Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Ben Vereijken

Ben Vereijken

Financieel, Management, advisering,

Personalia

Leeftijd
65 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Mag ik me voorstellen, mijn naam is Ben Vereijken, een enthousiast en ervaren Finance professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en breed inzetbaar is op vele fronten binnen de organisatie.

Een Finance professional moet meer, dan alleen zorg dragen voor het financieel management, de administratie, het systeem en HR. Er wordt verwacht dat hij rechts en/of links naast de directie en/of management staat als een gespecialiseerd ondernemer.
Naast de normale bedrijfsvoering, ben ik actief bezig geweest om bedrijven op te starten, te reorganiseren, te splitsen of op te heffen.
Ik heb gewerkt in diverse bedrijven, nationaal en internationaal, project gestuurd, patiënt gestuurd, productie en/of sales & service georiënteerd, groot en klein, rendabel, of slecht renderend, met werklocaties in België en Nederland. Ik kan werken voor elke organisatie.
De werkzaamheden zoals het opstellen van rapportages, kritische prestatie en indicatoren, zorgdragen voor diverse soorten belastingen, verzekeringen en audits mogen als vanzelfsprekend worden geacht.
Daarnaast ben ik altijd bezig geweest de administratieve processen te analyseren, te verbeteren en/of te optimaliseren en personeel aan te sturen om op deze wijze het meeste rendement te verkrijgen.

De uitspraak “I have to learn every day.” draag ik vaak uit in de rol van mentor, begeleider of instructeur om collega’s te motiveren en inspireren, te trainen, maar ook om er zelf 100 % voor te gaan.

Ik bezit een HBO+ werk en denkniveau en beheers naast de Nederlandse taal ook de Duitse en Engelse Taal. Daadkrachtig, stressbestendig en resultaatgericht met een commerciële inslag. Goede Kennis van Exact Globe en ruime kennis van Navision, en maar zéér zeker ook van andere financiële pakketten. Affiniteit met automatisering. Ruime ervaring in (internationaal) rapporteren. Integrale kennis van administratieve processen binnen een organisatie en de laatste 5 jaren gespecialiseerd op projectenadministratie op een service en onderhoud gerichte organisatie.

Als Finance professional kan ik me goed inleven in vele situaties, overtuigend en motiverend om zaken te realiseren. Waar nodig, altijd actief meegewerkt. Loyaal, resultaatgericht, proactief, voorbeeldfunctie, meedenkend, en goed inzicht om administratieve processen te verbeteren of op te zetten.

Via de link https://vimeo.com/98365392 kunt u mijn video presentatie zien.
Ik ga graag met u in gesprek voor de invulling van uw vacature van en direct beschikbaar.

Gezien mijn brede werkervaring onderstaand een greep uit mijn vaardigheden:
1. Financieel management, operationeel management, actief MT Lid en algemene verantwoordelijkheid, advisering en support.
2. Leiding, begeleiding en opleiding, van werknemers.
3. Budgetteren, rapporteren, liquiditeitsbegrotingen, maandelijkse/jaarlijkse rapportages, KPI, consolidaties, audits en contract beheer.
4. Het voeren van o.a. de navolgende administraties in NL en BE: grootboek, debiteuren, crediteuren, activa, inkoop, automatische betalingen, voorraad, verkoop, projecten, uren verantwoording, loon en btw administratie en systeem beheer e.a.
5. Belastingen, verzekeringen, btw.
6. Interne audits, externe audits, voorbereidende werkzaamheden.
7. (Her) structurering van de administratieve processen.
8. Actief meewerken op alle fronten en disciplines voor het welslagen van een onderneming.
9. Ruime ervaring op diverse MIS systemen. Zoals o.a. Navision en Exact.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • programmeur internet
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Senior management
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Opleidingen

HBO Werk en Denkniveau

Meer over mij

Werkgebied

  • Bakel 100km
Talentcard®