Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Linda Zadelaar

Linda Zadelaar

Personalia

Leeftijd
60 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

"Without ambition one starts nothing, without work one finishes nothing" – Ralph Waldo Emerson

Heel erg graag zou ik (weer) uitgebreid ervaring willen gaan opdoen als interieurarchitect maritiem bij een kleine werf of maritiem makelaar. Door mijn werkervaring (meer dan 12 jaar) als interieurarchitect kan ik zelfstandig kleuren- en materialenschema’s samenstellen. Met uw klanten communiceer ik op een open en professionele wijze en ik zal echt mooie en spraakmakende interieurs voor u vervaardigen. Ook de implementatie en uitvoering wil ik graag begeleiden zowel op de werf en in het schip, als ook bij de opdrachtgever op lokatie.
In het verleden heb ik gewerkt als werkvoorbereider interieur bij Vitters Shipyard in Zwartsluis.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn CV.

DUS:
U bent op zoek naar een proactieve, communicatieve, vakbekwame en bovendien ook nog leuke interieurarchitect om uw schepen te voorzien van moderne, persoonlijke en sprankelende ontwerpen? Dan zou ik u graag snel willen ontmoeten. Belt of e-mailt u mij dan voor een afspraak?
Graag tot ziens,

MIJN PROFIEL:
Ik ben een innovatief aanjager, oplossingsgerichte en verbindende doener.
Daarbij word ik gedreven door de inhoudelijke vraagstelling. Doordat ik altijd kansen zie ben ik sterk gemotiveerd deze proactief in te vullen. Ik ben een faciliterende kracht, de oplosser en organisator. Representatief.
Mijn ambitie wordt gevoed door gezamenlijke doelen. Informeel en contact gefocust.
Technisch en taal georiënteerd. Geen 9-tot-5 mentaliteit. On the job, hands-on. Internationale uitdagingen? JA, Graag!

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Bouw
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

2009-heden: BNI, Ferro-Fix, Vrij Design

BNI: VICE VOORZITTER sept. 2012: door te geven meer waarde, zichtbaarheid creëren, resultaat: 100 nieuwe leden. Organisator bni-prijs 2012 en 2013; organisatie en creatie & uitvoering multimediale communicatie van het event. Aanjagen totaal vernieuwend concept voor bni-prijs 2015.
Onderhouden externe contacten; met overheden waaronder ARB, Bureau Architectenregister inzake WAT en BEP als ook Top Team Creative Industries (DDFA).
In ontwikkeling: Minicongressen Design Yourself 2014 en Autumn 2014 (bij- en nascholing), de bni-prijs september 2014. Werkgroeplid bij- en nascholing interieurarchitecten in 2011. Overlegstructuur beroepsonderwijs HBO in het kader van BEP en kwaliteit curricula.

ASSISTENT MANAGER MARKETING, COMMUNICATIE en SALES bij FERRO-FIX:
Juli – november 2013: Ontwerpen en coördinerende werkzaamheden introductie nieuw stedelijk meubilair in samenwerking met de gemeente Rotterdam. Website, Twitter en Facebook verbeteren en bijhouden.
Voorbereiding lancering communicatiecampagne Staal met een Verhaal in 2014 (Social Return en inclusieve economie). Inzending begeleiden subsidieaanvraag Startfoundation. Netwerk ontbijt ism. met KvK coördineren.
Schrijver van de prijswinnende inzending van Ferro-Fix voor het Slimste Bedrijf van Nederland 2013.

INTERIEURARCHITECT:
Ontwikkelen en realisatie interieurs van villa’s en woningen voor particulieren.
Herbestemming industrieel vastgoed gemeente Gouda; een passende, smaakmakende en duurzame woon- en werkomgeving voor ondernemers. Herinrichting leegstand tbv BFree2work gemeente Gouda.
2008: nationaal en internationaal werkend

LONDON: Tekenaar van ’ bespoke’ design bij Kaizen Furniture Makers.
In teamverband tekenen bij diverse architectenbureaus aan grootschalige commerciële bouwprojecten en retail design.

