• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Sinds 2011
Ambulant horecamedewerkster

2010-2011
Mastbos Golden Tulip Hotel te Breda
Branche: Hotel
Functie: Bediening & bar
Werkzaamheden:
Het opnemen en verzorgen v/d bestellingen en reserveringen

2004-2010
Brasserie-Restaurant Pieter Aertsz te Breda
Branche: Horeca
Functie: Allround medewerker
Werkzaamheden: Bediening, barwerkzaamheden, keukenhulp, planning werkroosters, telefoon
Voorraadbeheer, bestellen en up to date houden leveranciers
Organisatie Feesten

Werkervaring

Sinds 2011
Ambulant horecamedewerkster

2010-2011
Mastbos Golden Tulip Hotel te Breda
Branche: Hotel
Functie: Bediening & bar
Werkzaamheden:
Het opnemen en verzorgen v/d bestellingen en reserveringen

2004-2010
Brasserie-Restaurant Pieter Aertsz te Breda
Branche: Horeca
Functie: Allround medewerker
Werkzaamheden: Bediening, barwerkzaamheden, keukenhulp, planning werkroosters, telefoon
Voorraadbeheer, bestellen en up to date houden leveranciers
Organisatie Feesten

Lees meer

Opleiding

1995-1998 De Rede Terneuzen afd. consumptief
2002-2004 Brabantse Kappersacademie Roosendaal

Opleiding

1995-1998 De Rede Terneuzen afd. consumptief
2002-2004 Brabantse Kappersacademie Roosendaal

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Goed), Nederlands (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Goed), Engels (Matig)

Hobby's & interesses

Lezen, muziek

Hobby's & interesses

Lezen, muziek

Eigenschappen

Behulpzaam, secuur, flexibel, klantvriendelijk, leergierig, sociaal, spontaan, harde werker, altijd vrolijk,
eerlijk, loyaal, punctueel en zelfstandig.

Eigenschappen

Behulpzaam, secuur, flexibel, klantvriendelijk, leergierig, sociaal, spontaan, harde werker, altijd vrolijk,
eerlijk, loyaal, punctueel en zelfstandig.

Mijn actuele situatie

  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: 1.750 - 2.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Mijn documenten