Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Rudy van den Kolk

Rudy van den Kolk

Personalia

Leeftijd
62 jaar

Video

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto
  • C - Vrachtwagen
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Curriculum Vitae

Persoonlijke gegevens

*********************************

Profiel

Ik ben geduldig, leergierig en weet van aanpakken. Een opgeruimd karakter en een goed gevoel voor humor zijn kenmerkend voor mij.
Ik beschik over communicatieve vaardigheden en ben een doorzetter. Graag zet ik mij in binnen een organisatie waar deze eigenschappen tot uiting kunnen komen.

Opleidingen

2006: VCA / diploma

1998: ISBW Middle Management/ diploma

1996: Diverse computeropleidingen zoals MCSE, Word, Excel, Access.

1990: ROVC Dieseltechniek / diploma

1989: LTS Autotechniek / diploma

1980: Diverse trainingen en cursussen van Scania o.a. Auto Electro, Airbag, Onderstellen, Motoren, Presentatietechniek, Kwaliteitskunde, Kleine blusmiddelen, etc.

1978: LTS Machinebankwerker / diploma


Werkervaring


Juli. 2011 – Juli 2013 Serviceplanner bij Bosch/Nefit Deventer

Mijn werk bestond uit het inplannen van werkzaamheden voor 15 monteurs die door een gedeelte van Nederland rijden. Ik maakte afspraken met de klant en was volledig verantwoordelijk voor een correcte en goede planning. Deze planning maakte ik in SAP en hield ook hun verlofdagen, certificering en trainingen bij.


Nov.2002 – Nov. 2012 Herbalife Distributeur.

Ik geef als “supervisor” aan nieuwe distributeurs trainingen over het marketingplan en voeding. Verder zorg ik dat mijn klantenbestand op orde blijft en geef ik deze klanten adviezen over hun voeding en gezondheid en begeleid ik ze zodat ze hun doelen halen.


Okt. 2009 – Juli 2011 Serviceplanner bij Remeha Apeldoorn

Het inplannen van werkzaamheden voor 35 monteurs die door heel Nederland rijden en er zorg voor dragen dat hun dagen zijn gepland met storingen. Verder zorgde ik ervoor dat alles werd ingegeven in SAP zodat de monteurs hun materialen op tijd hebben voor de werkopdrachten en hield de busvoorraad bij van de monteurs. Daarbij maakte ik afspraken met de klant en was volledig verantwoordelijk voor een correcte en goede planning.


April – Aug.2009 Werkplaatsplanner / magazijnbeheerder TT Motoren Zwolle

Het inplannen van werkzaamheden en maken van werkopdrachten voor de monteurs in de werkplaats. Ik bestel de onderdelen bij de leveranciers voor de monteurs en magazijn en houdt dit allemaal bij in het computersysteem. Deze onderdelen zet ik na controle van alle pakbonnen en facturen in het systeem zodat ze later door onze boekhouder verwerkt kunnen worden.
Dit werk was op uitleen basis van Scania Nederland.


In 1980 ben ik in dienst gekomen bij Scania Production B.V. Zwolle en ik heb hier diverse functies gehad, die ik hieronder toe zal lichten.

1995 – 2009 Testchauffeur / Mattoperator1 / Coördinator

Op de afdeling Test en Repair verantwoordelijk voor het volledig testen van alle functies van de truck, buiten op een testbaan of binnen op een testbank. Indien nodig het uitvoeren van kleine reparaties (zoals bij lucht en vloeistof lekkages).
Deze werkzaamheden combineer ik sinds 1995 met de functie van coördinator, waarbij ik leiding geef aan 20 a 25 monteurs, verantwoordelijk ben voor de roosters, de werkplanning en het maken van grafieken en schema’s om de gemaakte dagproductie in beeld te brengen.

Sinds 2003 maak ik tevens deel uit van het SPS team (Scania Productie Systeem). Het team maakt analyses, doet aanbevelingen en stelt werkprotocollen op ter bevordering van de efficiëntie op de
werkvloer.


Feb.2003 – Sept.2004 Ondernemer

Ik heb samen met een onderzoeksbureau uitgezocht of het haalbaar was om een eigen onderneming te starten in motorkleding met de merken Dainese en Revit. Deze onderneming zou gevestigd worden in Assen op het circuit maar omdat de provincie dwars ging liggen is dit niet doorgegaan.


1990 - 1995 Kwaliteitsinspecteur.

In deze functie controleerde ik de trucks op kwaliteitsafwijkingen en of de truck volgens specificatie was gebouwd.
Vervolgens zorgde ik voor werkvoorschriften ter voorkoming van fouten in de toekomst. Deze functie is per 1995 opgegaan in de functie van testchauffeur.


1980 - 1990 Assemblage medewerker.

Dit is het assembleren van trucks volgens specificatie zoals het monteren van kabels, leidingen, veren, motor, versnellingsbak, etc.
Binnen deze functie ben ik tevens reparatie monteur geweest, dit houdt in het uitvoeren van reparaties van zaken die tijdens het proces zijn fout gegaan (bijvoorbeeld het vervangen van een geknikte leiding).


1979- 1980 Militaire dienst.

Bij het onderdeel cavalerie op de afdeling verbindingen: radio, telefonie en fax.


1979 - 1979 Dakdekker bij Consolidated Nederland.

Als dakdekker ben ik het hele land doorgereden samen met mijn collega om diverse daken te vervangen en voorzien van nieuwe bitume.


1978 - 1979 Machinebankwerker bij Stork ventilatoren.

Het draaien van naven en andere benodigdheden voor de fabricage van ventilatoren.


Bijzonderheden

In 2005 ben ik technisch Official van de KNMV geweest. Dit houdt in het technisch en optisch keuren op veiligheid van motoren en rijders voor, na en tijdens race evenementen zoals de KNMV- Cup en de Zomer Avond Competitie te Assen.


Ik ben in het bezit van rijbewijs A, B, C, E.

Talen
Engels goed in woord en geschrift.
Duits goed in woord.

Hobby’s
Hardlopen, motorrijden, racefietsen, lezen en reizen.

Referenties
Zijn Beschikbaar.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • manager transport-, expeditie-, opslagbedrijf
Sector(en):
  • Techniek
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Meer over mij

Werkgebied

  • Zwolle 50km
Talentcard®