• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Persoonlijk profiel eigenschappen: Positief ingesteld, Energiek, commercieel, resultaatgericht, klant en service gericht , regelaar en organisator, flexibel , ondernemend, besluitvaardig,…

Persoonlijk

Persoonlijk profiel
eigenschappen:
Positief ingesteld, Energiek, commercieel, resultaatgericht, klant en service gericht , regelaar en organisator, flexibel , ondernemend, besluitvaardig, peoplemanager, aanpassingsvermogen, doorzetter . Ik wil altijd mijn doel bereiken en zoek oplossingen door indien nodig zelf de handen uit de mouw te steken.

Werkervaring:

1 dec. 2014-Heden:
Unit Manager bij NS Retailbedrijf
operationeel en financieel verantwoordelijk voor 3 winkels
Leiding geven aan direct 6 assistent managers en indirect aan 40 medewerkers

Sept. 2014 - dec. 2014 Manager Packing Makro Kerstpakketten (tijdelijke functie)
Leiding geven aan indirect 150-170 medewerkers, direct aan 6 bandleiders en 12 assistenten
Eindverantwoordelijke voor het totale inpakproces van 1,6 miljoen kerstpakketten

Januari 2014 – sept 2014
Naast het runnen van een horecabedrijf momenteel druk bezig met het opzetten van een nieuwe vestiging in een andere plaats.

Juli 2013 - sept 2014
Vestigingsmanager horecabedrijf
Operationeel en financieel mede verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw horeca concept in . Verantwoordelijk voor operatie en financieel resultaat. Ontwikkelen en opzetten van marketingactiviteiten om te zorgen voor meer naamsbekendheid.

2011-2013
Freelance Horeca Adviseur : Bedrijfsinrichting, Conceptinvoering, Personeelswerving, Leveranciersadvies, marketing, omzetvergroting.

2010-febr 2011 Manager Packing foodindustrie
Verantwoordelijk voor het totale inpak en ompak proces met de daarbij behorende kwaliteitscontroles. bevattend: algemene hygiëne. a-b keus, coderen en bestickeren van zowel consumenten als handelsverpakkingen. Aansturen van 1 assistent chef, 4 lijnchefs en 5-35 productie medewerkers
Succes in deze functie: Structureren operationele gang van zaken m.b.t. werkzaamheden, werkinstructies,personeelsbezetting en opleiden lijnchefs en samenwerking met afdeling Logistiek

2009-2010 Vestigingsmanager Wereldbekende fastfood organisatie
Operationeel en financieel Eindverantwoordelijk voor een vestiging m.b.t. omzet, inkoop,
personeelskosten, financiële forecasten maken, personeelsbeleid en payroll beheren, marketingactiviteiten. Leiding geven aan assistent-manager, 3-4 floormanagers en 25-40 crewmembers.Omzetverantwoordelijkeid 1,5 miljoen euro
Succes in deze functie:Reorganiseren van de vestiging,Samenstellen nieuw managementteam en verbetering financiële resultaten

1993-2009 Bedrijfsleider horeca Recreatiepark
Verantwoordelijk voor het totale operationele proces in een van de grootste parken van Nederland
Leiding geven aan 5 tot 40 medewerkers. Aansturen van verschillende units in zowel horeca als huishoudelijke dienst. Bewaken van omzet, kwaliteit, hygiëne, gasten tevredenheid, leverancierscontact. Per 01-03-2007 werkzaam als bedrijfsleider in nieuwe safari-lodge restaurant
Opzetten van een nieuwe horeca afdeling met:Restaurant: 1200 zitplaatsen, Foyer tot 800 personen. Verzorgen van de inrichting, assortiment en vergader arrangementen
Verzorgen van werk en hygiëne procedure.
Succes in deze functie:Inrichten totale horecavoorziening met verschillende concepten en opbouwen
Nieuw vergader en congrescentrum zakelijke markt met de daarbij behorende sales activiteiten
Opzetten en inrichten groot centraal magazijn en logistiek binnen het park.

