Werken bij Wadden uitzendbureau
Bedrijven
Werken bij

Wadden uitzendbureau

Wadden uitzendbureau is de dienstverlener van Terschelling op de (tijdelijke) arbeidsmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden van personeel voor ondernemers op Terschelling. Daarbij bieden wij werkzoekenden persoonlijke dienstverlening en een unieke uitdaging op het eiland.

Wadden uitzendbureau is gevestigd in Hoorn (Terschelling) met een bezoekadres op afspraak. Wij zijn altijd in de buurt en verzorgen de complete voor- en nazorg voor werkzoekenden en werkgevers.

Vanaf 1 januari 2019 is Wadden uitzendbureau weer actief met de dienstverlening op de arbeidsmarkt. Wij bieden verbeterde diensten voor ondernemers en onze focus ligt nu exclusief op Terschelling. Wadden uitzendbureau heeft een groot netwerk opgebouwd buiten het eiland om personeel te werven. Daarbij kunnen wij kandidaten van start tot eind begeleiden in hun werkperiode op het eiland.

Het is nu van belang dat er een dienstverlener is die zich volledig focust op deze kwestie op het eiland. Wadden uitzendbureau hoopt hier het antwoord op te geven met dienstverlening speciaal voor ondernemers op Terschelling.