• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Ik ben ********************, 52 jaar geleden geboren in Nijmegen, getrouwden heb twee zonen. Vanaf de schoolbanken, (MTS Werktuigbouw) ben ik bij IBM aan het werk gegaan. De start als service engineer…

Persoonlijk

Ik ben ********************, 52 jaar geleden geboren in Nijmegen, getrouwden heb twee zonen.
Vanaf de schoolbanken, (MTS Werktuigbouw) ben ik bij IBM aan het werk gegaan. De start als service engineer past(e) mij als een warm jas
Na diverse interne opleidingen ben ik doorgegroeid naar fieldmanager.
Met heel veel plezier heb ik 12 jaar bij IBM gewerkt. In die tijd is de servicemarkt veranderd en ben ik aan de slag gegaan bij een dochteronderneming van IBM. Hier heb ik het serviceconcept doorgevoerd en uitgerold. Na 4 jaar is deze onderneming overgenomen door MSO, ik ben meegegaan om de overgang te begeleiden.
Hierna heb ik diverse jaren managementfuncties uitgevoerd bij diverse bedrijven, onder andere Harting-Bank, Ictivity en ICT teamwork.

Een jaar of drie geleden ben ik mij gaan realiseren dat het werk alleen maar achter het bureau steeds minder leuk begon te vinden. Het aansturen van mensen/omgaan met mensen vond en vind ik nog steeds erg leuk. Het bezig zijn met techniek werd ook steeds meer een gemis.

Toen ik dit realiseerde ben ik gaan zoeken naar een andere werkomgeving deze dacht ik gevonden te hebben als intercedent bij een uitzendbureau voor buschauffeurs. Dit werk bleek meer administratieve taken te omvatten en niet of nauwelijks het werken met mensen.
Gelukkig vond ik mijn huidige baan. Ik werkte als technisch medewerker bij Centre du Lac, een sauna complex. In dit werk voel ik mij thuis en heb het prima naar mij zin.
Helaas doen mijn huidige werkgever niet aan vaste dienstverbanden. Dit houd in dat ik na mijn derde contractverlenging de baan voor mij ophoud te bestaan.

Ik ben nu opzoek naar een nieuwe werkomgeving waarbij ik al mijn opgedane kennis en werkervaring kan inzetten.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto, E - Aanhanger

 • Talenkennis (spreken)

  Engels (Goed), Nederlands (Goed), Duits (Matig)

 • Talenkennis (schrijven)

  Engels (Goed), Nederlands (Goed), Duits (Matig)

Mijn actuele situatie

 • Functie: Programmeur
 • Sector: Fashion & Styling
 • Carrièreniveau: Leidinggevend
 • Beschikbaar vanaf: In overleg

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Marco Vanderbroeck te bekijken