• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


ben op zoek naar een functie/rol waarin ik al mijn kennis, kunde en ervaring kan inzetten om mensen, projecten en/of afdelingen kwalitatief beter te laten functioneren en zelf nieuwe kennis en…

Persoonlijk

ben op zoek naar een functie/rol waarin ik al mijn kennis, kunde en ervaring kan inzetten om mensen, projecten en/of afdelingen kwalitatief beter te laten functioneren en zelf nieuwe kennis en ervaring op te doen.

Profielschets
Collega’s en externe partners omschrijven mij als een persoon die goed kan luisteren, een open karakter heeft, toegewijd is en bovenal afspraak is afspraak. Mijn hart ligt bij operationeel management waar ik als manager/coach kan opereren.
In mijn ruim 35 jaar ervaring met project implementaties is pragmatisch werken en commercieel meedenken in combinatie met structuur en procedures een tweede natuur geworden. Ik ben op zoek naar een werkomgeving waarbij ik mijn sterke eigenschappen kan gebruiken en een stabiele interne organisatie kan neerzetten. Door de vele implementaties bij een diversiteit van organisaties ben ik breder georiënteerd dan ICT-organisaties alleen.
Ik ben op zoek naar een functie waarin ik mijn sterke competenties, leiding geven, people management en coaching, met humor kan inzetten om projecten, mensen en/of afdelingen beter te laten functioneren en waarin ik zelf nog nieuwe kennis en nieuwe ervaring kan opdoen.Pieter van Eggelen - VB
Jack Goudsmits - gildeSijbrand van der Schans

