• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Na een periode van langdurige ziekte en werkeloosheid wil ik alweer een tijd aan de slag. De mogelijkheid moet er zijn om ergens aan de slag te kunnen waar niet alleen werkervaring wordt gewaardeerd,…

Persoonlijk

Na een periode van langdurige ziekte en werkeloosheid wil ik alweer een tijd aan de slag. De mogelijkheid moet er zijn om ergens aan de slag te kunnen waar niet alleen werkervaring wordt gewaardeerd, maar ook het sociale inzicht en omgang met collega's. Ook jongeren wat leren of werkervaring delen met anderen is een plus.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2010 - 2013 Hotel Princeville Zelfstandig werkend kok
2009 - 2010 Restaurant de Gong Zelfstandig werkend kok
2008 - 2009 Restaurant Hook aan de Haven zelfstandig werkend kok
1995 - 2008 Marriott Hotel Frankfurt Chef afdeling a la carte
Getuigschrift Marriott ook vervoegbaar op navraag

Werkervaring

2010 - 2013 Hotel Princeville Zelfstandig werkend kok
2009 - 2010 Restaurant de Gong Zelfstandig werkend kok
2008 - 2009 Restaurant Hook aan de Haven zelfstandig werkend kok
1995 - 2008 Marriott Hotel Frankfurt Chef afdeling a la carte
Getuigschrift Marriott ook vervoegbaar op navraag

Lees meer

Opleiding

LTS consumptieve techniek vaktheorie en praktijk middelbaar niveau 3 jaar: diploma behaald
KMBO Basisopleiding Restaurantkok 2 jaar: diploma behaald
KMBO vervolgopleiding Restaurantkok 2 jaar: diploma behaald
Diverse trainingen binnen het Marriott concern: Higiene, Personeel management, Warenwet.
LTS en KMBO betrof opleidingen in de richting klassiek Franse keuken
Leerbedrijven zijn: Le Canard te Breda
Hotel Pullmann te Breda
Auberge De Arendt te Breda
Restaurant Boschlust te Teteringen

Opleiding

LTS consumptieve techniek vaktheorie en praktijk middelbaar niveau 3 jaar: diploma behaald
KMBO Basisopleiding Restaurantkok 2 jaar: diploma behaald
KMBO vervolgopleiding Restaurantkok 2 jaar: diploma behaald
Diverse trainingen binnen het Marriott concern: Higiene, Personeel management, Warenwet.
LTS en KMBO betrof opleidingen in de richting klassiek Franse keuken
Leerbedrijven zijn: Le Canard te Breda
Hotel Pullmann te Breda
Auberge De Arendt te Breda
Restaurant Boschlust te Teteringen

Lees meer

Vaardigheden

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed), Duits (Matig)

Hobby's & interesses

Ben graag thuis voor ontspanning, zoals lezen, voetbal of filmpje kijken. Op het moment zit er financieel geen hobby of sport in voor mij, deed wel aan turnen en handbal. Stukje fietsen of lopen doe ik met regelmaat en mijn katten houden mij ook bezig.

Hobby's & interesses

Ben graag thuis voor ontspanning, zoals lezen, voetbal of filmpje kijken. Op het moment zit er financieel geen hobby of sport in voor mij, deed wel aan turnen en handbal. Stukje fietsen of lopen doe ik met regelmaat en mijn katten houden mij ook bezig.

Lees meer

Eigenschappen

Ben loyaal naar mijn werkgever, respecteer de hierarchie, werk graag met mijn handen, en ook in groepsverband.
Probeer problemen op te lossen, kan tegen stress, en werk graag overzichtelijk, en als het kan, ook vooruitwerken.

Eigenschappen

Ben loyaal naar mijn werkgever, respecteer de hierarchie, werk graag met mijn handen, en ook in groepsverband.
Probeer problemen op te lossen, kan tegen stress, en werk graag overzichtelijk, en als het kan, ook vooruitwerken.

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk, Vakantiewerk
  • Salaris: 1.750 - 2.500
  • Aantal uren: 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Lex van den Berg te bekijken