op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Eismann

Binnen enkele minuten je bedrijf presenteren:

Je kunt op je bedrijfspagina alle gegevens van het bedrijf op een eenvoudige wijze bewerken. Klik op de knop ‘Publiceren’ om de bedrijfspresentatie online te plaatsen.

 

Stap 1 - Logo, foto en bedrijfsgegevens invoeren:

 

Eismann Nederland is op zoek naar zelfstandige verkopers in diverse regio's.  Het betreft een fulltime job. Werk jij graag zelfstandig; Maak je makkelijk contact; Zit verkopen in je bloed; Heb je enige doorzettingsvermogen; Eismann Nederland bezorgt al meer dan 30 jaar haar diepvriesproducten bij de klanten thuis.  Ben jij de persoon die toe is aan een nieuwe uitdaging?? Wij zoeken mensen die gemotiveerd en enthousiast onze producten vanuit een diepvriesauto bij de klant willen bezorgen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen klantenkring.  Spreekt het bovenstaande je aan?? Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en eventueel een dag meerijden met een bestaande routeverkoper. Bij interesse stuur uw cv met korte motivatie naar p.griemink@home.nl Voor meer informatie bel naar Patrick Griemink 06-30119545 van het logo, de grote foto en de juiste bedrijfsgegevens door op het potloodje rechtsboven in het kader met bedrijfsgegevens te klikken.

 

Stap 2 - Tekst op de algemene pagina bewerken:

 

KEismann Nederland is op zoek naar zelfstandige verkopers in diverse regio's.  Het betreft een fulltime job. Werk jij graag zelfstandig; Maak je makkelijk contact; Zit verkopen in je bloed; Heb je enige doorzettingsvermogen; Eismann Nederland bezorgt al meer dan 30 jaar haar diepvriesproducten bij de klanten thuis.  Ben jij de persoon die toe is aan een nieuwe uitdaging?? Wij zoeken mensen die gemotiveerd en enthousiast onze producten vanuit een diepvriesauto bij de klant willen bezorgen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen klantenkring.  Spreekt het bovenstaande je aan?? Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek en eventueel een dag meerijden met een bestaande routeverkoper. Bij interesse stuur uw cv met korte motivatie naar p.griemink@home.nl Voor meer informatie bel naar Patrick Griemink 06-30119545 op deze pagina.

 

Tip: Upload ook een bedrijfsfoto om de pagina een professionele uitstraling te geven.

 

 

Stap 3 - Vacature plaatsen

 

Start met het plaatsen van vacatures via de knop ‘Vacatures’.

 

Let op: Vergeet niet op de knop ‘publiceren’ te klikken om de bedrijfspagina en de vacatures zichtbaar te maken.

 

Eismann