• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Ik ben sinds half maart 2014 zonder werk terwijl ik nog veel te bieden heb aan kennis,werklust en ervaring. Een topsalaris verlang ik niet wel de ambitie om te kunnen en mogen werken,een baan waarin…

Persoonlijk

Ik ben sinds half maart 2014 zonder werk terwijl ik nog veel te bieden heb aan kennis,werklust en ervaring.
Een topsalaris verlang ik niet wel de ambitie om te kunnen en mogen werken,een baan waarin ik me nuttig kan maken en voelen.
Praatjes vullen geen gaatjes,laat mij maar werken.
Ik ben een hard werker,heb oog voor detail en heb snel in de gaten met wat voor klanten ik te maken heb;kan goed inspelen op de wensen van de klanten naar gelang het doel van hun bezoek in het restaurant of accommodatie.
Daarin ben ik zeer flexibel waardoor ik nooit problemen met gasten heb!
Ben zeer geduldig,kan goed luisteren en heb ook een hands-on mentaliteit.
Kortom:het werken in de horeca zit in mijn bloed.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Aristo Utrecht
09-2009 t/m 03-2014 Allround medewerker
• Bestellingen opnemen en serveren in het Grandcafé
• Opruimen en schoonmaken
• Lunchbuffet aanvullen
• Serveren van maaltijden in het restaurant
• Indekken en afruimen
• Barwerkzaamheden
• Koffie-en theerondes verzorgen
• Zalen zetten en bouwen

Sodexo in Provinciehuis en Paushuize te Utrecht
07-2009 t/m 09-2009 Bedienend medewerker
• Ontvangen van gasten
• Serveren van lunch en diner in restaurant
• Verzorgen van koffie- en theerondes
• Assisteren bij recepties en evenementen
• Uitgeven van maaltijden, snack en dranken vanuit de counter
• Zalen zetten en bouwen
• Verantwoordelijk voor verwerking van eenvoudige administratieve
gegevens zoals verbruik en verkoop op lijsten

Adecco Uitzendbureau; extra werkervaring opgedaan bij; Cap-Gemini, UWV, Conquaestor, Sodexo
12-2008 t/m 06-2009 Bedienend medewerker
• Bediening restaurant en voorbereiding lunch, buffet en diner
• Zalen zetten en bouwen

Aristo Utrecht
03-2006 t/m 12-2008 Bedienend medewerker
• Lunchbuffet voorbereiden en aanvullen
• Serveren van diners
• Koffie en thee verzorgen
• Zalen zetten en bouwen

Restaurant “Panos” te Rotterdam
01-2002 t/m 11-2005 Kelner
• Gasten ontvangen, menu opnemen, serveren van de gerechten en dranken
• Wijn ontkurken aan tafel, rekening opmaken en afrekenen, tafels afruimen en opdekken
• Barwerkzaamheden en opruimwerkzaamheden
• Verantwoordelijk voor bestellingen bij de drankleverancier en groothandel
• Eigenaar vervangen bij afwezigheid


Restaurant “De Griek” te Alkmaar
06-1993 t/m 03-2001 Eigenaar
• Gasten ontvangen, menu opnemen, serveren van de gerechten en dranken
• Wijn ontkurken aan tafel, rekening opmaken en afrekenen, tafels afruimen en opdekken
• Barwerkzaamheden en opruimwerkzaamheden
• Bestellingen doen bij de drankleverancier en groothandel
• Controle van werkzaamheden in de keuken en bij de uitgifte van de gerechten
• Voorbereidende en afsluitende werkzaamheden

Werkervaring

Aristo Utrecht
09-2009 t/m 03-2014 Allround medewerker
• Bestellingen opnemen en serveren in het Grandcafé
• Opruimen en schoonmaken
• Lunchbuffet aanvullen
• Serveren van maaltijden in het restaurant
• Indekken en afruimen
• Barwerkzaamheden
• Koffie-en theerondes verzorgen
• Zalen zetten en bouwen

Sodexo in Provinciehuis en Paushuize te Utrecht
07-2009 t/m 09-2009 Bedienend medewerker
• Ontvangen van gasten
• Serveren van lunch en diner in restaurant
• Verzorgen van koffie- en theerondes
• Assisteren bij recepties en evenementen
• Uitgeven van maaltijden, snack en dranken vanuit de counter
• Zalen zetten en bouwen
• Verantwoordelijk voor verwerking van eenvoudige administratieve
gegevens zoals verbruik en verkoop op lijsten

Adecco Uitzendbureau; extra werkervaring opgedaan bij; Cap-Gemini, UWV, Conquaestor, Sodexo
12-2008 t/m 06-2009 Bedienend medewerker
• Bediening restaurant en voorbereiding lunch, buffet en diner
• Zalen zetten en bouwen

Aristo Utrecht
03-2006 t/m 12-2008 Bedienend medewerker
• Lunchbuffet voorbereiden en aanvullen
• Serveren van diners
• Koffie en thee verzorgen
• Zalen zetten en bouwen

Restaurant “Panos” te Rotterdam
01-2002 t/m 11-2005 Kelner
• Gasten ontvangen, menu opnemen, serveren van de gerechten en dranken
• Wijn ontkurken aan tafel, rekening opmaken en afrekenen, tafels afruimen en opdekken
• Barwerkzaamheden en opruimwerkzaamheden
• Verantwoordelijk voor bestellingen bij de drankleverancier en groothandel
• Eigenaar vervangen bij afwezigheid


Restaurant “De Griek” te Alkmaar
06-1993 t/m 03-2001 Eigenaar
• Gasten ontvangen, menu opnemen, serveren van de gerechten en dranken
• Wijn ontkurken aan tafel, rekening opmaken en afrekenen, tafels afruimen en opdekken
• Barwerkzaamheden en opruimwerkzaamheden
• Bestellingen doen bij de drankleverancier en groothandel
• Controle van werkzaamheden in de keuken en bij de uitgifte van de gerechten
• Voorbereidende en afsluitende werkzaamheden

Lees meer

Opleiding

Hotelopleiding van een half jaar gedaan en werkzaam geweest in hotel te Kos
1985 diploma SVH behaald
1992 t/m 1993 cursus restaurantbedrijf gedaan: geen diploma

Tijdens bedrijfsvoering van eigen restaurant (1993-2001) de BHV-cursus en HACCP
training gevolgd en ingevoerd
Tijdens Aristo periode ook een HACCP-bijscholing gevolgd

Opleiding

Hotelopleiding van een half jaar gedaan en werkzaam geweest in hotel te Kos
1985 diploma SVH behaald
1992 t/m 1993 cursus restaurantbedrijf gedaan: geen diploma

Tijdens bedrijfsvoering van eigen restaurant (1993-2001) de BHV-cursus en HACCP
training gevolgd en ingevoerd
Tijdens Aristo periode ook een HACCP-bijscholing gevolgd

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto

  • Talenkennis (spreken)

    Grieks (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Grieks (Uitstekend), Nederlands (Goed), Engels (Matig)

Hobby's & interesses

Fietsen, koken, fitness

Hobby's & interesses

Fietsen, koken, fitness

Eigenschappen

Geduldig,service- en klantgericht,zorgvuldig,stressbestendig,flexibel,probleemoplossend werken oftewel niet blijven hangen in het probleem maar zo snel mogelijk een juiste oplossing bedenken en uitvoeren,collegiaal dus zelfstandig een wijk draaien en ook collega's helpen.

Eigenschappen

Geduldig,service- en klantgericht,zorgvuldig,stressbestendig,flexibel,probleemoplossend werken oftewel niet blijven hangen in het probleem maar zo snel mogelijk een juiste oplossing bedenken en uitvoeren,collegiaal dus zelfstandig een wijk draaien en ook collega's helpen.

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Barbediende, Bartender, Bedienend Medewerker, Gastheer/-vrouw, Horeca-assistent, Ober
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Ervaren
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Barbediende, Bartender, Bedienend Medewerker, Gastheer/-vrouw, Horeca-assistent, Ober
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk
  • Salaris: < 1.750
  • Aantal uren: 24-32 uur, 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Petros Mastoros te bekijken

Mijn documenten