief nemend, overtuigend en besluitvaardig op te treden. Met een analytisch vermogen, maak ik heldere probleemanalyse en werk oplossingsgericht. Ik schep genoegen in het begeleiden van medewerkers op allerlei gebieden en maak mij sterk om alles in goede banen te laten lopen om een gezamenlijk goed eindresultaat te behalen.

Mijn hoge maten van betrokkenheid en gerichte adviezen (tot dat elk persoon zich kan vinden in de manier van aanpak) staat bij mij hoog in het vaandel. Ik bekijk zaken vanuit verschillende invalshoeken. Teamspirit, betrokkenheid en het uitdragen van een heldere visie zijn voor mij belangrijke punten waarbinnen ik werk. Met een inbreng aan nieuwe ideeën denk ik graag mee met de ontwikkelingen en werkprocessen.
Een hoge mate van gastgerichtheid, serviceverlening, kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel.

Communicatief gezien sta ik goed in mijn schoenen en ik beschik over een goede vakkennis. Om mijzelf te blijven ontwikkelen wil ik graag aanvullende cursussen en trainingen blijven volgen om nog meer verdieping in mijn functie aan te kunnen brengen.

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Facilitair Medewerker, Facility Coördinator, Hoofd Facilitaire Zaken, Technisch Medewerker Facilitaire Dienst
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Administrateur, Hoofd Administratie, Salarisadministrateur
  • Sector: Algemeen
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk
  • Salaris: 2.500 - 3.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden