• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Werkgevers Randstad: 2012 – Tot Heden Monteur technische dienst, inspectie monteur NedTrain, assemblage monteur E2M, monteur/inspecteur x-ray en body scan apparatuur. MC Cain Food Lelystad: 2009…

Persoonlijk

Werkgevers


Randstad: 2012 – Tot Heden
Monteur technische dienst, inspectie monteur NedTrain, assemblage monteur E2M, monteur/inspecteur x-ray en body scan apparatuur.

MC Cain Food Lelystad: 2009 – 2012
Monteur technische dienst, besturen van installaties middels Scada, Priva, RSVieuw, onderhoud/revisie.

Hi- Techs/Stork: 2008 – 2009
Assembleren en uittesten van compressoren t.b.v. offshore olie installaties, het maken van regel en bemetering kabinetten.

Creyf’s: 2007 – 2008
Fijnmechanisch werk, Las- gas- leidingwerk in de wafer techniek.

Dienst Amsterdam Beheer Parkeergebouwen: 2004 – 2007
Techniek in de besturingen van garage-installaties, onderhouden van betaalautomaten.

Stadstoezicht Amsterdam, afdeling MTV: 2002 – 2004
Beveiliger, samenwerken met politie, projecten, evenementen.

EWW Installatietechniek: 2001 – 2002
Onderhoud /Installatie Techniek, zwembad techniek.

Elzevier: 2000 – 2000
Technische dienst.

Getronics: 1999 – 2000
Service Coördinator, inspectie NEN 3140, computer netwerken.

Manpower 1998 – 1999 / 2000 - 2001
Meet en Regeltechniek, Elektromonteur, Technische dienst.

P.G.E.M. (NUON): 1983 – 1998
Onderhouds- storingsmonteur stadsverwarming, besturen en beheren wkk, grote installaties waaronder een zwembad, klantcontakten.

G.T.I. Utrecht: 1978 – 1983
Installatie Techniek.Ervaringen:

E2M
Via Randstad ingezet als monteur simulator systemen. Het samenbouwen van actuatoren, aandrijvingen, platformen en het uittesten van deze systemen welke gebruikt worden om bewegende simulatie voertuigen zo echt mogelijk te laten reageren.

Rina/ Ansaldobreda
Via Randstad gewerkt aan het Fyra project, toetsingen van de specificaties, verbeteringen en aanpassingen aan de trein, dit in samenwerking met NedTrain.

L3/ DAEL Security
Via Randstad gewerkt aan, onderhouden, instellen en repareren van koffer en bodyscanapparaten met X-Ray apparatuur. Dit vond plaats op Schiphol met continu- en storingsdiensten.

MC Cain Food Lelystad
Werkzaam als Monteur Technische dienst met 5 ploegen rooster. De werkzaamheden waren o.a. onderhouds- revisie- en reparatiewerkzaamheden, oplossen van storingen. Dit ging met behulp van Scada, Priva en RS Vieuw. Het proces liep van het ontvangst van de aardappelen tot expeditie van de bevroren patatten. De disciplines zijn mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en een stukje chemisch. Het maken van rapportages, administratie en bestellingen viel ook onder onze functie.

Hi- Techs
Te werk gesteld bij Thomassen Compression Systems. De werkzaamheden vinden plaats in de fabriek in Rheden en bestaan uit het bouwen van panelen voor de bediening, uitlezing en besturing van compressoren welke gebruikt worden in de olie en gas winning. Deze panelen zijn voorzien van alle meet- regelapparaten en leiding- kabelwerk.

ASM Europa
Hier was ik werkzaam op de las/gas afdeling waar ik leidingwerk met kleine diameters (¼,½ inch) voor machines maakte met behulp van Orbital Welding Machines. Samenbouwen van alle componenten middels schema’s en tekeningen. Deze werkzaamheden bevonden zich in clean rooms.

DAB, Dienst Advies en Beheer, Afd. Parkeergebouwen Gemeente Amsterdam
Techniek in de besturingen van garage-installaties, klantcontrole- kaart- en betaalsystemen op afstand als op plaatse. Meet en Regel installaties, verlichting, reparaties en onderhoud van de garages, ad-hoc werk, storingen. 24 uurdiensten en wachtdiensten.

Stadstoezicht Gemeente Amsterdam
Werkzaam als ass. Teamleider beveiliger van de Amsterdamse straten, begeleide een team van 10 mensen, Organiseren van diensten, coachen, functionering- en correctieve gesprekken voeren. Meerdere interne opleidingen gevolgd om je vaardigheden in techniek en veiligheid te waarborgen. Werkzaam vanuit politiebureaus.

Getronics
Werkzaam als Service Coördinator, samen met de projectleiders verantwoordelijk voor 85 monteurs.
Doorgegroeid tot de functie Inspecteur NEN 3140. Telefonie-Internet-Computernetwerken en elektrische installaties.

Elzevier
Werkzaam in de technische dienst, o.a. met koelinstallaties en water, interne verhuizingen en het aanpassen van werkplekken (verzetten van wanden, aanpassen van verlichting enz.).

DWR
Afval waterzuivering Westpoort. Werkzaam als Meet en Regeltechnieker/ Elektro monteur.
Procesbesturing en programmering van PLC’s. o.a. deed ik ook verlichting- loodgieter- las- en elektrisch en autogeen -werk.


EWW
Installatiebedrijf, gewerkt met luchtbehandeling- koel en zwembadsystemen bij onder meer Flevoparkbad en door heel Nederland.

NUON (Voorheen PGEM)
Afdeling beheer Stadsverwarming als onderhouds- storingsmonteur. Door het volgen van interne opleidingen als Service Technicus gewerkt. Werkzaamheden bestonden o.a. uit onderhouden, herstellen, reviseren van installaties, watermonsters afnemen om de kwaliteit te kunnen garanderen, bezoeken van klanten voor het afhandelen van klachten en storingen. Werkzaam met Priva en Scada programma’s. Zowel Storing- en wachtdiensten.

G.T.I. Utrecht
Als schoolverlater begonnen in de installatie technieken, in de centrale verwarming. Loodgieter en elektrische installatie werkzaamheden waren hier ook van toepassing en heb ik veel ervaring opgedaan.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto, E - Aanhanger

 • Talenkennis (spreken)

  Nederlands (Uitstekend), Duits (Goed), Engels (Goed)

 • Talenkennis (schrijven)

  Engels (Goed), Nederlands (Goed), Duits (Matig)

Mijn actuele situatie

 • Functie: Technisch medewerker
 • Sector: Industrie
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Beschikbaar vanaf: Per direct

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Peter van der Linden te bekijken