• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


LS, In mijn recente arbeidsverleden ben ik werkzaam geweest bij een geautoriseerd reparatiebedrijf als elektronica servicemonteur in binnen- en buitendienst. Het ging daarbij om het uitvoeren van…

Persoonlijk

LS,

In mijn recente arbeidsverleden ben ik werkzaam geweest bij een geautoriseerd reparatiebedrijf als elektronica servicemonteur in binnen- en buitendienst. Het ging daarbij om het uitvoeren van (garantie) reparaties aan lcd- en plasma televisies, maar ook laptops, audio en video apparatuur en fijnmechanische apparaten. Mijn onsite werkzaamheden bestonden uit het opsporen van software- en hardwarematige fouten en het vervangen van defecte onderdelen. In de werkplaats voerde ik de reparaties uit die bij de consument thuis niet gedaan konden worden zoals het herstellen en zo nodig modificeren van pcb’s op componentenbasis (smd, bga). Daarbij gebruik makend van technische lay-outs en de juiste tools, zoals relevante meetapparatuur, programmeersoftware, diverse ESD veilige soldeertechnieken (soldeerbout, hete lucht, infrarood) en handgereedschappen.
Door de opgedane ervaringen en de gevolgde trainingen heb ik een mbo werk- en denkniveau verkregen. Ik ben gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.
Met mijn technische inzicht, inlevingsvermogen en passende communicatiestijl kan ik problemen goed uitkristalliseren en storingen adequaat verhelpen.

In mij zult u een sociale en betrouwbare werknemer vinden die hart voor de zaak heeft. Ik werk netjes en volgens de regels en vind tevreden klanten erg belangrijk. Ik kan goed met collega's en leidinggevende omgaan. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en ik wil mijzelf blijven ontwikkelen door uitdagingen aan te gaan, in de wetenschap dat ik deze ook aan kan. Het volgen van aanvullende cursussen en het behalen van certificaten hoort daar ook bij.

Door marktontwikkelingen en een fusie is de werkplek bij mijn werkgever in Enschede komen te vervallen en ben ik per direct beschikbaar.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

02-06-2009 tot 18-03-2014
Technorep Oost Enschede, (CE Repair) Monteur consumenten elektronica, buitendienst monteur, repareren van LCD en Plasma tv's en op componenten niveau repareren.

Werkervaring

02-06-2009 tot 18-03-2014
Technorep Oost Enschede, (CE Repair) Monteur consumenten elektronica, buitendienst monteur, repareren van LCD en Plasma tv's en op componenten niveau repareren.

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto, C - Vrachtwagen, D - Autobus, E - Aanhanger

 • Talenkennis (spreken)

  Nederlands (Goed), Duits (Matig), Engels (Matig)

 • Talenkennis (schrijven)

  Nederlands (Goed)

Mijn actuele situatie

 • Functie: Technisch medewerker
 • Sector: Techniek
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Herman Korterink te bekijken