• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Koken is niet alleen mijn werk en passie maar ook mijn hobby. Koken is mij met de paplepel ingegoten, een vakman welke voor 100% achter zijn producten. Graag wil ik kennis overbrengen en kennis…

Persoonlijk

Koken is niet alleen mijn werk en passie maar ook mijn hobby.
Koken is mij met de paplepel ingegoten, een vakman welke voor 100% achter zijn producten.
Graag wil ik kennis overbrengen en kennis uitwisselen.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Stichting Amaris - zorginstelling. Zelfstandig werkend kok/sous chef
Stichting Cordaan- zorginstelling Hoofdvoeding- Berkenstede Diemen
Hoofdvoeding - De Marke De Meenthoek in Huizen
Sodexo catering Manager Justitie contracten - PI Almelo
- PI Bijlmer
- PI Veenhuizen/Leeuwarden
Hoofdvoeding - Serviceflat Belmonte Wageningen
Zelfstandig werkend kok - de Warrenhove Drachten
Restaurant in den Ouden Cuyper Heerenveen- Zelfstandig werkend kok
Restaurant Partycentrum Oosterbier Heerenveen- Zelfstandig werkend kok
Militaire dienst Assen
Restaurant 't Jagertje Langweer- Leerling kok

Werkervaring

Stichting Amaris - zorginstelling. Zelfstandig werkend kok/sous chef
Stichting Cordaan- zorginstelling Hoofdvoeding- Berkenstede Diemen
Hoofdvoeding - De Marke De Meenthoek in Huizen
Sodexo catering Manager Justitie contracten - PI Almelo
- PI Bijlmer
- PI Veenhuizen/Leeuwarden
Hoofdvoeding - Serviceflat Belmonte Wageningen
Zelfstandig werkend kok - de Warrenhove Drachten
Restaurant in den Ouden Cuyper Heerenveen- Zelfstandig werkend kok
Restaurant Partycentrum Oosterbier Heerenveen- Zelfstandig werkend kok
Militaire dienst Assen
Restaurant 't Jagertje Langweer- Leerling kok

Lees meer

Opleiding

Leermeester SVH
Culinaire Vakschool Groningen- Dieten, Grootkeuken en A-kok + scheepskok
LTS consumptief P stroom
MAVO 4

Leidinggevend instelling kok, Diverse bestelsystemen, Caterdata administratie, Cursus Excel 200, Ortec Harmony, BHV cursus.

Opleiding

Leermeester SVH
Culinaire Vakschool Groningen- Dieten, Grootkeuken en A-kok + scheepskok
LTS consumptief P stroom
MAVO 4

Leidinggevend instelling kok, Diverse bestelsystemen, Caterdata administratie, Cursus Excel 200, Ortec Harmony, BHV cursus.

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto, E - Aanhanger

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Goed), Nederlands (Goed), Duits (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Engels (Goed), Nederlands (Goed), Duits (Matig)

Hobby's & interesses

Koken is niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby.
Verzamelen van kookboeken enkele duizenden.
Cultuurreizen maken om kennis te maken met (eet)culturen over de gehele wereld.
Tuinieren, we hebben groente, planten en kruidentuinen.
Klussen in en rond ons huis van 1870.

Hobby's & interesses

Koken is niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby.
Verzamelen van kookboeken enkele duizenden.
Cultuurreizen maken om kennis te maken met (eet)culturen over de gehele wereld.
Tuinieren, we hebben groente, planten en kruidentuinen.
Klussen in en rond ons huis van 1870.

Lees meer

Eigenschappen

Eerlijk en betrouwbaar.
Een vakman welke voor 100 % achter zijn product wil staan.
Hardwerkend en nooit ziek.
Volgens collegae een uitstekende collega.
Een regelaar en iemand die graag kennis wil overbrengen

Eigenschappen

Eerlijk en betrouwbaar.
Een vakman welke voor 100 % achter zijn product wil staan.
Hardwerkend en nooit ziek.
Volgens collegae een uitstekende collega.
Een regelaar en iemand die graag kennis wil overbrengen

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Facilitair Medewerker, Facility Coördinator, Hoofd Facilitaire Zaken, Technisch Medewerker Facilitaire Dienst
  • Sector: Voeding & Beweging
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Facilitair Medewerker, Facility Coördinator, Hoofd Facilitaire Zaken, Technisch Medewerker Facilitaire Dienst
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: 2.500 - 3.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden