• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Door veel ervaring in de horeca ben ik zeer stressbestendig en werk ik oplossingsgericht. Een dienstbare rol gaat mij van nature goed af. Constant op zoek naar de meest efficiënte oplossingen om een…

Persoonlijk

Door veel ervaring in de horeca ben ik zeer stressbestendig en werk ik oplossingsgericht. Een dienstbare rol gaat mij van nature goed af. Constant op zoek naar de meest efficiënte oplossingen om een hoog serviceniveau te garanderen is één van de vele elementen waaraan ik veel plezier beleef. Het laatste anderhalf jaar heb ik mijzelf hierin verder kunnen ontwikkelen: doordat ik werkzaam was als manager. Het aansturen en coachen van een team, met alle stressvolle en chaotische momenten die daarbij horen, was één van de verantwoordelijkheden die mij deed groeien en genieten. Daarnaast was het mijn verantwoordelijkheid om inhouse trainingen te creëren en te organiseren.

Dankzij mijn studie heb ik mijn kennis en interesses binnen de wereld van de hospitality kunnen verbreden. Deze kennis in combinatie met mijn opgedane competenties wil ik zeer graag in de praktijk brengen. Ik ben een doorzetter en houd van aanpakken. Bezig zijn met de meest effectieve oplossingen om tot een beter resultaat te komen is een onderdeel binnen de hospitalitybusiness wat mijn enthousiast en gemotiveerd houd. Dergelijke elementen zie ik graag terug binnen mijn functie. Hierdoor groei ik en ben ik van meer waarde voor een bedrijf.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

jun. 2013 – dec. 2014
De Ysbreeker te Amsterdam
assistent-restaurantmanager.
• Aansturen en coachen van personeel
• Creëren en organiseren van inhouse trainingen
• Financiële verantwoordelijkheid

feb. 2013 – jun. 2013
VillaLUX te Nijmegen
eerste medewerker bediening
• Aansturen en coachen van personeel
• Verantwoordelijkheid over de bestellingen
• Financiële verantwoordelijkheid

apr. 2012 – dec. 2012
De Ysbreeker te Amsterdam
medewerker bediening

jan. 2010 – apr. 2012
Eau de Vie en restaurant Elkaar te Amsterdam
gastheer/ medewerkerbediening
• Combineren wijn en spijs
• Ontvangen van gasten

jan. 2008 – jan 2010
Liberty te Nijmegen
medewerker bediening/ kok

jan. 2006 – jan 2008
LUX te Nijmegen
shiftleader
• Openen en sluiten
• Verantwoordelijkheid bij afwezigheid leidinggevende

Werkervaring

jun. 2013 – dec. 2014
De Ysbreeker te Amsterdam
assistent-restaurantmanager.
• Aansturen en coachen van personeel
• Creëren en organiseren van inhouse trainingen
• Financiële verantwoordelijkheid

feb. 2013 – jun. 2013
VillaLUX te Nijmegen
eerste medewerker bediening
• Aansturen en coachen van personeel
• Verantwoordelijkheid over de bestellingen
• Financiële verantwoordelijkheid

apr. 2012 – dec. 2012
De Ysbreeker te Amsterdam
medewerker bediening

jan. 2010 – apr. 2012
Eau de Vie en restaurant Elkaar te Amsterdam
gastheer/ medewerkerbediening
• Combineren wijn en spijs
• Ontvangen van gasten

jan. 2008 – jan 2010
Liberty te Nijmegen
medewerker bediening/ kok

jan. 2006 – jan 2008
LUX te Nijmegen
shiftleader
• Openen en sluiten
• Verantwoordelijkheid bij afwezigheid leidinggevende

Lees meer

Opleiding

2008 – 2012 Hogeschool TIO te Utrecht
Bachelor of Business Administration (BBA) Hospitality- en eventmanagement
Scriptie: Een businessmodel voor de horeca

2002 – 2005 Regio College te Zaandam
Sociaal Pedagogisch Werker/ Onderwijsassistent

Opleiding

2008 – 2012 Hogeschool TIO te Utrecht
Bachelor of Business Administration (BBA) Hospitality- en eventmanagement
Scriptie: Een businessmodel voor de horeca

2002 – 2005 Regio College te Zaandam
Sociaal Pedagogisch Werker/ Onderwijsassistent

Lees meer

Vaardigheden

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Engels (Goed)

Hobby's & interesses

Literatuur, kunst, muziek, koken en multimedia

Hobby's & interesses

Literatuur, kunst, muziek, koken en multimedia

Eigenschappen

Zelfstandig/ Sociaal/ Stressbestendig/ Betrokken/ Creatief/ Teamspeler/ Leergierig/ Commercieel ingesteld / Hands-on mentaliteit

Eigenschappen

Zelfstandig/ Sociaal/ Stressbestendig/ Betrokken/ Creatief/ Teamspeler/ Leergierig/ Commercieel ingesteld / Hands-on mentaliteit

Mijn actuele situatie

  • Sector: Algemeen
  • Carrièreniveau: Starter
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Marketing Medewerker, Online Marketeer, PR Adviseur, PR Agent
  • Sector: Marketing & Communicatie
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk
  • Salaris: 1.750 - 2.500
  • Aantal uren: 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Mijn documenten