• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

2011 - heden
Hoofd Horeca
Leiding geven en controle horeca gedeelte
Personeelsplanning, grote evenementen leiden.
In de avonduren als “Duty manager” verantwoordelijk voor gehele bedrijf.
Golfbaan Sluispolder, Alkmaar
Golfbaan die bekend staat om zijn goede horeca.

2009 - 2011
Operationeel manager
Leiding geven aan alle horeca- en publieksservice-afdelingen. Hieronder een groot restaurant, 5 lounges, café Cox, 2 theaterzalen, garderobe, kaartcontrole, enz.
Tevens 4 maanden de salesmanager vervangen in haar afwezigheid. Bewaken personeelskosten.
AVC, Leidseplein, Amsterdam
Restaurant / Schouwburg

2007 - 2008
Restaurantmanager
Leiding geven aan bediening en banqueting.
Personeelsplanning
Kwaliteitsbewaking
Restaurant Groot Paardenburg, Hme group
Restaurant met diverse banquetingzalen

2006 - 2007
General manager
Leiding geven aan de bediening en vervanging van de eigenaren bij hun afwezigheid. Personeelsplanning.
Damhotel, Edam
Hotel met 11 kamers, groot terras en twee banquetingzalen.

1998 - 2006
Restaurantmanager
Samen met chef-kok leiding geven aan het hele team.
Personeelsplanning, kwaliteitsbewaking, gastheer.
Restaurant De Jonge Dikkert, Amstelveen
Restaurant

1997 - 1998
Medewerker bediening
Bedienen van gasten
John Fagel, Runstraat te Amsterdam
Restaurant

1996 - 1997
1e chef de rang
Indelingen maken personeel, grootste wijk lopen
Restaurant ’t Jagershuis, Ouderkerk aan de Amstel
Restaurant / hotel

Werkervaring

2011 - heden
Hoofd Horeca
Leiding geven en controle horeca gedeelte
Personeelsplanning, grote evenementen leiden.
In de avonduren als “Duty manager” verantwoordelijk voor gehele bedrijf.
Golfbaan Sluispolder, Alkmaar
Golfbaan die bekend staat om zijn goede horeca.

2009 - 2011
Operationeel manager
Leiding geven aan alle horeca- en publieksservice-afdelingen. Hieronder een groot restaurant, 5 lounges, café Cox, 2 theaterzalen, garderobe, kaartcontrole, enz.
Tevens 4 maanden de salesmanager vervangen in haar afwezigheid. Bewaken personeelskosten.
AVC, Leidseplein, Amsterdam
Restaurant / Schouwburg

2007 - 2008
Restaurantmanager
Leiding geven aan bediening en banqueting.
Personeelsplanning
Kwaliteitsbewaking
Restaurant Groot Paardenburg, Hme group
Restaurant met diverse banquetingzalen

2006 - 2007
General manager
Leiding geven aan de bediening en vervanging van de eigenaren bij hun afwezigheid. Personeelsplanning.
Damhotel, Edam
Hotel met 11 kamers, groot terras en twee banquetingzalen.

1998 - 2006
Restaurantmanager
Samen met chef-kok leiding geven aan het hele team.
Personeelsplanning, kwaliteitsbewaking, gastheer.
Restaurant De Jonge Dikkert, Amstelveen
Restaurant

1997 - 1998
Medewerker bediening
Bedienen van gasten
John Fagel, Runstraat te Amsterdam
Restaurant

1996 - 1997
1e chef de rang
Indelingen maken personeel, grootste wijk lopen
Restaurant ’t Jagershuis, Ouderkerk aan de Amstel
Restaurant / hotel

Lees meer

Opleiding

1992 - 1996
Diploma behaald
Middelbare Hotelschool
Haaglanden

1991 - 1992
Highschool
Parkway West Highschool te Missouri, USA

1986 - 1990
Diploma gehaald, exacte vakken
Mavo
Lucia Petrus Mavo te Rotterdam

Gediplomeerd als BHV'er
In bezit van Sociale Hygiëne diploma
Leermeester diploma

Opleiding

1992 - 1996
Diploma behaald
Middelbare Hotelschool
Haaglanden

1991 - 1992
Highschool
Parkway West Highschool te Missouri, USA

1986 - 1990
Diploma gehaald, exacte vakken
Mavo
Lucia Petrus Mavo te Rotterdam

Gediplomeerd als BHV'er
In bezit van Sociale Hygiëne diploma
Leermeester diploma

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Goed), Nederlands (Goed), Duits (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Engels (Goed)

Hobby's & interesses

Hardlopen, wielrennen, golf, gadgets.

Hobby's & interesses

Hardlopen, wielrennen, golf, gadgets.

Eigenschappen

Vrolijk, gedreven, goede teambuilder, klanten/gastenbinder, kan erg makkelijk schakelen, loyaal.

Eigenschappen

Vrolijk, gedreven, goede teambuilder, klanten/gastenbinder, kan erg makkelijk schakelen, loyaal.

Mijn actuele situatie

  • Functie: Trainingscoördinator
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast
  • Salaris: 2.500 - 3.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Steven Houtbraken te bekijken