Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van vincent marshall

vincent marshall

Personalia

Leeftijd
56 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben een gedreven Senior Account/Sales Manager met veel ervaring binnen de Facilitaire industriële omgeving waaronder (brand en technische & man)beveiliging. Hier heeft hij de nodige opleidingen voor gevolgd en zo heeft hij hier een zeer brede kennis in opgedaan. Op dit moment zoekt hij een nieuwe functie als Account/Sales Manager. Naast zijn werk als Senior Account Manager heeft Vincent ook een adviserende rol en geeft hij advies aan directie en overige collega’s en anderen met betrekking tot sales activiteiten. Wat hij zoekt is een gezond bedrijf waar hij zijn kennis en kunde kan overbrengen. Vincent is dus een aanwinst voor elke nieuwe werkgever! Omzet gegarandeerd! Hij is in overleg op korte termijn beschikbaar voor een fulltime baan!

PERSOONLIJKE EIGENSCHAPPEN
Commercieel, technisch sterk, resultaatgericht, ervaring met complex technische projecten,inschattingsvermogen van gesprekspartner, luistert goed, “relatiebouwer”, sterk in schrijven van totaaloplossingen, prettige persoonlijkheid, zelfstandig en neemt graag initiatief, inzicht in- en een eigen visie op het strategisch verkoopproces, opzoek naar een strategische uitdaging.

Sales & Management ervaring
Vincent heeft een belangrijke rol gehad in het realiseren van de groeiambities van organisaties door het acquireren van nieuwe opdrachtgevers en het profileren van Dé Dialoogmanager als de innovatieve partij met een breed portfolio aan diensten om multi channel klantcontact te optimaliseren. Hij was verantwoordelijk voor de realisering van de gestelde targets door het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers (GET). Vincent weet hiervoor deuren te openen. Op basis van zijn consultatieve selling-aanpak weet hij kansen te identificeren en te creëren en draagt met concrete oplossingen bij aan de doelstellingen van potentiële opdrachtgevers op gebied van klantenservice, optimalisatie van klantcontact, klantacquisitie, klantwaardeverhoging, klantretentie en campagnemanagement. Hij weet de juiste contacten te leggen en netwerken aan te spreken om gesprekspartner te worden bij suspects en prospects. Vervolgens adviseert hij potentiële opdrachtgevers actief op tactisch en strategisch niveau op basis van vastgestelde behoeften en is hierbij een volwaardige gesprekspartner tot op directieniveau.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als Senior Account Manager bij diverse beveiligingstechnische bedrijven. In mijn functie als Accountmanager heb ik veel ervaring in de (petro)chemie en industrie B2B markt in verkoop van high-tech beveiligingsinstallaties en het bedrijfsleven. Mijn expertise ligt op het gebied van de klanten in de markt voor (petro)chemie en industrie en energie, in het bijzonder de boven en ondergrondse infrastructuur objecten en in de industrie/bouw sector, spoorweginfrastructuur, windmolenparken en de OEM markt in Nederland.

Naast mijn volledige inzet en toewijding wil ik ook graag mijn uitgebreid netwerk inbrengen. Ik denk dat dit een pluspunt kan zijn waar u en uw onderneming veel aan kunnen hebben.

Met diverse installateurs heb ik verschillende tenders samen gedaan en nieuwbouw en renovatie projecten gerealiseerd op het gebied van beveiligingstechniek.
Ik beschik over de volgende competenties:
• Ik heb ruim 15 jaar commerciële ervaring in de sales waarvan new business een onderdeel was.
• Sterke communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
• Ondernemerschap, doorzettingsvermogen en een scherp oog voor marktsignalen, trends en concurrentie;
• Goede organisatorische en planningsvaardigheden;




Mijn ervaring in de sales zijn:
- eigen acquisitie, relatiebeheer, het voeren van onderhandelingen, offertes, marktontwikkeling) en andere sales ondersteunende activiteiten (kwaliteitsbeheer, productontwikkeling, administratie).Het werken met voorafgestelde omzetdoelstellingen, productmarges en acquisitieactiviteiten.
- Sales ervaring in de installatiemarkt en bouwmarkt
- Groot netwerk bij grote / middelgrote installateurs en adviesbureaus
- het genereren van new business en het verbinden van de door mij gerealiseerde new business aan de operationele uitvoering.
- Ontwikkelen en uitvoeren van salesplannen middels actief benaderen van potentiële klanten; voorstellen maken en traject nauw uitvoeren en bewaken teneinde de prospect klant te maken;
- Actieve deelname bij tendertrajecten van internationale en landelijke prospects;
- Netwerken; bezoeken van regionale (netwerk) bijeenkomsten, beurzen etc., daar waar (potentiële) klanten en relaties te vinden zijn;

Naast mijn werk als Senior accountmanager heb ik ook altijd een adviserende rol gehad binnen de organisaties en wist op een inspirerende wijze collega’s te motiveren om als team de doelen te behalen. Binnen de organisatie ben ik in staat een georganiseerde product presentatie op te zetten wat tot doel heeft de verkoop te bevorderen.

Wat ik zoek is een gezond bedrijf waar ik mijn kennis en kunde kan overbrengen. Ik zie mezelf als een aanwinst voor elke nieuwe werkgever! Omzet groei gegarandeerd.

Door mijn prettige persoonlijkheid, heb ik een hoge mate van gun factor. Ik ben resultaat- en klantgericht, en beschik over een grote dosis overtuigingskracht en ik herken mezelf in de volgende woorden: professioneel, gedreven, assertief, creatief, humor, winnaar en ondernemend.

Ik ben leergierig en maak mij uw product snel eigen zodat ik snel succesvol aan de slag kan.



NEVEN ACTIVITEITEN & HOBBY'S

Verzorgen van gastcolleges bij de Hoge School Amersfoort op het gebied van toepassen van technische beveiliging.

Verzorgen van presentaties bij gemeenten (wethouders en burgemeesters) betreffende het toepassen van camerabewaking in het openbaargebied en industrieterreinen. Intelligente camera systemen.

In opdracht van het CWI Breda doceren aan beveiligingsmedewerkers

advisering participatie raad tbv Burgemeesters & Wethouders gemeente Breda afdeling sociale zaken
Het organiseren van evenementen voor de zakelijke en publieke sector.

Salsa DJ
Leraar Salsa Dansen

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
  • commercieel medewerker binnendienst
  • salesmedewerker
Sector(en):
  • Techniek
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Opleidingen

1980 tot 1985
handel & economie

Meer over mij

Werkgebied

  • Nootdorp 50km
Talentcard®