• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Curriculum Vitae ************************************ SAMENVATTING Ik ben enthousiast, klant-, service- en kwaliteitsgericht, en heb oog voor detail. Mijn passie is: "VERSTERKEN EN…

Persoonlijk

Curriculum Vitae

************************************

SAMENVATTING
Ik ben enthousiast, klant-, service- en kwaliteitsgericht, en heb oog voor detail.
Mijn passie is: "VERSTERKEN EN VERBINDEN".
Met humor, relativerings- en doorzettingsvermogen, ben ik als manager waar nodig verstevigend en loslatend waar het kan. Ik kan goed relaties opbouwen.
Trefwoorden die mij karakteriseren: ondernemend, zelfstandig, resultaatgericht, authentiek, open, organisator, doorzetter, netwerker en verbinder.ERVARINGEN
STICHTING VRIJWILLIGE OPPAS EN THUISHULP Doetinchem e.o. 01 / 2010 - heden
VOORZITTER
Vrijwilligerswerk in de zorg maakt een snelle ontwikkeling door en de vraag naar vrijwilligers neemt toe. Goede aansturing verbetert de kwaliteit van dit vrijwilligerswerk. Dit vraagt veel kwaliteit van besturen van vrijwilligersorganisaties. Als voorzitter van het bestuur van de Stichting V.O.T. ( mantelzorgondersteuning) merk ik dat er steeds vaker een beroep gedaan wordt op mantelzorgers. De kans dat mantelzorgers overvraagd worden is groot. Vandaar dat er steeds meer een beroep wordt gedaan op de vrijwilligers van de Stichting V.O.T. Als voorzitter onderzoek ik samen met beleidsmedewerkers, wethouders, ketenpartners en het bestuur van de Stichting V.O.T. hoe we hier vorm aan kunnen geven.

PLATFORM MEEDOEN EN ONDERSTEUNINGSDIENSTEN GEMEENTE DOETINCHEM 2007 - heden
LID
Subsidie aanvragen beoordelen, maatschappelijke problemen signaleren en oplossingen vinden voor deze problemen. Vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties met elkaar afstemmen. Initiatief platformleden voor een Formulierenbrigade, is in 2009 gerealiseerd. Samen Meldpunt Vrijwillige Dienstverlening opgezet. Nieuwe initiatieven ondersteunen om vrijwillige zorg- en dienstverlening die nog (onvoldoende) wordt geboden mogelijk te maken.

SENSIRE Thuishulp Doetinchem 11 / 2008 - 01 / 2014
KLANTBEMIDDELAAR
Coachen en leiding geven aan 130 medewerkers. Aanspreekpunt klant en medewerker. Kwaliteit van de dienstverlening waarborgen. Aanleveren van rapportages.

Projecten:
2010 – Project minder management en wijkgericht werken. Samen met twee collega’s heb ik hier vorm en inhoud aangegeven, zodat dit in alle gemeenten kon worden doorgevoerd. o.a. implementatie digitale registratie (ONS).
2012- Project Waterrijk, wijziging HV voor 100 cliënten en 45 medewerkers geregeld.Verpleeghuis Den Ooiman te Doetinchem 04/ 1978 - 10 / 2008

MEDEWERKER CLIËNTENZAKEN
Zelfstandig beheer rondom opname cliënt in het verpleeghuis. Intakegesprekken nieuwe bewoners en verwerken klantgegevens in Caress. Financiële administratie bewoners.

Rotterdamse Disconteringsbank N.V. te Zwolle en Emmen. 06/1975 - 04 /1978
Debiteurenbeheer
Relatiebeheer

MEDEWERKER RELATIEBEHEER/DEBITEURENBEHEER

Stichting Vrijwillige Oppas- en Thuishulp Doetinchem e.o. 04-2002 - 04 / 2011
COÖRDINATOR
Intake vrijwilligers en hulpvragers. Matchen vrijwilliger en hulpvrager. Werven, aansturen en begeleiden van vrijwilligers. PR activiteiten. Het organiseren van bijeenkomsten.

OPLEIDING/CURSUSSEN
MAVO
HAVO
- Bezuinigingen te lijf - Communicatie & PR - Spreken in het openbaar - Power Point - - Excel - Coachen op kwaliteit - Caress - Teambuilding - Managen van vrijwilligers - Vinden en binden van vrijwilligers - Vergadertechnieken - IBS - Forum Rapport - Communicatie en attitude, Situationeel leiderschap - Basiscursus zorg: Modules; Dementie, Autisme, ADHD, Psychiatrische aandoeningen, Tiltechnieken


INTERESSES
tuinieren, boetseren, wandelen, lezen

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto, E - Aanhanger

 • Talenkennis (spreken)

  Duits (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Engels (Matig)

 • Talenkennis (schrijven)

  Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed)

Mijn actuele situatie

 • Functie: Afdelingsmanager, Manager
 • Sector: Voeding & Beweging
 • Carrièreniveau: Leidinggevend
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Hilde Bouwers te bekijken

Mijn documenten