• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Oktober 2014 – heden Gastvrouw Restaurant & Events Pippas (nieuw restaurant)

mei 2012 - juli 2012 Supervisor Restaurant / Banqueting
Zilt aan Zee
Taken: Aansturen van medewerkers, openen, sluiten restaurant, kasafdracht, aannemen van reserveringen restaurant feest & events en alle overige behorende werkzaamheden
Referentie: Anneke van Egmond / 06-21976546

2008 - april 2012 Bedrijfsleidster
HEMIJ B.V. “Het Strandhuis”
Referentie: Xander Kleijne 06-10714529
Taken: verantwoordelijk voor de totale event en restaurant operations. Instrueren / training en leiding geven aan medewerkers bediening, uitwerken van procedures, plannen van aanpak, medewerkers planning, verkoop van partijen, aankleding/decoratie tijdens evenementen als huwelijken, bedrijfsfeesten, private diners, restaurant en alle voorkomende administratieve werkzaamheden

2003 - 2008 Supervisor Banqueting/Restaurant manager
Snowplanet
Referentie: Anneke van Egmond / Tel: 06-21976546
Taken: het verzorgen en coördineren van partijen, toezicht op werkuitvoering en kwaliteit, controle restaurants, zalen, medewerkers, planning medewerkers, onderhouden van contacten met directie, verkoop en alle voorkomende administratieve werkzaamheden

2002 – 2003 Inside Sales medewerker / Receptioniste Telefoniste Kouwenhoven Goed Kantoor
Taken: het onderhouden van netwerken en aanbrengen van nieuwe klanten. Aanmaken van offertes, behalen van dagelijks gestelde targets en alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

1999 - 2002 Inside Sales medewerker/ Receptioniste Telefoniste Dingler kantoor Projectinrichting
Taken: het onderhouden van netwerken en aanbrengen van nieuwe klanten. Aanmaken van offertes, het behalen van dagelijks gestelde targets en alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

1989 - 1999 Winkelmedewerker
Keurslagerij van der Poel
Referentie: Mark van der Poel / tel: 0251-653382
Taken: verantwoordelijk voor kasopmaak, inrichting toonbank en winkel, productverkoop, producten bereiden en het aannemen van medewerkers.

Werkervaring

Oktober 2014 – heden Gastvrouw Restaurant & Events Pippas (nieuw restaurant)

mei 2012 - juli 2012 Supervisor Restaurant / Banqueting
Zilt aan Zee
Taken: Aansturen van medewerkers, openen, sluiten restaurant, kasafdracht, aannemen van reserveringen restaurant feest & events en alle overige behorende werkzaamheden
Referentie: Anneke van Egmond / 06-21976546

2008 - april 2012 Bedrijfsleidster
HEMIJ B.V. “Het Strandhuis”
Referentie: Xander Kleijne 06-10714529
Taken: verantwoordelijk voor de totale event en restaurant operations. Instrueren / training en leiding geven aan medewerkers bediening, uitwerken van procedures, plannen van aanpak, medewerkers planning, verkoop van partijen, aankleding/decoratie tijdens evenementen als huwelijken, bedrijfsfeesten, private diners, restaurant en alle voorkomende administratieve werkzaamheden

2003 - 2008 Supervisor Banqueting/Restaurant manager
Snowplanet
Referentie: Anneke van Egmond / Tel: 06-21976546
Taken: het verzorgen en coördineren van partijen, toezicht op werkuitvoering en kwaliteit, controle restaurants, zalen, medewerkers, planning medewerkers, onderhouden van contacten met directie, verkoop en alle voorkomende administratieve werkzaamheden

2002 – 2003 Inside Sales medewerker / Receptioniste Telefoniste Kouwenhoven Goed Kantoor
Taken: het onderhouden van netwerken en aanbrengen van nieuwe klanten. Aanmaken van offertes, behalen van dagelijks gestelde targets en alle overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

1999 - 2002 Inside Sales medewerker/ Receptioniste Telefoniste Dingler kantoor Projectinrichting
Taken: het onderhouden van netwerken en aanbrengen van nieuwe klanten. Aanmaken van offertes, het behalen van dagelijks gestelde targets en alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

1989 - 1999 Winkelmedewerker
Keurslagerij van der Poel
Referentie: Mark van der Poel / tel: 0251-653382
Taken: verantwoordelijk voor kasopmaak, inrichting toonbank en winkel, productverkoop, producten bereiden en het aannemen van medewerkers.

Lees meer

Opleiding

2009 SVH Leermeester, behaald
2007 SVH Sociale hygiëne, certificaat behaald
2006 – 2011 BHV Certificaat behaald
1981-1985 LBO, diploma behaald (MBO werk & denkniveau)
1985-1989 VMBO (verzorging), diploma behaald verzorging

Opleiding

2009 SVH Leermeester, behaald
2007 SVH Sociale hygiëne, certificaat behaald
2006 – 2011 BHV Certificaat behaald
1981-1985 LBO, diploma behaald (MBO werk & denkniveau)
1985-1989 VMBO (verzorging), diploma behaald verzorging

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

Hobby's & interesses

Paardrijden, tekenen, schilderen

Hobby's & interesses

Paardrijden, tekenen, schilderen

Mijn actuele situatie

  • Functie: Barbediende, Bartender, Bedienend Medewerker, Gastheer/-vrouw, Horeca-assistent, Ober
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: Binnen 1 maand

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Kunst & Cultuur
  • Dienstverband: Vast, ZZP
  • Salaris: 2.500 - 3.500
  • Aantal uren: 24-32 uur

Mijn werkgebieden