Jeffrey Joosten
Rody van Sambeek

Jan-Wrister Bouwman
Jaap van den AkkerKon Hoppenbrouwers
Ger Cremers
Dion Metzemaekers
Herna Verhagen
Werkervaring
Vrijwilliger
Okt 2013 – heden: diverse vrijwilligerswerkzaamheden
Ploegleider bij de uitdeelpost Vlijmen van de Voedselbank ’s-Hertogenbosch e.o., hoofd-coördinator distributie magazijn Voedselbank ’s-Hertogenbosch, vrijwilliger vervoersloket en Modus loket voor diverse hulpvragen bij Stichting Modus in Drunen, deken-schrijver van gildekring Maasland, hoofdman OLV Schuts Vlijmen en lid van de leden en advies raad van zorgverzekering VGZ.
Informatie Adviseur
Aug 2011 – Okt 2013: Pro Persona, Wolfheze
Pro Persona is de instelling voor de geestelijke gezondheidszorg (GGz) in de omgeving Arnhem-Nijmegen-Tiel waar ruim 3.500 medewerkers werkzaam zijn. Resultaat van een fusie tussen de Gelderse Roos en Forum Nijmegen. Mijn activiteiten bestonden uit het begeleiden (van initiatie tot uitvoering) van IT gerelateerde projecten voor de verschillende gebruikers omgevingen binnen Pro Persona, o.a. implementatie van video conferencing binnen verschillende locaties, harmonisatie van verschillende in gebruik zijnde Facility Management Informatie Systemen, van selectie van het meest geschikte pakket tot en met de implementatie van dat pakket, aanschaf software voor doven en slechthorenden onderwijs, uitbreiding functionaliteit bestaande pakketten, inrichting van de afdeling Informatie management en ICT beheer, etc.
Adviseur
Jun 2010 – Jul 2011: Weasy IT Adviezen & Oplossingen (nu Kresco)
Weasy is een jong bedrijf werkzaam in de IT wereld en wil verder doorgroeien en professionaliseren. Als adviseur heb ik meegewerkt aan het invulling geven aan deze organisatie en het creëren van een platform waarmee ze verder kunnen groeien.
Senior Project Manager
Jun 2008 – Mei 2010: Qurius Nederland BV (nu Prodware)
Qurius is de grootste Europese Microsoft partner voor het verkopen en implementeren van Microsoft Dynamics. Als senior project manager verantwoordelijk voor nieuwe en lopende implementatie en roll out projecten (ook internationaal). Tevens verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klant relatie. Werkzaamheden waren veelal het weer vlot trekken van vastgelopen projecten en/of klanten.
Director Practice Delivery/ Senior Project Manager
Jan 2007 – Mei 2008: Lawson Software Netherlands BV (nu Infor)
Lawson Software Netherlands is de NL vertegenwoordiging van Lawson Software, een US ERP software leverancier van pakket S3 en (voorheen) Intentia Movex-M3.
Binnen de NL vestiging in Vianen verantwoordelijk voor de Consulting Services groep voor het verzorgen van de implementaties bij nieuwe en bestaande klanten en zgn. after-live support/accountbeheer. Daarnaast de Lawson management vertegenwoordiger in de diverse stuurgroepen bij klanten in Nederland en België. Extra doelstelling: bouwen van een nieuw team vanuit de groep met huidige medewerkers en nieuw te werven medewerkers.
Manager Consulting Services & Support
Sep 1999 – Dec 2006: IFS BeNeLux
IFS Benelux is de Benelux vertegenwoordiger van de Zweedse ERP leverancier IFS AB met pakket IFS Applications.
In diverse rollen binnen de IFS Benelux organisatie, zoals Project Manager, Business Consultant, Consulting Group Manager, ben ik betrokken geweest bij de verdere ontwikkeling van IFS Benelux. Laatstelijk verantwoordelijk voor de Services & Support organisatie in de Benelux vanuit een managementteamrol. Aansturing van een groep medewerkers van in totaal 22 mensen in Nederland en 7 mensen in Sri Lanka, voor zowel budget als verdere individuele ontwikkeling. Daarnaast IFS management vertegenwoordiger in de stuurgroepen van diverse implementatie projecten. Het team is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de implementatie van de software bij nieuwe klanten, de kwaliteit van de ondersteuning bij bestaande klanten en het onderhouden van de relatie met de bestaande klanten. Implementaties bij nieuwe klanten worden soms in samenwerking met externe partijen, free lancers of partners, uitgevoerd.
Diverse functies
Mei 1980 – Aug 1999: AMP Holland BV (nu Tyco Electronics)
AMP Holland BV is een bedrijf dat zich bezig houd met de productie en verkoop van elektrische verbindingsmaterialen, connectoren en netwerkproducten. Tijdens mijn dienstverband bij AMP heb ik de volgende functies bekleed:
• SAP-R3 Project Manager/YR2000 Project Manager (Jun 1998 – Aug 1999)
• Director Information Systems (Aug 1993 – Mei 1998)
• Supervisor Systems Development (Jan 1990 – Jul 1993)
• Systeem ontwikkelaar (Mei 1980 – Dec 1989)
Verdere werkervaring
Programmeur/Systeemanalist bij Meneba Dierproducten (Aug 1978 – Apr 1980)
Systeem ontwikkelaar bij AMP Holland BV (Jan 1977 – Jul 1978)
Programmeur bij Gimbrère & Dohmen Software BV (Aug 1976 – Dec 1976)
Opleiding
HBS-B (1966-1972) Dr. Mollercollege in Waalwijk.
HTS-HIO (1972-1976) IHBO te Eindhoven
Praktijkdiploma Boekhouden (1977-1978) Dr. van Beurdenschool in Waalwijk
Moderne Bedrijfsadministratie (1978-1979) Dr. van Beurdenschool inWaalwijk
SPD-1 (1979-1980) Dr. van Beurdenschool in Waalwijk
MRP-II 5-Day Class en Shop Floor Control Mike Salmon Ltd in Boxmoor (GB)

Diversen
Nederlands is mijn moedertaal, ik spreek en schrijf goed Engels en Duits en spreek vakantie-Frans.
Mijn hobby’s zijn naast de diverse vrijwilligerswerkzaamheden lezen, tuinieren en reizen. En sportief beoefen ik toerfietsen met woon-werk fiets en racefiets, speel ik tennis en ga ik regelmatig forelvissen.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto, E - Aanhanger

 • Talenkennis (spreken)

  Duits (Uitstekend), Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Frans (Matig)

 • Talenkennis (schrijven)

  Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed)

Mijn actuele situatie

 • Sector: Gezondheidszorg & Farmacie
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Frans van Delft te bekijken

Mijn documenten