• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Ik ben een ervaren operationele manager met een no-nonsense mentaliteit, die werkzaam is geweest in nationale en internationale hotelketens. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdagende managementfunctie…

Persoonlijk

Ik ben een ervaren operationele manager met een no-nonsense mentaliteit, die werkzaam is geweest in nationale en internationale hotelketens. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdagende managementfunctie en wil samen met een team binnen de gestelde budgetten, met veel humor en passie resultaat behalen zowel voor de opdrachtgever als voor de klant/gast.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2010 – Jan 2015 Spa Zuiver Amsterdam Operationeel manager

1999 – 2010 Golden Tulip Berghotel Amersfoort /Regardz
2003 – 2010 Resident Manager
2001 – 2003 Food & Beverage Manager
1999 – 2001 Restaurant Manager

1986 - 1999 Americain Hotel te Amsterdam
Café-Restaurant Manager

1982 - 1986 Amstel Hotel te Amsterdam
1984 - 1986 Chef de Rang
1982 - 1984 Leerling

Werkervaring

2010 – Jan 2015 Spa Zuiver Amsterdam Operationeel manager

1999 – 2010 Golden Tulip Berghotel Amersfoort /Regardz
2003 – 2010 Resident Manager
2001 – 2003 Food & Beverage Manager
1999 – 2001 Restaurant Manager

1986 - 1999 Americain Hotel te Amsterdam
Café-Restaurant Manager

1982 - 1986 Amstel Hotel te Amsterdam
1984 - 1986 Chef de Rang
1982 - 1984 Leerling

Lees meer

Opleiding

Primaire Opleiding Restaurant Kelner diploma
Voortgezette Opleiding Restaurant Kelner diploma
Nova college Haarlem MBO diploma

Stichting Vakopleiding Horeca
Allergenen diploma
Leermeester diploma
Jaarlijkse examinator
Marketing BBH certificatie

Interne trainingen Inter Continental Keten
Guest Courtesy training
Train the trainer
Service leadership
Ziekteverzuim
Wijn spijs combinatie
Time management

Interne trainingen Golden Tulip
Micros
Sociaal hygiëne
Personeelsbeleid
Functioneringsgesprekken
Beoordelingsgesprekken
BHV Ploegleider
BHV

Opleiding

Primaire Opleiding Restaurant Kelner diploma
Voortgezette Opleiding Restaurant Kelner diploma
Nova college Haarlem MBO diploma

Stichting Vakopleiding Horeca
Allergenen diploma
Leermeester diploma
Jaarlijkse examinator
Marketing BBH certificatie

Interne trainingen Inter Continental Keten
Guest Courtesy training
Train the trainer
Service leadership
Ziekteverzuim
Wijn spijs combinatie
Time management

Interne trainingen Golden Tulip
Micros
Sociaal hygiëne
Personeelsbeleid
Functioneringsgesprekken
Beoordelingsgesprekken
BHV Ploegleider
BHV

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    A - Motor

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Frans (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed), Duits (Matig)

Hobby's & interesses

Vrijwilligerswerk
Stichting Funraise
Stichting Doe een Wens
Stichting Animal Hutch
Dierenambulance penningmeester

Vissen, voetbal, gastronomie,werken

Hobby's & interesses

Vrijwilligerswerk
Stichting Funraise
Stichting Doe een Wens
Stichting Animal Hutch
Dierenambulance penningmeester

Vissen, voetbal, gastronomie,werken

Eigenschappen

Mijn leiderschapsstijl kenmerkt zich door dicht bij de mensen te staan, aan te sturen en te coachen daar waar nodig is. Met veel humor en hard werken en daarbij het zakelijke aspect niet uit het oog te verliezen een mooi resultaat neer te zetten. Door mijn jaren lange ervaring kan ik hoofd- en bijzaken goed scheiden en weet ik de kansen die langs komen te verzilveren

Eigenschappen: mensen mens, no-nonsense en hands-on mentaliteit. Ik ben altijd resultaatgericht, betrouwbaar en kan goed organiseren, regelen en leidinggeven. Ik ben kritisch, heb oog voor details en heb een goed commercieel inzicht

Eigenschappen

Mijn leiderschapsstijl kenmerkt zich door dicht bij de mensen te staan, aan te sturen en te coachen daar waar nodig is. Met veel humor en hard werken en daarbij het zakelijke aspect niet uit het oog te verliezen een mooi resultaat neer te zetten. Door mijn jaren lange ervaring kan ik hoofd- en bijzaken goed scheiden en weet ik de kansen die langs komen te verzilveren

Eigenschappen: mensen mens, no-nonsense en hands-on mentaliteit. Ik ben altijd resultaatgericht, betrouwbaar en kan goed organiseren, regelen en leidinggeven. Ik ben kritisch, heb oog voor details en heb een goed commercieel inzicht

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Senior management
  • Beschikbaar vanaf: In overleg

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: 3.500 - 5.000
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Erik Dijkstra te bekijken

Mijn documenten