• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


U vind in mij een gedreven, ervaren medewerker die in staat is om teams op een hoger niveau te zetten en (voedings) organisaties kostenbesparend en efficienter te laten functioneren. Ik ben loyaal…

Persoonlijk

U vind in mij een gedreven, ervaren medewerker die in staat is om teams op een hoger niveau te zetten en (voedings) organisaties kostenbesparend en efficienter te laten functioneren. Ik ben loyaal naar mijn werkgever en weet een goede balans te vinden tussen eisen en wensen van een organisatie en die van de medewerkers.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2014 Restaurant de Pannenkoekenhoek Purmerend
Kok/ beheerder

UWV Augustus 2013 tot maart 2014

Instellingen;

1986 – 2013 Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk
2010 hoofd voeding/ receptie/ beveiliging
1993 hoofd voeding, voedingsassistentie,
voedingsadministratie
1990 hoofd keuken, personeelsrestaurant,
interne catering
1987 sous - chef kok
1986 1e kok

1983 – 1986 Gemeentelijke Dienst Bejaardenzorg, Amsterdam
1e Kok/ lokatiehoofd voeding
- Sarphatiehuis
- Nellestein
- Slotermeer

1978 – 1983 1e kok zorgflat Sans Souci, Castricum

Horeca

1978 – 2004 diverse restaurants als ambulant-kok

1981 – 2001 beveiliger horecabedrijven en
evenementen

1975 – 1977 restaurant PP Postillon de la Provence, Laren N-H

1974 – 1975 restaurant de Witte, Amersfoort
restaurant de Witte Holevoet, Scherpenzeel

1973 – 1974 restaurant ’t Hoge Duijn, Wijk aan zee

Werkervaring

2014 Restaurant de Pannenkoekenhoek Purmerend
Kok/ beheerder

UWV Augustus 2013 tot maart 2014

Instellingen;

1986 – 2013 Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk
2010 hoofd voeding/ receptie/ beveiliging
1993 hoofd voeding, voedingsassistentie,
voedingsadministratie
1990 hoofd keuken, personeelsrestaurant,
interne catering
1987 sous - chef kok
1986 1e kok

1983 – 1986 Gemeentelijke Dienst Bejaardenzorg, Amsterdam
1e Kok/ lokatiehoofd voeding
- Sarphatiehuis
- Nellestein
- Slotermeer

1978 – 1983 1e kok zorgflat Sans Souci, Castricum

Horeca

1978 – 2004 diverse restaurants als ambulant-kok

1981 – 2001 beveiliger horecabedrijven en
evenementen

1975 – 1977 restaurant PP Postillon de la Provence, Laren N-H

1974 – 1975 restaurant de Witte, Amersfoort
restaurant de Witte Holevoet, Scherpenzeel

1973 – 1974 restaurant ’t Hoge Duijn, Wijk aan zee

Lees meer

Opleiding

2014 sociale hygiene certificaat

2009 – 2010 post-hbo Zorgmanagement diploma

2007 – 2009 Ziekenhuis Cordes Management
development certificaat

2004 – 2005 IBIS UVA Six Sigma green belt certificaat

2003 Euroform regelgeving voedingssector
(HACCP) certificaat
Prisman cursus roostertechniek certificaat

2001 School voor coaching
Coachen op resultaat verantwoordelijkheid certificaat

1992 – 1993 NZF personeelsmanagement middenkader certificaat

1991 – 1992 Culinair Instituut Nederland middenkader diploma

1981 – 1982 Culinair Instituut Nederland dieetkok diploma

1978 – 1979 BGP instellingskok diploma

1977 – 1978 koninklijke landmacht
korporaal commando drager groene baret getuigschrift

1973 – 1976 SVH Koksopleidingen
en vakbekwaamheid cafebedrijf diploma’s

1968 – 1973 Bisschoppelijke Nijverheids School
P enT - opleiding brood,banket en keuken diploma’s
Handelskennis diploma

Opleiding

2014 sociale hygiene certificaat

2009 – 2010 post-hbo Zorgmanagement diploma

2007 – 2009 Ziekenhuis Cordes Management
development certificaat

2004 – 2005 IBIS UVA Six Sigma green belt certificaat

2003 Euroform regelgeving voedingssector
(HACCP) certificaat
Prisman cursus roostertechniek certificaat

2001 School voor coaching
Coachen op resultaat verantwoordelijkheid certificaat

1992 – 1993 NZF personeelsmanagement middenkader certificaat

1991 – 1992 Culinair Instituut Nederland middenkader diploma

1981 – 1982 Culinair Instituut Nederland dieetkok diploma

1978 – 1979 BGP instellingskok diploma

1977 – 1978 koninklijke landmacht
korporaal commando drager groene baret getuigschrift

1973 – 1976 SVH Koksopleidingen
en vakbekwaamheid cafebedrijf diploma’s

1968 – 1973 Bisschoppelijke Nijverheids School
P enT - opleiding brood,banket en keuken diploma’s
Handelskennis diploma

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    A - Motor, E - Aanhanger

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed), Duits (Matig)

Hobby's & interesses

Toerfietsen/ fietsen
Tuinieren
Wandelen
Lezen
Experimenteren met koken;

Hobby's & interesses

Toerfietsen/ fietsen
Tuinieren
Wandelen
Lezen
Experimenteren met koken;

Eigenschappen

Doelgericht, collegiaal, flexibel, zelfverzekerd, humoristisch,
diplomatiek, kostenbewust, creatief, commercieel.

Eigenschappen

Doelgericht, collegiaal, flexibel, zelfverzekerd, humoristisch,
diplomatiek, kostenbewust, creatief, commercieel.

Mijn actuele situatie

  • Sector: Algemeen
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Algemeen
  • Dienstverband: ZZP
  • Salaris: 3.500 - 5.000
  • Aantal uren: 16-24 uur, 24-32 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Cor Zegwaard te bekijken

Mijn documenten