1991-1993 Horecamanager horecabedrijf
Verantwoordelijk voor restaurant, bar en partijen
Succes in deze functie:Bestaande zaak nieuwe uitstraling gegeven door trainingen op het gebied van omgang met gasten en gastvriendelijkheid, totale assortimentsverandering en uitbreiden verenigingsactiviteiten en overige feestelijke partijen.

1991-1992 Zelfstandig Ondernemer partyservice
Opzetten met partner van een eigen partyservice.Verkoop van eigengemaakte producten aan horeca bedrijven. Na opstart ( 1 jaar) verkocht aan compagnon
Succes in deze functie: Opbouwen verkoop eigen gemaakte producten aan horeca bedrijven.

1989-1991 Cateringmanager
Beheerder bedrijfsrestaurant,leiding geven aan 4 tot 8 medewerkers Verantwoordelijk voor totale gang van zaken met bijbehorende administratie Verzorgen van de lunch voor ca 200 personen.
Succes in deze functie: Opstarten cateringactiviteiten in nieuw bedrijfspand.
Cateringvestiging uitbreiden tot moedervestiging voor de regio

1987-1989 Assistent horecamanager Recreatiepark
Verantwoordelijk voor de totale operationele gang van zaken. Aansturen van en leiding geven aan 5 tot 20 medewerkers
Succes in deze functie: Uitbouwen horeca activiteiten en aanbrengen operationele structuur als gevolg van een stijging van 150% van de bezoekers aantallen

1976-1986 Bedrijf ouders
Mede eigenaar café, slijterij, Petit restaurant in bedrijf ouders Alle voorkomende werkzaamheden in zowel bediening, verkoop, partyservice en bedrijfsadministratie

Opleidingen en aanvullende trainingen
1980-1986 Middelbare Hotelvakschool met diploma
1974-1980 Mavo 4 met diploma
Diverse trainingen op het gebied van teambuilding met certificaat
Diverse trainingen op het gebied van managen/leidinggeven, met certificaat
Omgaan met agressie in de horeca met certificaat
Trainingen m.b.t. klantgerichtheid en klantvriendelijkheid , communicatie
HACCP cursus en sociale hygiëne
Vaardigheden:
Talen: Duits mondeling en schriftelijk goed
Engels mondeling en schriftelijk ruim voldoende
Computer: Basisdiploma’s voor office programma’s Word en Excel, PowerPoint
Uitgebreide vaktechnische vaardigheden

Referenties:
Op aanvraag verkrijgbaar



Hobby’s en interesses
In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn gezin en hou ik me bezig met klusjes in huis. Daarnaast hou ik van puzzelen en lees ik graag horeca en facilitaire vakbladen.
Ik doe actief aan biljarten en hardlopen.

Nevenactiviteiten:
Bestuurslid Biljartvereninging oa verantwoordelijk voor het organiseren van toernooien.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Opleiding

1993 tot 2005
diversen op het gebied van teambuilding, leiding geven, hygiëne, veiligheid, etc

Opleiding

1993 tot 2005
diversen op het gebied van teambuilding, leiding geven, hygiëne, veiligheid, etc

Vaardigheden

  • Rijbewijs

    B - Personenauto, E - Aanhanger

  • Talenkennis (spreken)

    Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed), Frans (Matig)

  • Talenkennis (schrijven)

    Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed), Frans (Matig)

Mijn actuele situatie

  • Functie: Afdelingsmanager, Manager
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Senior management
  • Beschikbaar vanaf: Per direct

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Marketing Medewerker, Online Marketeer, PR Adviseur, PR Agent
  • Sector: Horeca
  • Dienstverband: Vast, Interim, ZZP
  • Salaris: 2.500 - 3.500
  • Aantal uren: 32-40 uur

Mijn werkgebieden

Mijn documenten