• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


****************** is een gedreven, enthousiaste en sociaalvaardige professional met een stevig trackrecord in het behalen van resultaten. Wetgeving/ toezicht en marktmogelijkheden leveren hem…

Persoonlijk

****************** is een gedreven, enthousiaste en sociaalvaardige professional met een stevig trackrecord in het behalen van resultaten. Wetgeving/ toezicht en marktmogelijkheden leveren hem continue uitdagingen voor realisatie in organisatie en processen. ***************** is pragmatisch en denkt in oplossingen zonder zaken uit de weg te gaan. Zijn kwaliteit ligt in het verbinden van alle benodigde disciplines die nodig zijn om een project tot een goed einde te brengen zonder zijn eigen bijdrage uit het oog te verliezen. Door zijn zeer uitgebreide ervaring met organisatie brede veranderingstrajecten heeft hij een sterke helicopterview ontwikkeld. Hierdoor is hij breed inzetbaar.

***************** heeft in uiteenlopende projecten ruime ervaring en kennis opgebouwd van producten en processen zoals: het kredietendomein (zakelijk en particulier), hypotheken, betalingsverkeer (SEPA), sparen, beleggen, levensverzekeringen, Basel II / III en Solvency II.

Door zijn inhoudelijke interesse en sterk communicatief en analytisch vermogen is hij zeer goed in staat de belangen van business stakeholders, leveranciers en projectteams te onder (her) kennen. ***************** voelt zich thuis in rollen als business analist, informatie analist, data analist en proces analist. Hij heeft ruime ervaring in het formuleren en beheren van requirements alsmede in het vertalen van de requirements naar producten en processen. ***************** kan gestructureerd werken, goed hoofd- en bijzaken scheiden en is zeer ervaren in het begeleiden van het ontwikkel-, test- en implementatieproces.

Tevens heeft ***************** ruime ervaring met interfaces, datawarehouse en datatransformaties/dataconversies, datakwaliteit-issues in omvangrijke projecten.

Hij is in staat om doelstellingen te realiseren ondanks complexe situaties, veranderende business requirements en complexe ICT vraagstukken.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Werkervaring

01-12-1989 tot 01-04-2014
zie CV

Werkervaring

01-12-1989 tot 01-04-2014
zie CV

Opleiding

01-08-1997 tot 01-02-2000
Diploma van universitaire opleiding Management Information and Technology (MIT)

01-08-1993 tot 01-05-1996
Diploma van HBO opleiding Informatica en Informatiekunde.

Opleiding

01-08-1997 tot 01-02-2000
Diploma van universitaire opleiding Management Information and Technology (MIT)

01-08-1993 tot 01-05-1996
Diploma van HBO opleiding Informatica en Informatiekunde.

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto

 • Talenkennis (spreken)

  Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

 • Talenkennis (schrijven)

  Nederlands (Uitstekend), Engels (Goed)

Mijn actuele situatie

 • Functie: Programmeur
 • Sector: Zakelijke Dienstverlening
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Dinant Baan te bekijken

Mijn documenten