NEDERLAND: Interieurarchitect:
Vloerontwerp en algemeen kleuren- en materialen plan tbv nieuwbouw project Jan Tinbergen College te Roosendaal, ca. 6.000m2 middelbaar onderwijs, vloerontwerp en VT-ontwerp samenwerkend met bouwkundig architecten Siebren Baars en 37b. Oplevering 2011.

2001 - 2007: Utrecht, Vrij Design, BNI
Voor opdrachtgevers werkzaam in de Zorg, Educatie en Kinderopvang ontwierp ik vloeren en speciaal-werk VT. Het uitwerken en begeleiden in de bouw is de basis van de kwaliteit van mijn werk.
Ik ben een echte specialist in vloerafwerkingen, concepten voor kleur- en materiaaltoepassingen. ‘Out of the ordinary’ is mijn stijl. Ik ontwikkel methodes (w.o. workshops en presentaties) om met de klant tot keuzes te komen, zo ontstaat betrokkenheid.
In samenwerking met projectleiders, interieurbouwers en aannemers heb ik voor gemeentes en commerciële partijen concepten en schetsontwerpen gemaakt en uitgevoerd.

Bij particuliere opdrachtgevers waar ik heel direct en persoonlijk contact mee heb, vind ik het nauw samenwerken met aannemers en uitvoerders in de uitvoering belangrijk om de beoogde kwaliteit te borgen voor mijn opdrachtgevers.

Voor projecten in de zorg heb ik gewerkt aan concepten en ontwerpen voor het St. Elisabeth Ziekenhuis, Ziekenhuis de Heel, Rijnstate en diverse verzorgingstehuizen in Noord- en Zuid-Holland. Mijn volledige projectlijst is op verzoek beschikbaar.

1995 - 2000: Interieurarchitect “a/d Amstel Architecten” – NIJST IDEMA BURGER – Amsterdam
Bij dit architectenburo ben ik mijn echte carrière begonnen eerst als assistent-ontwerper en binnen een jaar heb ik me ontwikkeld tot zelfstandig interieurarchitect. Pitchte diverse aanvragen tot opdracht en zette de interieurafdeling op de kaart bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers van dit bureau. Na een reorganisatietraject van het buro besloot ik in 2001 voor mijzelf te starten wegens niet aflatende opdrachtenstroom in de avonduren.
Maar ook continueerde ik als zzp-er voor mijn voormalige werkgever de samenwerking met bestaande opdrachtgevers. Van loondienst-verband naar ondernemer.

1988 - 1995: diverse functies
Na mijn afstuderen, zoekend naar werk begonnen als licht technicus bij bands en theaters.
Tijdelijk werkzaam geweest als secretaresse op een architectenbureau in A’dam, daar kreeg ik te maken met verwerken van project gegevens, correspondentie.

SCHEEPSBOUW:
Via een omscholingscursus AutoCad ben ik na diverse tekenfuncties bij o.a. interieurbouwers uiteindelijk assistent werkvoorbereider geworden op scheepswerf Vitters Shipyard Zwartsluis. Aansluitend vond ik een baan als tekenaar bij Art-line Interiors (Yacht Design) Arnhem.

Dit pakket werkervaring resulteerde in 1995 in een vast dienstverband bij NIBa en zo ben ik aan de slag gegaan als interieurarchitect; praktisch, volhardend en energiek.

STAGE:
Architectenbureau Van De Valk & Woudstra, Epe, 1986
Architectenbureau Jack Overwater, Rotterdam, 1986

Opleidingen

DIPLOMA's:
Havo : 1977-1982:, Myrthus College te Apeldoorn
HBO : 1982-1988: Chr. Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens te Kampen;
Interieur- en meubelontwerpen en Architectonische Vormgeving. Bachelor degree.

VAARDIGHEDEN:
Office : Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Prezi, iMindMap 6
DTP : Adobe Suite SC3 - Photoshop, InDesign, Illustrator
Technisch : Autodesk AutoCad 2010 en LT 2004 t/m 2010
3D : Revit 9.1, Sketchup, handschetsen
Media : Wordpress, Twitter, LinkedIn, Facebook

Meer over mij

Werkgebied

  • Rotterdam 50km
Talentcard®