• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Ik ben al ruim twintig jaar werkzaam in de horeca. In mijn functie als bedrijfsleider, heb ik een ruime ervaring in het plannen, organiseren en aansturen van medewerkers. Goede contactuele en…

Persoonlijk

Ik ben al ruim twintig jaar werkzaam in de horeca. In mijn functie als bedrijfsleider, heb ik een ruime ervaring in het plannen, organiseren en aansturen van medewerkers. Goede contactuele en communicatieve vaardigheden zijn in de horeca vanzelfsprekend.
Persoonlijke eigenschappen als een gastvrije, flexibele en stressbestendige opstelling zijn een tweede natuur voor mij. Mijn streven naar succes, het delen van mijn kennis en enthousiasme voor het vak hebben mij altijd veel voldoening gegeven en daarom ben ik in september 2013 gestart met de hbo opleiding docent consumptieve technieken aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.
In mijn werk heb ik altijd mijn ziel en zaligheid gelegd, passie voor het vak is mijn drijfveer. Ik vind het dan ook prachtig dat ik dit kan delen met leerlingen en collega’s. Ik heb een open, collegiale en flexibele instelling en kan goed in teamverband samenwerken.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

1995 – 2015
Hotel manager van Bastion Hotel Tilburg.
Als hotelmanager ben ik eindverantwoordelijk voor alles wat het hotel aangaat; de aansturing van de medewerkers, planning en het budget bewaken. Als manager van een Bastion hotel ben je voornamelijk werkzaam op de werkvloer. De operationele werkzaamheden in het restaurant, de keuken en in de receptie, horen bij de dagelijkse werkzaamheden.

september 2014 – 2015
Stage, leraar consumptieve techniek, aan vmbo Fioretti College te Veghel
Ik loop 1 dag in de week stage en geef het praktijk vak serveren.

februari 2014 – juli 2014
Instructeur vmbo Het Hooghuis in de bakkerij en restaurant.
In de bakkerij van de school begeleid ik de leerlingen in het bakkerij vak. In het school restaurant geef ik de theorie en praktijklessen restaurant. Ook gaf ik aan leerlingen van de onderbouw elke week een kennismaking les over het restaurant.

september 2013 – januari 2014
Stage, leraar consumptieve techniek, aan ROC De Leijgraaf te Oss
Tijdens deze stage heb ik 1 dag in de week in de praktijkkeuken van de school gewerkt, onder begeleiding van een school praktijkdocent. Ik begeleidde de leerlingen tijdens hun praktijk keuken opleiding.

Werkervaring

1995 – 2015
Hotel manager van Bastion Hotel Tilburg.
Als hotelmanager ben ik eindverantwoordelijk voor alles wat het hotel aangaat; de aansturing van de medewerkers, planning en het budget bewaken. Als manager van een Bastion hotel ben je voornamelijk werkzaam op de werkvloer. De operationele werkzaamheden in het restaurant, de keuken en in de receptie, horen bij de dagelijkse werkzaamheden.

september 2014 – 2015
Stage, leraar consumptieve techniek, aan vmbo Fioretti College te Veghel
Ik loop 1 dag in de week stage en geef het praktijk vak serveren.

februari 2014 – juli 2014
Instructeur vmbo Het Hooghuis in de bakkerij en restaurant.
In de bakkerij van de school begeleid ik de leerlingen in het bakkerij vak. In het school restaurant geef ik de theorie en praktijklessen restaurant. Ook gaf ik aan leerlingen van de onderbouw elke week een kennismaking les over het restaurant.

september 2013 – januari 2014
Stage, leraar consumptieve techniek, aan ROC De Leijgraaf te Oss
Tijdens deze stage heb ik 1 dag in de week in de praktijkkeuken van de school gewerkt, onder begeleiding van een school praktijkdocent. Ik begeleidde de leerlingen tijdens hun praktijk keuken opleiding.

Lees meer

Opleiding

2013 – heden Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool te Eindhoven
Deeltijdopleiding Leraar Consumptieve Techniek
1991 - 1995 Middelbare hotelschool “de Rooi Pannen” te Tilburg, diploma behaald in 1995
1986 – 1991 Havo “Titus Brandsma Lyceum” te Oss, diploma behaald in 1991
2008 Leermeester Horeca
2000 Train de trainer, bij Door Opleidingen
1995 Sociale Hygiëne

Opleiding

2013 – heden Fontys Pedagogisch Technische Hogeschool te Eindhoven
Deeltijdopleiding Leraar Consumptieve Techniek
1991 - 1995 Middelbare hotelschool “de Rooi Pannen” te Tilburg, diploma behaald in 1995
1986 – 1991 Havo “Titus Brandsma Lyceum” te Oss, diploma behaald in 1991
2008 Leermeester Horeca
2000 Train de trainer, bij Door Opleidingen
1995 Sociale Hygiëne

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed)

Eigenschappen

Ik ben al ruim twintig jaar werkzaam in de horeca. In mijn functie als bedrijfsleider, heb ik een ruime ervaring in het plannen, organiseren en aansturen van medewerkers. Goede contactuele en communicatieve vaardigheden zijn in de horeca vanzelfsprekend.
Persoonlijke eigenschappen als een gastvrije, flexibele en stressbestendige opstelling zijn een tweede natuur voor mij. Mijn streven naar succes, het delen van mijn kennis en enthousiasme voor het vak hebben mij altijd veel voldoening gegeven en daarom ben ik in september 2013 gestart met de hbo opleiding docent consumptieve technieken aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.
In mijn werk heb ik altijd mijn ziel en zaligheid gelegd, passie voor het vak is mijn drijfveer. Ik vind het dan ook prachtig dat ik dit kan delen met leerlingen en collega’s. Ik heb een open, collegiale en flexibele instelling en kan goed in teamverband samenwerken

Eigenschappen

Ik ben al ruim twintig jaar werkzaam in de horeca. In mijn functie als bedrijfsleider, heb ik een ruime ervaring in het plannen, organiseren en aansturen van medewerkers. Goede contactuele en communicatieve vaardigheden zijn in de horeca vanzelfsprekend.
Persoonlijke eigenschappen als een gastvrije, flexibele en stressbestendige opstelling zijn een tweede natuur voor mij. Mijn streven naar succes, het delen van mijn kennis en enthousiasme voor het vak hebben mij altijd veel voldoening gegeven en daarom ben ik in september 2013 gestart met de hbo opleiding docent consumptieve technieken aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.
In mijn werk heb ik altijd mijn ziel en zaligheid gelegd, passie voor het vak is mijn drijfveer. Ik vind het dan ook prachtig dat ik dit kan delen met leerlingen en collega’s. Ik heb een open, collegiale en flexibele instelling en kan goed in teamverband samenwerken

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Receptionist
  • Sector: Onderwijs
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Algemeen medewerker
  • Sector: Onderwijs
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: 1.750 - 2.500
  • Aantal uren: 24-32 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Roel Ploegmakers te bekijken