• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


PROFIEL Ik ben een overtuigende en doelgerichte persoonlijkheid met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, heb een warme uitstraling, een positieve instelling, een aanstekelijk enthousiasme en een…

Persoonlijk

PROFIEL

Ik ben een overtuigende en doelgerichte persoonlijkheid met een sterk
verantwoordelijkheidsgevoel, heb een warme uitstraling, een positieve instelling, een aanstekelijk enthousiasme en een natuurlijke gedrevenheid. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer graag het beste in de mens naar boven te halen, heb veel ervaring in het begeleiden van moeilijk lerende stagiaires. Ben stressbestendig en gewend om te gaan met tijdsdruk. Bewezen leidinggevende kwaliteiten. Ben sociaal, flexibel en trouw aan mijn werkgever.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

WERKERVARING

Maart 2014 Leenders Catering onder Meinders vlag failliet, sindsdien geen werk

1 juli 2013 Leenders Catering overgenomen door Meinders Catering Badhoevedorp


1992 - 2013 Partymanager bij Party-Catering/Restaurant Leenders uit de Kwakel
Verantwoordelijk voor groot deel van de inkoop o.a. van alle wijnen en non food artikelen
Verantwoordelijk voor alle cateringlocaties waaronder het Concertgebouw in Amsterdam en de
Koninklijke Jachthaven in Muiden
Verantwoordelijk voor stagebegeleiding

1991 - 1992 Restaurantmanager bij Brasserie Surplus in Nieuwegein


1980 - 1991 Ober-kelner (restaurantmanager) bij de Nonnerie in Maarssen


1978 - 1980 Administratief medewerker op de expeditieafdeling van Bredero Beton te Utrecht


ERVARING

Gedurende 22 jaar ben ik werkzaam geweest bij Restaurant en Partycatering Leenders uit de Kwakel. Hier heb ik, samen met de eigenaars, veel gedaan voor de opbouw van het bedrijf. Ik was zoals iedereen het noemde “het gezicht van het bedrijf”’. Ik ben dan ook op alle vlakken werkzaam geweest maar mijn belangrijkste taak was restaurant en cateringmanager. De laatste 10 jaar voornamelijk binnen de catering. Dit werk is zwaar, stressvol, vergt veel doorzettingsvermogen maar is afwisselend en dankbaar. Het organiseren van inrichtingen, het aansturen van het personeel, het contact met opdrachtgevers en klanten is helemaal “mijn ding”. Gasten op en top verzorgen is een mooie uitdaging. De ene dag met laarzen aan en in het pak champagne schenken op een modderig terrein voor het slaan van de eerste paal en de volgende dag naar het Concertgebouw voor een luxe diner of buffet in de Spiegelzaal. Ook had ik de eer diverse diners en ontvangsten te mogen doen voor het Koningshuis. O.a. het slaan op de gong door Koningin Maxima bij Beursplein 5 was één van deze ontvangsten. Ook het aanzitten bij een diner van de Erasmusstichting door, toen nog Prins Willem Alexander en Maxima, is een mooie herinnering.
Binnen mijn werkzaamheden was en is mijn passie nog steeds, alles wat met wijn te maken heeft. Van suggesties tot inkoop, van proeverijen tot verkoop, het viel allemaal onder mijn verantwoording.

Werkervaring

WERKERVARING

Maart 2014 Leenders Catering onder Meinders vlag failliet, sindsdien geen werk

1 juli 2013 Leenders Catering overgenomen door Meinders Catering Badhoevedorp


1992 - 2013 Partymanager bij Party-Catering/Restaurant Leenders uit de Kwakel
Verantwoordelijk voor groot deel van de inkoop o.a. van alle wijnen en non food artikelen
Verantwoordelijk voor alle cateringlocaties waaronder het Concertgebouw in Amsterdam en de
Koninklijke Jachthaven in Muiden
Verantwoordelijk voor stagebegeleiding

1991 - 1992 Restaurantmanager bij Brasserie Surplus in Nieuwegein


1980 - 1991 Ober-kelner (restaurantmanager) bij de Nonnerie in Maarssen


1978 - 1980 Administratief medewerker op de expeditieafdeling van Bredero Beton te Utrecht


