Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Cor Muis

Cor Muis

Service monteur wtb,elektro en/of ict

Personalia

Leeftijd
61 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik zou mezelf willen omschrijven als een gemotiveerde, flexibele, kundige en loyale medewerker. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen en ben zeer oprecht en klantgericht. Mijn uitdaging is wellicht mijn lichte eigengereidheid. Mijn vakkennis bevindt zich op het gebied van applicatie software en samenhangende installatie techniek. Binnen een functie waarin beide gecombineerd kunnen worden zal ik me prima thuis voelen. Ik zoek een leuke no-nonsense werkomgeving waarin ik mezelf verder kan door ontwikkelen. Ik zal mijn potentiele nieuwe werkgever zeker niet teleurstellen. Door mijn service gerichte instelling zie ik mezelf als een klantenbinder. Op mijn LinkedIn profiel tref je mijn referenties aan van oud collega’s en klanten. Dit geeft ook een eerlijk beeld van mij als persoon.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik zou mezelf willen omschrijven als een gemotiveerde, flexibele, kundige en loyale medewerker. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen en ben zeer oprecht en klantgericht. Mijn valkuil is wellicht mijn lichte eigengereidheid. Mijn vakkennis bevindt zich op het gebied van applicatie software en samenhangende installatie techniek. Binnen een functie waarin beide gecombineerd kunnen worden zal ik me prima thuis voelen. Ik zoek een leuke no-nonsense werkomgeving waarin ik mezelf verder kan door ontwikkelen. Ik zal mijn potentiele nieuwe werkgever zeker niet teleurstellen. Door mijn service gerichte instelling zie ik mezelf als een klantenbinder. Op mijn LinkedIn profiel tref je mijn referenties aan van oud collega’s en klanten. Dit geeft ook een eerlijk beeld van mij als persoon.

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Industrie
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

Werkervaring:
Jan. ’14 – Sept. ’14: Gebiedstechnicus bij Gasunie.
Via detacheringsbureau Litecad heb ik 9 maanden lang voor de Gasunie gewerkt. Dit was voor de duur van een project. Helaas eindigt dit weer. Met heel veel plezier gewerkt. In deze periode heb ik mensen geholpen met gasklussen, kleine onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, en derden begeleid. Leuk werk.

Apr. ’13 – Dec. ’13: Periode zonder werk gezeten. Wel vrijwilligerswerk opgepakt op scholen. Hier met name computers gerepareerd en opnieuw geïnstalleerd. Ook aangemeld bij http://jijbenteenkanjer.nl/Home Geeft veel voldoening.

Aug. ’07 - Apr. ‘13: Technisch Buitendienst Medewerker bij F & W Nederland
F & W Nederland (Winkhaus). Installeren van software pakketten benodigd voor het beheren en autoriseren van digitale sluit technieken. Als technisch buitendienst medewerker stel je zelfstandig zowel offline als online toegangscontrolesystemen in bedrijf, breid je deze systemen uit, voer je (ook softwarematig) onderhoud aan deze systemen uit, los je storingen aan deze systemen op en train je klanten m.b.t. het gebruik en beheer van hun sluitsysteem.

Mei ‘02 - Aug. ‘07: Service-Monteur bij ADC.
Service en onderhoud verlenen aan grotere draaideuren en allerhande ingangstechnieken in allerlei winkelcentra, kantoorpanden en ziekenhuizen enz. ADC is een servicebedrijf, welke deuren moderniseert, service verleent, offertes bewerkstelligt en alle andere zaken. Deze kunnen ook te maken hebben met installeren en/of demonteren/vervangen van draaimechanieken, schuifdeuren, en sluismechanieken en grotere (veiligheids-)tourniquets met weging.
Mrt. 96 – Apr. 02: Technisch Commercieel Consulent bij Hill-Rom.
Installeren, onderhouden en service verlenen aan speciale antidecubitus, trauma en hoog/laag bedden. In de functie als technisch commercieel consulent draag je er zorg voor dat de producten goed en volgens ISO-norm bij de klanten (vnl. ziekenhuizen) op de desbetreffende afdelingen komen. Als consulent moet je storingen telefonisch en/of ter plekke kunnen lossen. Technische kennis en communicatieve vaardigheden zijn hiertoe vereist.
Mrt. 95 – Feb. 96: Via Uitzendbureaus bij:
M.B.H. (Maatschappij Bronnenberg Helmond) als Monteur Industriële Dienstverlening.
Nebato (Assemblage) als Bedradings Monteur in de afdeling Nebato Assemblage.
Flat Panel Display als Maintenance Technician bij de afd. lithografie in 5-ploegendienst.



Mrt 88 – Feb. 95: Installatietechnicus bij OD&ME
OD&ME is een bedrijf wat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van apparatuur waarmee optische platen ( bijv. Cd’s, Dvd’s) kunnen worden geproduceerd en getest. In de periode dat ik voor dit bedrijf werkzaam was heb ik mij bezig houden met het bouwen, testen en installeren van replica-apparatuur. In deze functie kom je in aanraking met zaken zoals zwakstroom, sterkstroom, pneumatiek, tekening lezen en mechanica. Ik heb regelmatig internationale installaties gedaan, waarvoor ik soms maanden in het buitenland was. In de functie van installatietechnicus was ik daar ook bezig met zaken zoals betalingen van hotels, vergoedingen, huurauto’s en natuurlijk de klanten.
Vanaf eind schooltijd via diverse Uitzendbureaus bij o.a.:
Van Rhee Ingenieursbureau in Veghel als Automatiseringsmedewerker. Opstarten productie van betonnen vloerdelen.

Opleidingen

1986-1987 : MTS Computertechniek Helmond Geslaagd.
1985-1986 : MTS Besturingstechniek Eindhoven Geslaagd.
1981-1985 : MTS Werktuigbouwkunde. Zwolle Geslaagd.
1979-1981 : LTS Metaal C Steenwijk Geslaagd.
1974-1979 : LTS Metaal B Haarlem Geslaagd.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Lekker trainen voor de triatlon(!), computers, sleutelen aan oude P.C.’s.
Ik hou van oude dieselauto’s en 2-taktmotoren uit de jaren 70 en 80.

Werkgebied

  • Oss 50km
Talentcard®