• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Hospitality werd mij met de paplepel ingegoten en is dan ook een tak van sport die mij goed afgaat. Door kwaliteit te leveren, goed te organiseren en mij zoveel mogelijk te verplaatsen in een gast of…

Persoonlijk

Hospitality werd mij met de paplepel ingegoten en is dan ook een tak van sport die mij goed afgaat.
Door kwaliteit te leveren, goed te organiseren en mij zoveel mogelijk te verplaatsen in een gast of opdrachtgever probeer ik verwachtingen te overtreffen. Dit heeft op meerdere locaties geresulteerd in een aantoonbaar verbeterde klanttevredenheid, uiteraard ook dankzij mijn team.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

Horecamanager
Albron Horeca & Leisure, Keukenhof 2016
• Als Assistent Zonemanager aansturen van team tot ca. 45 medewerkers
• Verantwoordelijk voor een horecazone bestaande uit een restaurant met 2 terrassen, 2 koffiecorners, ca 750 zitplaatsen en 2 mobiele verkooppunten


Banqueting Manager
De Nederlandsche Bank
Albron Nederland 2011 – 2013
Verantwoordelijk voor de organisatie, aansturing en afhandeling van alle banqueting binnen DNB.
• Aansturen van vergader- en directieservice en gastenrestaurant
• Organiseren en aansturen van evenementen tot 800 personen
• Aantoonbaar verbeteren van klanttevredenheid op gebied van banqueting
• Leiding geven aan team tot ca 25 medewerkers
• Maken van roosters en vakantieplanning
• Voeren van functioneringsgesprekken
• Waarnemen Hospitality Manager bij afwezigheid
• Verzorgen van offertes en eindafrekeningen
• Behandelen aanvragen, klachtafhandeling en maken van financiële rapportages met FMIS Planon (facilitair informatie systeem)

Banqueting Manager
Ministerie van Economische Zaken
Albron Nederland 2006 – 2011
• Organiseren en aansturen van evenementen tot 500 personen
• Leiding geven aan ca. 25 medewerkers, verdeeld over 5 locaties
• Invulling verder overeenkomstig met bovenstaande (DNB)

Assistent Maître d’Hôtel /Restaurant Manager
Bilderberg Garden Hotel, Mangerie de Kersentuin 2001 - 2005
Bilderberg Landgoed Lauswolt 1999 - 2001
• Assisteren en waarnemen Maître d’Hôtel /Restaurant Manager
• Tevens supervisie over ontbijt en banqueting
• Met regelmaat Dutymanager (Garden Hotel)

Restaurant Manager
Kasteel Montfoort 1999 - 1999
• Verantwoordelijk voor restaurant en evenementen tot 300 personen

Assistent Maître d’Hôtel
Hotel De L'Europe 1994 - 1999
• Waarnemen en assisteren Maître d’Hôtel
• Verantwoordelijk voor roomservice, ontbijt, banqueting en restaurant
• Maken van werkinstructies voor bedieningsteam
• Trainen van tafelbereidingen
• Begeleiden van leerlingen en stagiaires

Chef de Rang
Hotel De L'Europe 1988 - 1994
Hotel Pulitzer 1981 - 1988
• Klassieke school met trancheren en tafelbereidingen geleerd en in praktijk gebracht
• Assisteren en waarnemen sommelier

Barkeeper
Diverse bars 1977 - 1981

Werkervaring

Horecamanager
Albron Horeca & Leisure, Keukenhof 2016
• Als Assistent Zonemanager aansturen van team tot ca. 45 medewerkers
• Verantwoordelijk voor een horecazone bestaande uit een restaurant met 2 terrassen, 2 koffiecorners, ca 750 zitplaatsen en 2 mobiele verkooppunten


Banqueting Manager
De Nederlandsche Bank
Albron Nederland 2011 – 2013
Verantwoordelijk voor de organisatie, aansturing en afhandeling van alle banqueting binnen DNB.
• Aansturen van vergader- en directieservice en gastenrestaurant
• Organiseren en aansturen van evenementen tot 800 personen
• Aantoonbaar verbeteren van klanttevredenheid op gebied van banqueting
• Leiding geven aan team tot ca 25 medewerkers
• Maken van roosters en vakantieplanning
• Voeren van functioneringsgesprekken
• Waarnemen Hospitality Manager bij afwezigheid
• Verzorgen van offertes en eindafrekeningen
• Behandelen aanvragen, klachtafhandeling en maken van financiële rapportages met FMIS Planon (facilitair informatie systeem)

Banqueting Manager
Ministerie van Economische Zaken
Albron Nederland 2006 – 2011
• Organiseren en aansturen van evenementen tot 500 personen
• Leiding geven aan ca. 25 medewerkers, verdeeld over 5 locaties
• Invulling verder overeenkomstig met bovenstaande (DNB)

Assistent Maître d’Hôtel /Restaurant Manager
Bilderberg Garden Hotel, Mangerie de Kersentuin 2001 - 2005
Bilderberg Landgoed Lauswolt 1999 - 2001
• Assisteren en waarnemen Maître d’Hôtel /Restaurant Manager
• Tevens supervisie over ontbijt en banqueting
• Met regelmaat Dutymanager (Garden Hotel)

Restaurant Manager
Kasteel Montfoort 1999 - 1999
• Verantwoordelijk voor restaurant en evenementen tot 300 personen

Assistent Maître d’Hôtel
Hotel De L'Europe 1994 - 1999
• Waarnemen en assisteren Maître d’Hôtel
• Verantwoordelijk voor roomservice, ontbijt, banqueting en restaurant
• Maken van werkinstructies voor bedieningsteam
• Trainen van tafelbereidingen
• Begeleiden van leerlingen en stagiaires

Chef de Rang
Hotel De L'Europe 1988 - 1994
Hotel Pulitzer 1981 - 1988
• Klassieke school met trancheren en tafelbereidingen geleerd en in praktijk gebracht
• Assisteren en waarnemen sommelier

Barkeeper
Diverse bars 1977 - 1981

Lees meer

Opleiding

Periode Cursus Diploma of certificaat
2009 – 2010 Gesprekstechnieken Ja
2008 – 2009 OCC-C (Locatiemanager contractcatering) Ja
2007 – 2007 FMIS Planon (basiscursus) Ja
1992 – 1993 SVH Leermeester Ja
1989 – 1990 SVH Wijncertificaat Ja
1985 – 1986 SVH Restaurantkelner Ja
1975 – 1977 Havo-5
1969 – 1972 Mavo-4 Ja

Opleiding

Periode Cursus Diploma of certificaat
2009 – 2010 Gesprekstechnieken Ja
2008 – 2009 OCC-C (Locatiemanager contractcatering) Ja
2007 – 2007 FMIS Planon (basiscursus) Ja
1992 – 1993 SVH Leermeester Ja
1989 – 1990 SVH Wijncertificaat Ja
1985 – 1986 SVH Restaurantkelner Ja
1975 – 1977 Havo-5
1969 – 1972 Mavo-4 Ja

Lees meer

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto, E - Aanhanger

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Duits (Matig), Frans (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

Hobby's & interesses

Muziek, outdooractiviteiten, sport&training

Hobby's & interesses

Muziek, outdooractiviteiten, sport&training

Eigenschappen

Door kwaliteit te leveren, goed te organiseren en mij zoveel mogelijk te verplaatsen in een gast of opdrachtgever probeer ik verwachtingen te overtreffen. Op meerdere locaties heeft dit bijgedragen aan een aantoonbaar verbeterde klanttevredenheid.

Eigenschappen

Door kwaliteit te leveren, goed te organiseren en mij zoveel mogelijk te verplaatsen in een gast of opdrachtgever probeer ik verwachtingen te overtreffen. Op meerdere locaties heeft dit bijgedragen aan een aantoonbaar verbeterde klanttevredenheid.

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Zakelijke Dienstverlening
  • Carrièreniveau: Leidinggevend
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Zakelijke Dienstverlening
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk, Uitzendbasis
  • Salaris: 2.500 - 3.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Ronald Hansen te bekijken