ERVARING

Gedurende 22 jaar ben ik werkzaam geweest bij Restaurant en Partycatering Leenders uit de Kwakel. Hier heb ik, samen met de eigenaars, veel gedaan voor de opbouw van het bedrijf. Ik was zoals iedereen het noemde “het gezicht van het bedrijf”’. Ik ben dan ook op alle vlakken werkzaam geweest maar mijn belangrijkste taak was restaurant en cateringmanager. De laatste 10 jaar voornamelijk binnen de catering. Dit werk is zwaar, stressvol, vergt veel doorzettingsvermogen maar is afwisselend en dankbaar. Het organiseren van inrichtingen, het aansturen van het personeel, het contact met opdrachtgevers en klanten is helemaal “mijn ding”. Gasten op en top verzorgen is een mooie uitdaging. De ene dag met laarzen aan en in het pak champagne schenken op een modderig terrein voor het slaan van de eerste paal en de volgende dag naar het Concertgebouw voor een luxe diner of buffet in de Spiegelzaal. Ook had ik de eer diverse diners en ontvangsten te mogen doen voor het Koningshuis. O.a. het slaan op de gong door Koningin Maxima bij Beursplein 5 was één van deze ontvangsten. Ook het aanzitten bij een diner van de Erasmusstichting door, toen nog Prins Willem Alexander en Maxima, is een mooie herinnering.
Binnen mijn werkzaamheden was en is mijn passie nog steeds, alles wat met wijn te maken heeft. Van suggesties tot inkoop, van proeverijen tot verkoop, het viel allemaal onder mijn verantwoording.

Lees meer

Opleiding

OPLEIDING



1970 - 1974 MAVO dr. Vissermavo Maarssen


1974 - 1976 HAVO Rehoboth Utrecht


1976 - 1978 Fysiotherapie Thim van der Laan Utrecht



Cursus: CURSUSSEN



Diploma SVH – Cafébedrijf
Diploma SVH – Restaurantbedrijf
Diploma SVH – Boekhouden/Bedrijfsadministratie
Diploma Sociale Hygiëne
Diploma Leermeester
Diploma Bedrijfshulpverlening ( BHV)

Opleiding

OPLEIDING



1970 - 1974 MAVO dr. Vissermavo Maarssen


1974 - 1976 HAVO Rehoboth Utrecht


1976 - 1978 Fysiotherapie Thim van der Laan Utrecht



Cursus: CURSUSSEN



Diploma SVH – Cafébedrijf
Diploma SVH – Restaurantbedrijf
Diploma SVH – Boekhouden/Bedrijfsadministratie
Diploma Sociale Hygiëne
Diploma Leermeester
Diploma Bedrijfshulpverlening ( BHV)

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto, E - Aanhanger

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed), Frans (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed), Frans (Matig)

Hobby's & interesses

HOBBY’S



Hobby’s: Koken
Alles over wijn/Wijn verzamelen
Kalligrafie
Glas graveren

Talen: Nederlands *****
Engels ****
Duits ****
Frans (beperkt) *

Rijbewijs: BE

Hobby's & interesses

HOBBY’S



Hobby’s: Koken
Alles over wijn/Wijn verzamelen
Kalligrafie
Glas graveren

Talen: Nederlands *****
Engels ****
Duits ****
Frans (beperkt) *

Rijbewijs: BE

Eigenschappen

Loyaal
Plichtsgetrouw
Eerlijk
Gezicht van het bedrijf
Zelfstandig
Makkelijk in de omgang
Ben een voorstander van serieus, gedreven maar ook gezellig werken

Eigenschappen

Loyaal
Plichtsgetrouw
Eerlijk
Gezicht van het bedrijf
Zelfstandig
Makkelijk in de omgang
Ben een voorstander van serieus, gedreven maar ook gezellig werken

Mijn actuele situatie

  • Sector: Algemeen
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Facilitair Medewerker, Facility Coördinator, Hoofd Facilitaire Zaken, Technisch Medewerker Facilitaire Dienst
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: Nader overeen te komen
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Jan van Bart te bekijken

Mijn documenten